Τι είναι η εντερική θεραπεία candida και τι κάνει;

Για να θεραπεύσετε την καντιντίαση, συνιστούμε μια εντερική θεραπεία Candida. Η θεραπεία απαιτεί από εσάς να εξαλείψετε τη ζάχαρη, το άσπρο αλεύρι, τη μαγιά και το τυρί. Για να θεραπεύσετε επιτυχώς την καντιντίαση, πρέπει να κάνετε τρία πράγματα: να σταματήσετε την υπερανάπτυξη candida, να δημιουργήσετε τα φιλικά βακτηρίδια και να θεραπεύσετε το έντερο, έτσι ώστε η candida να μην μπορεί πλέον να εισέλθει στην κυκλοφορία του αίματός σας. Πολλοί άνθρωποι λαμβάνουν πραγματική βελτίωση όταν εφαρμόζουν εντερική θεραπεία candida. Εάν σταματήσετε να καταναλώνετε ζάχαρη, άσπρο αλεύρι, ζύμη και τυρί, δεν τροφοδοτείτε πλέον την κάνναβη. Μέσα σε λίγες εβδομάδες από την αντικατάσταση των επεξεργασμένων τροφίμων με φρέσκα και λευκό αλεύρι με δημητριακά ολικής αλέσεως, θα πρέπει να αρχίσετε να αισθάνεστε καλύτερα και τα επίπεδα candida να γίνονται κανονικά.

Τι είναι η εντερική θεραπεία Candida;

Η εντερική θεραπεία Candida σας βοηθά να απαλλαγείτε από την υπερπλασία των candida μέσω του καθαρισμού της πεπτικής οδού και την εισαγωγή ειδικών παραγόντων που βρίσκονται στα φρέσκα λαχανικά που θα καταπολεμήσουν την Candida. Η εντερική θεραπεία Candida είναι ο καλύτερος τρόπος να δοθεί ένα νέο ξεκίνημα για τα έντερα, το ήπαρ και τα εσωτερικά όργανα. Το γρήγορο φαγητό είναι υπερφορτωμένο με πρόσθετα, το περισσότερο βόειο κρέας έχει προσθέσει αυξητική ορμόνη και τα ψάρια είναι γεμάτα από τις διάφορες χημικές ουσίες που αντλούνται στους ωκεανούς. Η εντερική θεραπεία Candida είναι απλώς η αποκοπή αυτών των τοξινών και η αντικατάστασή τους με φρέσκα λαχανικά. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε τον αγώνα σας εναντίον της candida.

  • Φάτε σαλάτες, λαχανικά στον ατμό και αυγά.
  • Γεύση της τροφής σας με πολλά βότανα, μπαχαρικά, υγιή έλαια, χυμό λεμονιού, αλάτι και πιπέρι.
  • Αποφύγετε τα αμυλώδη λαχανικά όπως γλυκοπατάτες, πατάτες, φραγκοσυκιές, καλαμπόκι και χειμωνιάτικη σκουός.
  • Αποφύγετε τα δύσκολα να αφομοιώσετε τρόφιμα όπως το κόκκινο κρέας, τους γλουτένιους κόκκους και τα γαλακτοκομικά προϊόντα.
  • Μην ξεχάσετε να αυξήσετε την πρόσληψη νερού.

Γιατί πρέπει να αποφύγετε κάποια τρόφιμα;

Για να αντιμετωπίσετε επιτυχώς την Candida, πρέπει να ακολουθήσετε ταυτόχρονα ορισμένα βήματα για να βεβαιωθείτε ότι η candida δεν μπορεί να επιβιώσει. Ωστόσο, η διατροφή διαδραματίζει έναν εξαιρετικά ζωτικό ρόλο. Έτσι, είναι σημαντικό να αποφύγετε τη ζάχαρη, τη μαγιά, το τυρί, τα μανιτάρια, το αλκοόλ, το ξίδι, όλα τα τρόφιμα που έχουν υποστεί ζύμωση, το σιτάρι, τα λευκά προϊόντα αλευριού. Η ζάχαρη είναι η πηγή καυσίμων της candida, δηλαδή τρόφιμα πλούσια σε ζάχαρη και εξευγενισμένους υδατάνθρακες, όπως συμπυκνωμένα σάκχαρα, αναψυκτικά, ζελέ, αλκοόλ, γλυκά, αποξηραμένα φρούτα, λευκά προϊόντα αλευριού και προϊόντα που περιέχουν ζύμη. Αυτά επιβαρύνουν το ανοσοποιητικό σύστημα το οποίο είναι υπερφορτωμένο και αγωνίζεται να ξεπεράσει τη μόλυνση από candida, τροφοδοτούν επίσης τα βακτηρίδια. Αντικαταστήστε τα με ολόκληρα τρόφιμα που είναι πλούσια σε σύνθετους υδατάνθρακες και μικροθρεπτικά συστατικά, συμπεριλαμβανομένων των λαχανικών, καλά ψημένα όσπρια, ολόκληρα καρύδια και σπόρους και πρωτεΐνες όπως τα αυγά, τα βιολογικά κρέατα. “Τα γλυκά τρόφιμα τροφοδοτούν τη μαγιά” και “η πικρή τροφή είναι καλύτερη” είναι δύο φράσεις που πρέπει να θυμόμαστε όταν εξετάζουμε την εντερική θεραπεία candida.

CandidaSupport

Υπάρχει ένα προϊόν συμπληρώματος που πρέπει να εμπλέξετε όταν εφαρμόζετε εντερική θεραπεία candida και το προϊόν είναι CandidaSupport. Το CandidaSupport είναι ένας συνδυασμός παραδοσιακών φυτικών συστατικών που μπορούν να βοηθήσουν στην υποστήριξη μιας υγιούς ισορροπίας εντερικών βακτηρίων. Εδώ είναι τα συστατικά:

  • Pau d’arco.
  • Μαύρο καρύδι.
  • Λάδι ρυζιού.
  • Βιοτίνη (βιταμίνη συμπλέγματος Β)
  • Καπρυλικό οξύ (ένα φυσικώς απαντώμενο λιπαρό οξύ που προέρχεται από φυτικά έλαια).

Αν και το CandidaSupport δεν προορίζεται να καθαρίσει το candida albicans από το έντερο, μπορεί να βοηθήσει στην υποστήριξη μιας υγιούς ισορροπίας της εντερικής χλωρίδας. Ο συνδυασμός της εντερικής θεραπείας και του CandidaSupport είναι ένας έξυπνος τρόπος για να εξισορροπηθούν τα επίπεδα candida στο σώμα σας που τελικά θα απελευθερωθείτε από μόλυνση από candida. Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα για να βρείτε πιο ολοκληρωμένα οφέλη που προσφέρει το CandidaSupport.

Candida Support

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>