Τα πρώτα σημάδια της εγκυμοσύνης

Τα πρώτα σημάδια της εγκυμοσύνης είναι περισσότερο από μια χαμένη περίοδος. Μπορούν επίσης να περιλαμβάνουν πρωινή ασθένεια, ευαισθησία οσμής και κόπωση. Η πρώτη εβδομάδα της εγκυμοσύνης σας βασίζεται στην ημερομηνία της τελευταίας σας εμμηνορροϊκής περιόδου. Η τελευταία περίοδος της εμμήνου ρύσεως σας θεωρείται την 1η εβδομάδα της εγκυμοσύνης, ακόμη και αν δεν ήσασταν στην πραγματικότητα έγκυος. Η αναμενόμενη ημερομηνία παράδοσης υπολογίζεται χρησιμοποιώντας την πρώτη ημέρα της τελευταίας σας περιόδου. Για το λόγο αυτό, οι πρώτες εβδομάδες όπου μπορεί να μην έχετε συμπτώματα, επίσης, υπολογίζονται στην εγκυμοσύνη σας 40 εβδομάδων. Ενώ οι εξετάσεις εγκυμοσύνης και οι υπέρηχοι είναι οι μόνοι τρόποι για να διαπιστώσετε εάν είστε έγκυος, υπάρχουν και άλλα σημάδια εγκυμοσύνης που μπορείτε να κοιτάξετε έξω.

Τα σημάδια της εγκυμοσύνης εξηγούνται

Θα μπορούσατε να είστε έγκυος; Η απόδειξη είναι στο τεστ εγκυμοσύνης. Αλλά ακόμα και πριν από μια δοκιμή, μπορεί να υποψιάζεστε – ή να ελπίζετε – ότι είστε έγκυος. Τα πιο κοινά πρώιμα σημάδια της εγκυμοσύνης μπορεί να περιλαμβάνουν:

  • Αναπάντητη περίοδος.

Μια καθυστερημένη ή χαμένη περίοδος είναι το πιο συνηθισμένο σημείο εγκυμοσύνης που οδηγεί μια γυναίκα να δοκιμάσει την εγκυμοσύνη. Όταν μείνετε έγκυος, θα πρέπει να χάσετε την επόμενη περίοδο. Είναι δυνατόν να είστε έγκυος και να έχετε ακόμα μια περίοδο; Ορισμένες γυναίκες μπορούν να αιμορραγούν ενώ είναι έγκυες, αλλά συνήθως αυτή η αιμορραγία θα είναι μικρότερη ή ελαφρύτερη από μια κανονική περίοδο.

  • Ναυτία ή πρωινή ασθένεια.

Η πρωινή ασθένεια, που μπορεί να χτυπήσει οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας, είναι ένα από τα κλασσικά σημάδια της εγκυμοσύνης. Για μερικές γυναίκες, η queasiness αρχίζει ήδη δύο εβδομάδες μετά τη σύλληψη. Η ναυτία φαίνεται να οφείλεται, τουλάχιστον εν μέρει, σε ταχέως αυξανόμενα επίπεδα οιστρογόνων, που προκαλούν αργότερα την εκκένωση του στομάχου. Οι έγκυες γυναίκες έχουν επίσης αυξημένη αίσθηση οσμής, έτσι διάφορες οσμές – όπως φαγητό μαγειρικής, άρωμα ή καπνός τσιγάρου – μπορεί να προκαλέσουν κύματα ναυτίας κατά την πρώιμη εγκυμοσύνη.

  • Κόπωση.

Η κόπωση και η κούραση κατατάσσονται επίσης μεταξύ των πρώτων σημείων εγκυμοσύνης. Κατά τη διάρκεια της πρώιμης εγκυμοσύνης, τα επίπεδα της προγεστερόνης των ορμονών αυξάνονται. Σε αρκετά υψηλές δόσεις, η προγεστερόνη μπορεί να σας κάνει να κοιμηθείτε. Ταυτόχρονα, τα χαμηλότερα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, η μείωση της αρτηριακής πίεσης και η αυξημένη παραγωγή αίματος μπορεί να συνεργαστούν για να χύνουν την ενέργειά σας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας.

  • Προσφορά, πρησμένα στήθη.

Στις αρχές της εγκυμοσύνης οι ορμονικές αλλαγές μπορεί να κάνουν το στήθος σας ευαίσθητο και επώδυνο. Η δυσφορία πιθανόν να μειωθεί μετά από μερικές εβδομάδες καθώς το σώμα σας προσαρμόζεται στις ορμονικές αλλαγές.

  • Εμβολιασμός ή ελαφρά αιμορραγία.

Μερικές φορές μια μικρή ποσότητα κηλίδας ή ελαφρά αιμορραγία είναι ένα από τα πρώτα σημάδια της εγκυμοσύνης. Γνωστή ως αιμορραγία εμφύτευσης, συμβαίνει όταν το γονιμοποιημένο ωάριο προσκολλάται στην επένδυση της μήτρας – περίπου 10 έως 14 ημέρες μετά τη σύλληψη. Η αιμορραγία εμφύτευσης συμβαίνει γύρω από την περίοδο της εμμήνου ρύσεως. Ωστόσο, δεν έχουν όλες οι γυναίκες.

Βιώνετε τα σημάδια της εγκυμοσύνης;

Μόλις βιώσετε τα σημάδια της εγκυμοσύνης, θα πρέπει να ελέγξετε αν είστε πραγματικά έγκυος. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να μάθετε εάν είστε έγκυος.

  • Δοκιμές ούρων: Μπορείτε να αγοράσετε κιτ δοκιμών ούρων για εγκυμοσύνη από το τοπικό φαρμακείο σας. Ο έλεγχος των δοκιμών για την ορμόνη εγκυμοσύνης, ανθρώπινη χοριακή γοναδοτροπίνη. Μπορείτε επίσης να κάνετε μια εξέταση ούρων σε νοσοκομειακή κλινική από το γιατρό σας ή σε κλινική οικογενειακού προγραμματισμού.
  • Έλεγχος αίματος: Μια εξέταση αίματος θα σας δώσει ένα αξιόπιστο αποτέλεσμα, ακόμη και στο αρχικό στάδιο της εγκυμοσύνης. Ο γιατρός σας θα κανονίσει τη δοκιμασία, η οποία θα ελέγχει την ορμόνη ανθρώπινης χοριακής γοναδοτροπίνης στο αίμα σας. Μπορείτε να κάνετε αυτή τη δοκιμασία αμέσως μόλις χάσετε την περίοδο.

Τελικές λέξεις

Αφού γνωρίζετε ότι είστε έγκυος, τότε το καθήκον σας είναι να διατηρήσετε την υγεία της εγκυμοσύνης σας. Μπορείτε να μάθετε πώς μπορείτε να διατηρήσετε την εγκυμοσύνη από την Pregnancy Miracle του ebook από την Lisa Olson. Pregnancy Miracle είναι ευρέως γνωστή ως ένα εξαιρετικό βιβλίο που διδάσκει τις γυναίκες αποτελεσματικούς τρόπους για να μείνετε έγκυος φυσικά. Το βιβλίο αυτό, ωστόσο, είναι χρήσιμο και για τις γυναίκες που είναι ήδη έγκυες. Με τις προσεγγίσεις του αρχαίου κινεζικού συστήματος και της ολιστικής θεραπείας, το Pregnancy Miracle παρέχει τις καλύτερες τεχνικές για να μείνετε έγκυες, να χειρίζεστε μια εγκυμοσύνη και να τη διατηρείτε υγιείς. Pregnancy Miracle συμβαίνει να είναι το πιο χρήσιμο βιβλίο που μπορείτε να πάρετε στην αγορά σήμερα. Σας δίνει τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους για να έχετε ένα μωρό φυσικά χωρίς να καταφύγετε σε φάρμακα, χειρουργικές επεμβάσεις ή άλλες ιατρικές διαδικασίες. Οι μέθοδοι είναι ασφαλείς και ακόμη προσφέρουν εκατό τοις εκατό εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Κάντε κλικ στο banner παρακάτω για να πάρετε το Pregnancy Miracle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>