Τα πιο συνιστώμενα χάπια διατροφής κετο

Κέτο χάπια διατροφής είναι μια πρωτοποριακή ώθηση σε μια δίαιτα χαμηλών υδατανθράκων, με υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά. Σε αυτό το άρθρο θα μάθετε για τη σημασία των κετοειδών χάπια διατροφής. Μια κέτο διατροφή ήταν μια άγρια ​​δημοφιλής τάση στον κόσμο της φυσικής κατάστασης και την απώλεια βάρους. Αρκετές μεγάλες διασημότητες με ονόματα έχουν αποδώσει τους δραστικούς μετασχηματισμούς απώλειας βάρους τους στην προσκόλληση σε αυτό που ονομάζεται κετο δίαιτα και στην επίτευξη μεταβολικής κατάστασης κέτωσης. Ωστόσο, είναι σημαντικό να καταλάβετε ποια είναι η ketosis και τα οφέλη που μπορεί να προσφέρει πριν αποφασίσετε να αγοράσετε και να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε χάπι διατροφής κετο.

Κέτο δίαιτα και κέτωση

Καθώς η κέτο δίαιτα αυξάνεται στη δημοτικότητα, βλέπουμε όλο και περισσότερα κετο-προϊόντα που πλημμυρίζουν την αγορά. Η διατροφή κετο είναι μια διατροφή με πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες και υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά. Η ύπαρξη στη διατροφή για αρκετές ημέρες βάζει το σώμα σας σε κέτωση, μια διατροφική κατάσταση που χαρακτηρίζεται από αυξημένες κετόνες αίματος και απώλεια βάρους. Ενώ η διατροφή μπορεί να προσφέρει οφέλη, μπορεί επίσης να είναι δύσκολο να ακολουθηθεί με συνέπεια. Ως εκ τούτου, σας προτείνουμε να πάρετε τα κετοειδή χάπια διατροφής που μπορούν να βοηθήσουν στην προώθηση της κέτωσης και τη διατήρηση των ενεργειακών επιπέδων χωρίς να εγκαταλείψουν τη διατροφή κετο.

Τι είναι οι κετόνες;

Όταν περιορίζετε τους υδατάνθρακες (υδατάνθρακες) και καταναλώνετε μέτριες ποσότητες πρωτεϊνών, το ήπαρ αρχίζει να μετατρέπει το λίπος σε κετόνες – μικρά μόρια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως καύσιμα όταν το σάκχαρο του αίματος είναι ελλιπές. Η χρήση κετονών αντί της γλυκόζης για καύσιμα συνδέεται με πολλά οφέλη, όπως ο έλεγχος της όρεξης, η υγιή απώλεια βάρους, η βελτιωμένη ψυχική απόδοση, η πιο σταθερή ενέργεια και η αυξημένη φυσική αντοχή.

Ο πιο πλήρης κατάλογος των παροχών κετόζης

Τα οφέλη από τις κετόνες προέρχονται από το σώμα που καίει το λίπος για καύσιμα και τη μειωμένη γλυκόζη και την ινσουλίνη στο αίμα σας. Τα οφέλη της κετόζης περιλαμβάνουν:

 • Καύση σωματικού λίπους.
 • Ψυχική διαύγεια και αυξημένη γνώση.
 • Βελτιωμένη φυσική ενέργεια.
 • Δεν υπάρχει αίσθηση στέρησης επειδή αντιμετωπίζετε λιγότερη πείνα.
 • Σταθερά επίπεδα σακχάρου στο αίμα από μικρή έως καθόλου πρόσληψη εξευγενισμένων υδατανθράκων.
 • Βελτιώσεις στο δέρμα σε άτομα με ακμή.
 • Βελτιωμένα επίπεδα τριγλυκεριδίων και χοληστερόλης.
 • Κανονισμός ορμονών – οι γυναίκες που κάνουν κετο αναφέρουν λιγότερο σοβαρά συμπτώματα προεμμηνορροϊκού συνδρόμου.

Εκτός από τα θεραπευτικά οφέλη των κετονών, πολλοί άνθρωποι ερωτεύονται την διατροφή κετο, λόγω του τρόπου που τις κάνει να αισθάνονται τόσο διανοητικά όσο και σωματικά.

Είναι η κετο δίαιτα ασφαλής για όλους;

Υπάρχουν μερικοί μύθοι για μια διατροφή κετο, αλλά για τους περισσότερους ανθρώπους φαίνεται να είναι πολύ ασφαλής. Υπάρχουν, ωστόσο, τρεις ομάδες που απαιτούν συχνά ιδιαίτερη προσοχή:

 • Λαμβάνετε φάρμακα για διαβήτη, για παράδειγμα ινσουλίνη;
 • Παίρνετε φάρμακα για υψηλή αρτηριακή πίεση;
 • θηλάζετε;

Εάν ανήκετε σε μία ή περισσότερες από αυτές τις ομάδες, τότε θα πρέπει να επισκεφθείτε το γιατρό σας για να συμβουλευτείτε τη διατροφή κετο. Ακούστε και ακολουθήστε τις υποδείξεις του γιατρού σας.

Η σημασία των κετοειδών χάπια διατροφής

Όπως έχουμε πει πριν, μπορεί να είναι δύσκολο να ακολουθήσετε σταθερά μια δίαιτα κετο. Αυτή η δίαιτα απαιτεί να κολλήσετε σε τρόφιμα που δεν θα προκαλέσουν αύξηση της ινσουλίνης, έτσι ώστε το σώμα σας να έχει την ευκαιρία να πάει σε κέτωση και να κάψει λίπος στο σώμα. Η εστίαση θα πρέπει πάντα να είναι στην κατανάλωση θρεπτικών πραγματικών τροφίμων που είναι ελάχιστα επεξεργασμένα. Μια κέτο διατροφή είναι συνήθως:

 • Χαμηλή υδατάνθρακες.
 • Μέτρια πρωτεΐνη.
 • Υψηλό λίπος.

Η πρόκληση μπορεί μερικές φορές να είναι να πάρει αρκετό λίπος χωρίς να έχει πάρα πολύ πρωτεΐνη. Ευτυχώς, υπάρχει χάπι διατροφής κετο, που μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε μια μεταβολική κατάσταση της κέτωσης πιο εύκολα και γρήγορα. Την ίδια στιγμή το χάπι μπορεί να διατηρήσει τα ενεργειακά σας επίπεδα. Υπάρχουν πολλά χάπια κετοειδούς διατροφής στην αγορά, ένα από τα καλύτερα και πιο αξιόπιστα προϊόντα είναι το KetoDiet. Το KetoDiet παρασκευάζεται με φυσικά κετογενικά συστατικά που περιλαμβάνουν κετόνη βατόμουρου, πράσινο καφέ, αφρό μάνγκο, ξίδι μηλίτη μήλου, garcinia cambogia και πράσινο τσάι. Το KetoDiet περιέχει 60 κάψουλες σε κάθε φιάλη, που ισοδυναμεί με 1 μήνα προμήθεια. Λαμβάνοντας 2 κάψουλες KetoDiet ημερησίως με ένα γεύμα, θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια μεταβολική κατάσταση της κέτωσης, να διατηρήσετε τον υγιή σας μεταβολισμό και να χάσετε το βάρος σας φυσικά. Σύμφωνα με τις κριτικές από τους πελάτες, τα αποτελέσματα που αποκτήθηκαν για την κατανάλωση του KetoDiet μπορούν να απολαύσουν σχεδόν αμέσως. Ενδιαφέρεστε να χρησιμοποιήσετε το KetoDiet; Λοιπόν, φροντίστε να πάρετε το αρχικό KetoDiet παραγγέλλοντας απευθείας από την επίσημη ιστοσελίδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>