Τι είναι θερμογόνος καυστήρας λίπους;

Τι είναι θερμογόνος καυστήρας λίπους; Είναι ένας τύπος συμπληρωματικών διατροφικών συμπληρωμάτων που διατίθενται και τα αποδεικτικά στοιχεία για τη χρήση του είναι πολύ ισχυρά. Πολλοί Αμερικανοί προσπαθούν να χάσουν βάρος χρησιμοποιώντας συμπληρώματα απώλειας βάρους. Ο θερμογόνος καυστήρας λίπους είναι ένα από τα πιο δημοφιλή συμπληρώματα διατροφής μεταξύ Αμερικανών. Δεδομένου ότι τα αποδεικτικά στοιχεία για τη χρήση θερμογόνου λίπους καυστήρα είναι ισχυρή, υπάρχουν όλο και περισσότεροι άνθρωποι που ενδιαφέρονται να λάβουν αυτό το είδος συμπληρώματος διατροφής. Διαβάστε σε αυτό το άρθρο για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το θερμογόνο καυστήρα λίπους.

Τι είναι θερμογόνος καυστήρας λίπους;

Η λέξη “θερμογόνος” σημαίνει κυριολεκτικά την παραγωγή θερμότητας. Όταν το σώμα σας καίει θερμίδες, παράγει περισσότερη θερμότητα, έτσι τα συμπληρώματα που ενισχύουν το μεταβολισμό ή το κάψιμο λίπους θεωρούνται θερμογόνα. Πολλοί διαφορετικοί τύποι θερμογόνων καυστήρων λίπους είναι διαθέσιμοι πάνω από τον πάγκο. Ορισμένοι περιέχουν μόνο ένα συστατικό, ενώ άλλοι χρησιμοποιούν ένα μείγμα ενώσεων που ενισχύουν το μεταβολισμό. Οι θερμογόνοι καυστήρες λίπους θα σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος ή να κάψετε περισσότερο σωματικό λίπος, ενισχύοντας το μεταβολισμό, αυξάνοντας το κάψιμο λίπους και μειώνοντας την όρεξη. Διατίθενται χωρίς συνταγή και μπορούν να περιέχουν μόνο ένα συστατικό ή ένα μείγμα θερμογενών ενώσεων.

Ποια είναι τα συστατικά του θερμογόνου καυστήρα λίπους;

Ο θερμογόνος καυστήρας λίπους λειτουργεί με διάφορους τρόπους, είτε με την αύξηση του ρυθμού μεταβολισμού ή με την κατανάλωση ενέργειας, μειώνοντας την απορρόφηση λίπους ή αυξάνοντας την οξείδωση του λίπους κατά τη διάρκεια της άσκησης και, συνεπώς, οδηγώντας σε αυξημένη απώλεια λίπους. Υπάρχουν πολλοί θερμογενείς καυστήρες λίπους στην αγορά, πολλοί από τους οποίους περιέχουν διάφορα συστατικά τα οποία πιστεύεται ότι συνεργάζονται συνεργικά για να παράγουν αποτέλεσμα καύσης λίπους. Τα συνήθη συστατικά που απαντώνται στους θερμογόνους καυστήρες λίπους περιλαμβάνουν:

  • Καφεΐνη.

Η καφεΐνη είναι ένα πρότυπο συστατικό και σχεδόν οποιοδήποτε άτομο που έχει ήθελε ποτέ να μειώσει το βάρος του έχει χρησιμοποιήσει. Ο κύριος λόγος για τον οποίο χρησιμοποιείται η καφεΐνη είναι ότι μειώνει την κούραση και κάνει τους χρήστες εστιασμένους και προειδοποιητικούς. Αυτό θα σας δώσει επίσης περισσότερη ενέργεια και δύναμη για να ασκήσετε και να βελτιώσετε την εικόνα σας. Επίσης, η όρεξη μειώνεται σε μεγάλο βαθμό όταν η κατανάλωση καφεΐνης είναι υψηλότερη. Ως εκ τούτου, όταν είστε λιγότερο πεινασμένοι και έχετε μια έκρηξη της ενέργειας τότε είστε εγγυημένοι για να χάσετε βάρος.

  • L-καρνιτίνη.

Η L-καρνιτίνη είναι το συστατικό λίπους καύσης που πολλοί λάτρεις της γυμναστικής και οι αθλητές σας προτείνουν να χρησιμοποιήσετε. Αφού πάρετε L-καρνιτίνη, θα βελτιώσει τη μεταφορά των λιπών στα μιτοχόνδρια των κυττάρων σας. Και τα μιτοχόνδρια είναι η κινητήρια δύναμη των κυττάρων σας όπου καταναλώνονται θερμίδες από τα σάκχαρα και το λίπος. Εξαιτίας αυτού, θα έχετε μια αυξημένη καύση λίπους και κατά συνέπεια μια πιο γρήγορη απώλεια βάρους. Εάν έχετε μια τακτική ρουτίνα προπόνηση, θα αποκομίσουν κάποια πρόσθετα οφέλη από L-καρνιτίνη. Όχι μόνο θα κάψετε περισσότερες θερμίδες κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής σας, θα έχετε επιπλέον ενέργεια και ο χρόνος αποκατάστασής σας θα είναι μικρότερος.

  • Ανθρακικό ασβέστιο.

Το ασβέστιο είναι γενικά γνωστό ότι είναι χρήσιμο για την ενίσχυση των οστών. Ωστόσο, μελέτες επιβεβαίωσαν ότι το ασβέστιο που λαμβάνεται στις κατάλληλες ποσότητες θα βοηθήσει στη διαχείριση του υγιούς βάρους και θα προωθήσει την καύση λίπους. Μια μελέτη καταδεικνύει σαφώς ότι οι άνθρωποι που χρησιμοποίησαν συμπληρώματα ασβεστίου έχυσαν περισσότερο υπερβολικό λίπος και μείωσαν το βάρος τους. Οι επιστήμονες πιστεύουν επίσης ότι έχει τη δύναμη να σηματοδοτήσει το σύστημα να σταματήσει την εναπόθεση υπερβολικού λίπους, έτσι θα χρησιμοποιήσετε πραγματικά τα αποθέματα λίπους σας ως πηγή ενέργειας.

Τι είναι θερμογενής καυστήρας λίπους: η περίληψη

Τα συμπληρώματα διατροφής που διατίθενται στο εμπόριο ως θερμογόνοι καυστήρες λίπους βοηθούν στη μείωση του σωματικού λίπους αυξάνοντας τον βασικό μεταβολικό ρυθμό, είτε θέλετε να χάσετε βάρος είτε να μειώσετε το βάρος σας. Τα καλύτερα προϊόντα περιέχουν συνήθως φυσικά αλλά ισχυρά συστατικά, τα οποία περιλαμβάνουν καφεΐνη (σε διάφορες μορφές), καψικό, πιπερίνη, νιασίνη, νοπαλ, L-καρνιτίνη και ασβέστιο. Η καφεΐνη είναι το πιο συνηθισμένο συστατικό που βρίσκεται στους θερμογόνους καυστήρες λίπους. Εάν θέλετε να λάβετε περισσότερες απαντήσεις από την ερώτηση “τι είναι θερμογόνος καυστήρας λίπους”, κάντε κλικ στο παρακάτω πανό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>