Τα πραγματικά περιστατικά της χάπια φαιντερμίνη δίαιτα

Έχετε ποτέ σκεφτεί; Πριν πάρετε οποιοδήποτε χάπι διατροφής, θα πρέπει να πάρετε οποιαδήποτε πληροφορία γι ‘αυτό. Έχετε ξέρετε για τα πραγματικά περιστατικά Phentermine χάπι διατροφής; Είναι πραγματικά αποτελεσματική ή όχι.

Phentermine έχει διάφορα ονόματα στην αγορά, όπως Adipex-P, Obenix, Oby-Trim, Fastin, Obermine, Lonamin, Obephen, Anoxine- AM, Phentrol και ούτω καθεξής. Από το 1959, Phentermine ήταν γνωστοί για να είναι αποτελεσματικό το φάρμακο και έχει πιστοποιηθεί από το FDA. Στη συνέχεια, γίνεται πολύ δημοφιλές σε όλο τον κόσμο ως χάπι διατροφής.

Στην πραγματικότητα, εξακολουθεί να γίνεται συζήτηση για την αλήθεια των Phentermine για την απώλεια βάρους. Άλλοι άνθρωποι πιστεύουν ότι έχει παρενέργειες στο σώμα σας, καθώς απελευθερώνει μια χημική ουσία που ονομάζεται αδρεναλίνη. Μπορεί προκαλεί αϋπνία και η υψηλή αρτηριακή πίεση. Υπάρχουν και άλλες ανεπιθύμητες ενέργειες που μπορεί να προκληθούν από Phentermine, όπως η μείωση της όρεξης, ζάλη, ανησυχούν.

Παραδοσιακά, Phentermine χάπια εργάζονται για να ρίξει περίσσεια λίπη σας για σύντομο χρονικό διάστημα. Για τις έγκυες γυναίκες, οι γιατροί δεν don επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε Phenterminen διότι μπορεί να προκαλέσει ανωμαλία για νεογέννητο μωρό. Αυτό το χάπι δεν συνιστάται για τα άτομα που πάσχουν υψηλή αρτηριακή πίεση. Είναι εθιστικό φάρμακο το οποίο μπορεί να πάρει παρενέργειες, όπως η κατάθλιψη και ανησυχούν. Αν και μπορεί να οδηγήσει κάποια ανεπιθύμητη ενέργεια, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια για το σχέδιο διατροφής. Θα πρέπει να δώσουν προσοχή στην δοσολογία, την κατεύθυνση της χρήσης και την υπόδειξη του γιατρού.

Στην πραγματικότητα, Phentermine είναι ένα χάπι διατροφής που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλα τα προγράμματα διατροφής και σας βοηθά να καταστείλει την όρεξή σας, ώστε να μειωθούν τα υπερβολικά λίπη. Μπορείτε να πάρετε μία ώρα πριν πάρει το πρωινό. 

Θα πρέπει να θυμόμαστε πόσο πολύ την δοσολογία που μπορείτε να πάρετε, αφού έχετε διαβούλευση με το γιατρό σας. Η υπερδοσολογία μπορεί να οδηγήσει διάφορες παρενέργειες και ανωμαλίες, οπότε θα πρέπει να το προσέξει. Η σωστή δόση που μπορείτε να πάρετε είναι τρεις κάψουλες την ημέρα μία ώρα πριν από κάθε γεύμα.

Το άλλο σημαντικό γεγονός της Phentermine χάπια διατροφής είναι ότι δεν είναι ο μόνος τρόπος για φαρμακευτική αγωγή διατροφή σας, μπορείτε να ελέγχετε με τακτική άσκηση η οποία ολοκληρώνεται τη διατροφή σας για να πάρετε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>