Τα οφέλη της finasteride για την τριχόπτωση

Δύο από τους τρεις τύπους θα βιώσουν κάποια μορφή αρσενικής φαλάκρας από τη στιγμή που θα είναι 35. Γι ‘αυτό πρέπει να λάβετε υπόψη το finasteride για την τριχόπτωση. Η χρήση της finasteride για θεραπεία τριχόπτωσης έχει εγκριθεί από το FDA. Το Finasteride, γνωστό και ως Propecia, είναι ένα χάπι που μπορεί να αποτελέσει έναν αποτελεσματικό τρόπο για την αποτροπή της αραίωσης των μαλλιών σας, επειδή απαγορεύει τη μετατροπή της τεστοστερόνης σε διυδροτεστοστερόνη. Η διυδροτεστοστερόνη είναι μια ισχυρή ορμόνη που προκαλεί τη θρόμβωση των τριχοθυλακίων και τελικά τη διακοπή της ανάπτυξης των μαλλιών. Θα πάρετε τα οφέλη της finasteride για την απώλεια μαλλιών αρκεί να παίρνετε αυτό το φάρμακο σωστά και με συνέπεια, όπως συνταγογραφήθηκε από το γιατρό σας.

Τι είναι το finasteride;

Το Finasteride (το οποίο χαρακτηρίζεται ευρέως ως Propecia) είναι η μοναδική στοματική θεραπεία που έχει εγκριθεί από την FDA για την τριχόπτωση και απαιτεί συνταγή από πιστοποιημένο ιατρικό προσωπικό. Λαμβάνεται μία φορά την ημέρα και οι κλινικές δοκιμές έχουν δείξει ότι προάγει την τριχοφυΐα σε περίπου 66% των ατόμων μετά από δύο χρόνια θεραπείας. Περίπου το 83% των ατόμων στη θεραπεία διατηρούν την υπάρχουσα τρίχα μετά από δύο χρόνια. Το Finasteride είναι το μυστικό της συνολικής επιτυχίας σας στην καταπολέμηση και την απώλεια της τριχόπτωσης.

Finasteride για την τριχόπτωση: πώς βοηθά;

Το finasteride είναι ένας αποκλειστής διυδροτεστοστερόνης. Η διϋδροτεστοστερόνη παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην φαλάκρα των αρσενικών μοσχευμάτων. είναι μια ορμόνη που δεσμεύει τους θύλακες των τριχών των ανδρών και τις βλάπτει, τελικά τους καθιστά ανίκανο να αναπτύξουν νέα μαλλιά. Το Finasteride αποτρέπει την απώλεια μαλλιών εμποδίζοντας το σώμα σας να μετατρέψει την τεστοστερόνη σε διυδροτεστοστερόνη. Μια πενταετής μελέτη σχετικά με την αποτελεσματικότητα της finasteride για θεραπεία τριχόπτωσης σε 801 ιαπωνικούς άνδρες με ανδρογενετική αλωπεκία παρουσίασε βελτίωση στο 99,4% των συμμετεχόντων.

Ποια είναι τα οφέλη της finasteride για την τριχόπτωση;

Το Finasteride μπορεί συχνά να επιλύσει τις δυσκολίες και να βοηθήσει τα αρσενικά να ανακτήσουν την αυτοεκτίμησή τους και να ανακάμψουν από ένα σοβαρό ζήτημα της τριχόπτωσης. Το φάρμακο έχει αποδειχθεί ως ένα πολύ αποτελεσματικό μέτρο για την πρόληψη της τριχόπτωσης και για την τόνωση της ανάπτυξης νέων τριχών που αντικαθιστούν χαμένους ή νεκρούς θύλακες τριχών. Το εμπορικό σήμα του φαρμάκου είναι Propecia και έχει χρησιμοποιηθεί από εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο για να τους βοηθήσει στη μάχη τους κατά της απώλειας μαλλιών πρόωρα και των αρσενικών μοτίβα φαλάκρα θέματα. Το Finasteride μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να καταπολεμήσουν τις επιπτώσεις της απώλειας τρίχας και να ξανακερδίσουν την κανονική τους ζωή και πάλι παρέχοντας μια σειρά από θετικά οφέλη:

  • Αποτρέψτε την τριχόπτωση.
  • Ξανανάρετε τα χαμένα μαλλιά.
  • Αποκαταστήστε την αυτοπεποίθηση.
  • Προώθηση υγιέστερων και ισχυρότερων μαλλιών.
  • Εμπιστευτείτε με άλλους.
  • Συνέχιση στενών σχέσεων με εμπιστοσύνη.
  • Επιδιορθώστε τα τριχοθυλάκια που έχουν υποστεί βλάβη
  • Ελέγξτε το επίπεδο της διϋδροτεστοστερόνης στην περιοχή του τριχωτού της κεφαλής.

Πώς να πάρετε το finasteride

Το Finasteride διατίθεται με ιατρική συνταγή από γιατρό. Πάρτε ένα δισκίο (1 mg) κάθε μέρα, ακριβώς όπως σας λέει ο γιατρός σας. Προσπαθήστε να πάρετε τις δόσεις σας την ίδια ώρα της ημέρας, καθώς αυτό θα σας βοηθήσει να θυμηθείτε να παίρνετε τακτικά το finasteride. Καταπιείτε το δισκίο ολόκληρο (χωρίς να το σπάσετε ή να το θρυμματίσετε) με ένα ποτό νερό. Μπορείτε να πάρετε το δισκίο είτε με ή χωρίς φαγητό. Εάν ξεχάσετε να πάρετε μια δόση έγκαιρα, πάρτε την όταν θυμάστε. Εάν δεν το θυμάστε μέχρι την επόμενη ημέρα, αφήστε τη δόση που χάσατε. Μην πάρετε δύο δόσεις μαζί για να αναπληρώσετε τη δόση που ξεχάσατε. Πριν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το finasteride για την απώλεια μαλλιών, κάντε κλικ στο παρακάτω πλαίσιο για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το finasteride.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>