Τα οφέλη του εκχυλίσματος πιπερίνης για απώλεια βάρους

Η πιπερίνη είναι φυτικό εκχύλισμα που προέρχεται από το πιπέρι. Οι φαρμακολογικές μελέτες έχουν δείξει τα πραγματικά οφέλη του εκχυλίσματος πιπερίνης για απώλεια βάρους. Η πιπερίνη προέρχεται γενικά από δύο είδη πιπεριών, δηλαδή μακρύ πιπέρι και μαύρο πιπέρι. Φαρμακολογικές μελέτες έχουν δείξει ότι η πιπερίνη μειώνει τη φλεγμονή και τον πόνο, έχει αντιεπιληπτική και αντιθροιστική δράση, προστατεύει το ήπαρ, έχει αντιοξειδωτική δράση. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά κάνουν την πιπερίτη ιδανική για την δίαιτα αρσενικό ή θηλυκό. Και μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε εκχύλισμα πιπερίτη για απώλεια βάρους.

Εκχύλισμα πιπερίνης για απώλεια βάρους: επισκόπηση

Το εκχύλισμα πιπερίνης λαμβάνεται από τα μαύρα φρούτα πιπέρι που καλλιεργούνται στα υγρά, εδάφη πλούσια σε θρεπτικά συστατικά. Τα λεπτές μούρα πιπεριού συλλέγονται λίγο πριν την ωρίμανση και στη συνέχεια ξήρανση στον ήλιο για να εξασφαλιστεί η βέλτιστη ωριμότητα και ποιότητα. Τα σώματά μας παράγουν ενέργεια σε κυτταρικό επίπεδο μέσω μιας διαδικασίας που ονομάζεται θερμογένεση. Η θερμογένεση έχει αναγνωριστεί ως βασικός παράγοντας στη διατήρηση της απώλειας βάρους. Έχει επίσης αναγνωριστεί ότι διαδραματίζει βασικό ρόλο στη χρήση των καθημερινών τροφίμων και θρεπτικών ουσιών που καταναλώνει το ανθρώπινο σώμα. Αυτό θέτει σε κίνηση τους μηχανισμούς που οδηγούν στην πέψη και στην επακόλουθη γαστρεντερική απορρόφηση. Με την αύξηση της θερμικής ενέργειας για την ενεργοποίηση του μηχανισμού που σχετίζεται με τη θερμογένεση, αυτό οδηγεί σε αυξημένες μεταβολικές διεργασίες και δημιουργεί μια ζήτηση για ένα ευρύ φάσμα θρεπτικών συστατικών που συμβάλλουν στο μεταβολισμό, όπως βιταμίνες, μέταλλα, βότανα.

Εκχύλισμα πιπερίνης για απώλεια βάρους: πώς λειτουργεί;

Τι είναι η πιπερίνη; Είναι το ενεργό συστατικό της μαύρης πιπεριάς που συμβάλλει στο μοναδικό καρύκευμα που δοκιμάζετε. Το μαύρο πιπέρι θεωρείται εδώ και πολύ καιρό ευεργετικό για την υγεία του σε όλη την ιστορία. Οι γιατροί, ακόμη και στην αρχαιότητα, συχνά το συνιστούσαν να ανακουφίσουν τους πόνους στο στομάχι. Τώρα με τη βοήθεια της σύγχρονης επιστήμης και της κλινικής έρευνας, ανακαλύπτονται περισσότερα οφέλη από την πιπερίτη. Εδώ είναι μερικά οφέλη από το πιπέρι εκχύλισμα για την απώλεια βάρους και πώς λειτουργεί.

  • Υποστηρίζει το μεταβολισμό: Οι πιπεριές και άλλα πικάντικα τρόφιμα αποτιμώνται για τις ιδιότητες αύξησης του λίπους και του μεταβολισμού και το εκχύλισμα πιπερίτη μπορεί να ωφελήσει τα σώματα με παρόμοιο τρόπο. Η πιπεριίνη μπορεί να βοηθήσει στην πέψη, η οποία προάγει την καλύτερη λειτουργία του σώματος και τη διαχείριση του υγιούς βάρους.
  • Προωθεί τη θερμογένεση: Η πιπεριίνη μπορεί να ενισχύσει τη θερμογενετική δραστηριότητα. Ο μηχανισμός είναι ότι η πιπερίνη δρα ως αγωνιστής, διεγείρει δύο υποδοχείς που παίζουν ρόλο στη θερμογένεση και ενισχύουν το μεταβολισμό του σώματος. Η ενεργοποίηση ενός από τους υποδοχείς ειδικότερα συνδέεται με την αυξημένη θερμοκρασία του καφέ λίπους – ειδικών αποθέσεων λίπους που καίνε ενέργεια και παράγουν θερμότητα.
  • Αποκλείει το σχηματισμό λιπωδών κυττάρων: Η πιπεριίνη μπορεί να καταστείλει την αδενέωση – τη δημιουργία νέων λιπωδών κυττάρων. Η πιπεριίνη αναστέλλει τη δραστικότητα των πρωτεϊνών που παίζουν βασικό ρόλο στο σχηματισμό λίπους με τη ρύθμιση συγκεκριμένων γονιδίων. Αυτό εξηγεί γιατί μερικές μελέτες σε ανθρώπους έδειξαν μειωμένο κέρδος βάρους και επίπεδα λιπιδίων (λιπών) στο αίμα μετά από χορήγηση συμπληρωμάτων πιπερίνης.

Πώς να πάρετε το εκχύλισμα πιπερίτη για απώλεια βάρους

Ένα από τα σπουδαία πράγματα για την πιπερίνα είναι πόσο εύκολο είναι να την κρατήσετε. Δεδομένου ότι η πιπερίνη προέρχεται από μαύρο πιπέρι, το μόνο που χρειάζεται πραγματικά είναι μια γρήγορη οδήγηση στο μπακάλικο και το διάδρομο μπαχαρικών για να βρείτε αυτό που χρειάζεστε. Για όσους δεν θέλουν να προσθέσουν μαύρο πιπέρι στα γεύματά τους, υπάρχουν και άλλες επιλογές που είναι ακόμα εύκολο να φτάσετε. Ορισμένα συμπληρώματα διατροφής, όπως το PhenQ, περιέχουν χάπια που περιέχουν εκχύλισμα πιπερίτη σε πολλά άλλα θρεπτικά συστατικά. Όταν συνδυάζονται με μια ισορροπημένη διατροφή και τακτική άσκηση, οι άνθρωποι θα ξέρουν ότι κάνουν ό, τι μπορούν για να θεραπεύσουν το σώμα τους καλά και να ζήσουν υγιεινά. Δεν υπάρχει τίποτα δύσκολο καθόλου όσον αφορά τον τρόπο κατανάλωσης εκχυλίσματος πιπερίνης για απώλεια βάρους. Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στο παρακάτω πανό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>