Τι είναι εξαιρετική αυξήσετε το μεταβολισμό οφέλη συμπλήρωμα;

Λαμβάνοντας το συμπλήρωμα για την ενίσχυση που χρειάζεται ο μεταβολισμός και την απώλεια βάρους. Θα πρέπει να πάρετε αυξήσετε το μεταβολισμό οφέλη συμπλήρωμα.

Με χιλιάδες (ίσως και δεκάδες χιλιάδες) των συμπληρωμάτων στην αγορά, πώς θα έπρεπε να πω τις αποτελεσματικές ενισχυτές του μεταβολισμού από τα αναποτελεσματικά αυτά; Η επιστήμη κάνει σπουδαία δουλειά της διεύθυνσης σας προς τη σωστή κατεύθυνση. Μερικά κλινικά αποδεδειγμένη ενισχυτές του μεταβολισμού περιλαμβάνουν καφεΐνη, πράσινο τσάι, η καψαϊκίνη, ψευδάργυρο, και σελήνιο. Αναμνηστική μεταβολισμό σχόλια παίζουν επίσης σημαντικό ρόλο.

Η καφεΐνη και πράσινο τσάι

Υψηλή κατανάλωση καφεΐνης συνδέεται με την ενίσχυση του μεταβολισμού σας, σύμφωνα με πληροφορίες από το Πανεπιστήμιο του Μάαστριχτ στην Ολλανδία και αναφέρεται στο τεύχος του περιοδικού παχυσαρκία Εφημερίδα Ιουλίου 2005. Στη μελέτη, 76 υπέρβαρα άτομα που ολοκλήρωσαν πρόσφατα ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους τεσσάρων εβδομάδων πήρε το πράσινο τσάι, καφεΐνη συμπλήρωμα για τρεις μήνες, στο πλαίσιο του επόμενου προγράμματος συντήρησης του βάρους. Μερικά από τα θέματα αυτά ήταν συνήθη χρήστες καφεΐνης. Οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα το συμπλήρωμα αύξησε το μεταβολισμό της χαμηλής χρήστες καφεΐνης, ο οποίος πήρε τα καλύτερα αποτελέσματα απώλειας βάρους κατά τη φάση συντήρησης του βάρους.

Χλωρογενικό οξύ ενισχύει το μεταβολισμό του λίπους

Μερικά συμπληρώματα μεταβολισμό-τόνωση περιέχουν εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ, το οποίο αποτελείται από το δραστικό συστατικό χλωρογενικό οξύ. Χλωρογενικό οξύ αυξάνει κυρίως τον μεταβολισμό του λίπους. Σε εργαστηριακές μελέτες, χλωρογενικό οξύ προκάλεσε λιπώδη κύτταρα για να σπάσει και να απελευθερώσει τα λιπαρά οξέα, ανέφερε φωτοθεραπείας έρευνα τον Ιούνιο του 2014. Ενώ αναγνωρίζεται ως λίπος καυστήρα που μπορούν να υποστηρίξουν μέτρια απώλεια βάρους, απαιτείται περισσότερη έρευνα για να εξακριβωθεί η αποτελεσματικότητά του.

Thermolite κάψουλες έχει ως αποτέλεσμα και τα οφέλη

Αυτό το επαναστατικό συμπλήρωμα έχει ειδικά κατασκευαστεί στο Ηνωμένο Βασίλειο να δώσουμε σε αυτούς που το λαμβάνουν ένα ισχυρό μεταβολισμό-ώθηση. Εκείνοι με ταχύτερο μεταβολισμό τείνουν να χάνουν βάρος πιο γρήγορα και να κρατήσει μακριά. πρωτο-col Thermolite εργάζεται για να ενισχύσει την ικανότητα του σώματός σας να σπάσει φυσικά τα λίπη στα τρόφιμα που τρώμε σε θερμότητα ή ενέργεια. Με αυτό, μπορεί να κρατήσει τους πόθους σας στο κόλπο και την εκ νέου επιβάρυνση επίπεδα της ενέργειας σας, έτσι ώστε να αισθάνονται κίνητρα για την άσκηση και να πάρει πίσω στη μορφή.

Αν έχετε βαρεθεί να αισθάνεται υποτονική και βαριά, κάψουλες Proto-Col Thermolite θα μπορούσε να είναι αυτό που έχετε ψάξει για. Με τη λήψη Thermolite, μπορείτε να επωφεληθείτε από τα παρακάτω.

Αυτό το συμπλήρωμα ενθαρρύνει τη θερμογένεση, η οποία μπορεί να σας βοηθήσει να κάψετε λίπος και να αυξήσει την ενέργεια, ώστε να έχετε τη μονάδα να είναι πιο δραστήριοι. Αυτό μπορεί να καταστείλει την όρεξη, έτσι πόθους σας μην καταστρέψει τη διατροφή σας. Στη συνέχεια, θα παρέχει επίσης βιταμίνες και μέταλλα στο σώμα σας.

Τα στοιχήματα για να αγοράσετε

Με βάση τα παραπάνω σχόλια, που υποστηρίζουν ότι η καλύτερη αυξήσετε το μεταβολισμό συμπλήρωμα που λειτουργεί είναι η πρωτο-Col Thermolite. Αυτό το Thermolite συνιστάται για χρήση με την έγκριση του FDA. Επιπλέον, έρχεται ως φυσικό κατασταλτικό της για την απώλεια βάρους. Φυσικά, μπορείτε να αγοράσετε το αρχικό Proto-Col Thermolite στην επίσημη ιστοσελίδα. Η ιστοσελίδα είναι διαθέσιμη για να επισκεφθείτε μέσα από τις συνδέσεις που παρέχονται εδώ. 

Thermo Lite

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>