Τα πιθανά οφέλη για την υγεία του konjac ρίζα

ρίζα Konjac, που συνήθως αναφέρονται ως γλυκομαννάνη, προσφέρει μερικά οφέλη για την υγεία. Έχει χρησιμοποιηθεί στην ιαπωνική ιατρική για αιώνες.

Konjac φυτό, ή η ρίζα, είναι μια ιαπωνική λαχανικό ρίζας που είναι γεμάτη από φυτικές ίνες. Έχει χρησιμοποιηθεί από τους ανθρώπους στην Ανατολική Ασία εδώ και χιλιάδες χρόνια και κυρίως καλλιεργείται στις χώρες της Ασίας. Παρόμοια ψάχνει σε ένα περίεργο σχήμα πατάτας (καθώς έρχονται από την ίδια οικογένεια όπως πατάτες), περιέχει μια διαλυτή ίνα που ονομάζεται γλυκομαννάνη. Στην πραγματικότητα, αυτό έχει την υψηλότερη μοριακό βάρος και συνοχή ως οποιαδήποτε γνωστή διαιτητικές ίνες.

Πέντε οφέλη για την υγεία της ρίζας konjac.

Konjac ρίζα έχει μια σειρά από οφέλη για την υγεία δυναμικό που διερευνώνται παρακάτω. Πολλά από αυτά τα οφέλη σχετίζονται με την υψηλή περιεκτικότητα του γλυκομαννάνη, η διαλυτή διαιτητική ίνα που είναι στο φυτό konjac.

  1. Τη διαχείριση του διαβήτη. Η έρευνα έχει δείξει ότι η κατανάλωση ένα μείγμα από γλυκομαννάνη και αμερικανικό ginseng έδειξε μία μέτρια βελτίωση στη διαχείριση του διαβήτη τύπου 2.
  2. Απώλεια βάρους. Glucomannan γίνεται από konjac είναι ευεργετική για τους ανθρώπους που ψάχνουν να χάσουν βάρος. Αυτό το είδος των ινών βοηθά το άτομο να αισθάνεται πλήρης πλέον από την επιβράδυνση της γαστρικής κένωσης.
  3. Χοληστερίνη. Glucomannan έχει ευεργετική επίδραση στα επίπεδα χοληστερόλης. Έχοντας υψηλή χοληστερόλη σημαίνει ότι οι άνθρωποι είναι πιο πιθανό να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή να έχουν ένα εγκεφαλικό επεισόδιο. Είναι υδατο-διαλυτές ίνες συνιστάται για την υποβοήθηση της χοληστερόλης και τη διαχείριση του βάρους.
  4. Δυσκοιλιότητα. Η λήψη ενός συμπληρώματος γλυκομαννάνη μπορεί να βοηθήσει στη ρύθμιση των κινήσεων του εντέρου ενός ατόμου και να τους αποτρέψει από το να γίνει δυσκοίλιος.
  5. Healthy skin. Glucomannan can also help people looking to improve the health of their skin. A study found that glucomannan is beneficial as a topical therapy for acne and that it improves overall skin health.

Conclusion.

With so many health benefits, it’s no wonder that many people are looking for ways to add the konjac root into their diet and beauty regime. With many foods now incorporating konjac into the ingredients list, it’s now getting easier to enjoy the foods we love, all while gaining health and assisting with weight loss.

Αν σας αρέσει να καταναλώνουν ρίζα konjac ως συμπλήρωμα, η σύστασή μας είναι GlucomannanPlus. Παράγεται στην Αγγλία από την εξέλιξη αδυνατίσματος, GlucomannanPlus έχει δοκιμαστεί κλινικά ως ένα υψηλής ποιότητας συμπλήρωμα διαχείρισης βάρους. Το προϊόν είναι ακόμη εμπλουτισμένο με εκχύλισμα πράσινου τσαγιού για να σας δώσει περισσότερα οφέλη για την υγεία.