Τα οφέλη της υψηλής νιασίνης στα τρόφιμα

Μπορείτε να βρείτε τη νιασίνη στα τρόφιμα. Είναι ένα μικροθρεπτικό συστατικό που χρησιμοποιεί το σώμα σας για σωστό μεταβολισμό, λειτουργία του νευρικού συστήματος και αντιοξειδωτική προστασία. Η νιασίνη στα τρόφιμα είναι πολύ σημαντική επειδή το σώμα σας δεν μπορεί να το παράγει μόνο του. Και η νιασίνη δεν θα αποθηκευτεί στο σώμα σας, καθώς είναι μια υδατοδιαλυτή βιταμίνη Β γνωστή και ως βιταμίνη Β3. Πρέπει να τρώτε τροφές πλούσιες σε νιασίνη κάθε μέρα. Η νιασίνη βοηθά το σώμα σας να χρησιμοποιεί λίπος, πρωτεΐνες και υδατάνθρακες από τα τρόφιμα για να κάνει ενέργεια. Η νιασίνη βοηθά πάνω από 200 ένζυμα (φυσικές χημικές ουσίες στο σώμα) να λειτουργούν κανονικά στο σώμα σας βοηθώντας το σώμα σας να χρησιμοποιήσει άλλες βιταμίνες Β και να κάνει το DNA.

Top 10 τρόφιμα niacin

Ψάχνετε να προσθέσετε περισσότερα τρόφιμα niacin στη διατροφή σας για να καλύψετε τις καθημερινές σας ανάγκες; Είναι πραγματικά σύνηθες να βρείτε τη νιασίνη στις πηγές τροφίμων, γεγονός που καθιστά εύκολο το πακέτο σε αυτό που χρειάζεστε ακολουθώντας μια καλά στρογγυλεμένη διατροφή. Εδώ είναι 10 από τα κορυφαία τρόφιμα υψηλά σε νιασίνη για να προσθέσετε στη διατροφή σας:

 1. Τόνος – 3 ουγγιές: 11,3 χιλιοστόγραμμα.
 2. Κοτόπουλο – 1 φλιτζάνι: 19,2 χιλιοστόγραμμα.
 3. Σολομός – 3 ουγγιές: 6,8 χιλιοστόγραμμα.
 4. Βόειο κρέας τροφοδοτούμενο με χόρτο – 3 ουγγιές: 4,4 χιλιοστόγραμμα.
 5. Μανιτάρια – 1 φλιτζάνι: 2,5 χιλιοστόγραμμα.
 6. Καφέ ρύζι – 1 φλιτζάνι, μαγειρεμένο: 3 χιλιοστογραμμάρια.
 7. Φιστίκια – 1 ουγκιά: 3,8 χιλιοστόγραμμα.
 8. Αβοκάντο – 1 κύπελλο, σε κύβους: 2,6 χιλιοστόγραμμα.
 9. Πράσινα μπιζέλια – 1 φλιτζάνι: 3,2 χιλιοστόγραμμα.
 10. Γλυκοπατάτες – 1 μέσον: 1,7 χιλιοστόγραμμα.

Οφέλη για τη υγεία από τη νιασίνη στα τρόφιμα

Ορισμένες κλινικές δοκιμές έδειξαν ότι η νιασίνη στα τρόφιμα μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση των επιπέδων καλής χοληστερόλης και στη μείωση των επιπέδων κακής χοληστερόλης. Η αύξηση της διατροφικής σας πρόσληψης τροφών νιασίνης μπορεί επίσης να προστατεύσει από τη νόσο του Alzheimer, σύμφωνα με μελέτη του 2004. Αναλύοντας έξι χρόνια διατροφικών δεδομένων και γνωστικών αξιολογήσεων 3.718 μεγαλύτερων ενηλίκων, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι η πρόσληψη νιασίνης φάνηκε να προστατεύει από την ανάπτυξη της νόσου του Alzheimer. Επιπλέον, η υψηλότερη πρόσληψη τροφών νιασίνης σχετίζεται με βραδύτερο ρυθμό γνωστικής πτώσης. Η νιασίνη μπορεί να ωφελήσει ακόμη και άτομα με διαβήτη. Σε άλλη μελέτη, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι η νιασίνη συνέβαλε στην προστασία από τα χαμηλά επίπεδα καλής χοληστερόλης που συνήθως συνοδεύουν τον διαβήτη. Αν και η μελέτη διαπίστωσε επίσης ότι η νιασίνη οδήγησε σε μέτριες αυξήσεις των επιπέδων σακχάρου στο αίμα, οι ερευνητές καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι τα τρόφιμα niacin είναι ασφαλή για τους ασθενείς με διαβήτη. Άλλες έρευνες δείχνουν ότι η νιασίνη μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του πόνου σε άτομα με οστεοαρθρίτιδα και να βοηθήσει στη θεραπεία του καταρράκτη.

Εναλλακτική λύση στη νιασίνη στα τρόφιμα

Όλοι μας απαιτούμε νιασίνη, αλλά πολλοί άνθρωποι αποτυγχάνουν να πάρουν αρκετό από τη διατροφή τους μόνο. Εάν αντιμετωπίζετε μια κατάσταση ή έχετε μια ανεπάρκεια, η συμπλήρωση είναι μια καλή εναλλακτική λύση στη νιασίνη στα τρόφιμα. Το καλό είναι ότι υπάρχει Niacin Max, αναμφισβήτητα το πιο ισχυρό συμπλήρωμα του είδους του στην αγορά σήμερα. Σε αντίθεση με άλλες μάρκες, είναι σε θέση να παραδώσει έως και 90% της νιασίνης σε καθαρή μορφή κατευθείαν στην κυκλοφορία του αίματός σας. Τούτου λεχθέντος, το συμπλήρωμα είναι 45 φορές πιο αποτελεσματικό και ισχυρότερο από τους ανταγωνιστές του. Εδώ είναι μερικά από τα βασικά πλεονεκτήματα του Niacin Max:

 • Κατασκευάζεται από 100% φυσικά συστατικά.
 • Δεν υπάρχουν παρενέργειες.
 • Έρχεται σε ταχέως διαλυτές λεπτές λωρίδες που επιτρέπουν τη μεταφορά 75 mg καθαρής νιασίνης απευθείας στην κυκλοφορία του αίματος.
 • Προωθεί την παραγωγή ανθρώπινης αυξητικής ορμόνης και οξυγόνου.
 • 45 φορές πιο αποτελεσματική και ισχυρή από ό, τι τα αντίστοιχα χάπια.
 • Βελτιώνει την ακατέργαστη ενέργεια, τη δύναμη και την αντοχή.
 • Ιδανικό ως συμπλήρωμα προ-προπόνησης.

Το Niacin Max πωλείται απευθείας από τον κατασκευαστή, το οποίο εξαλείφει το κόστος των μεσαζόντων και περνάει την εξοικονόμηση σε εσάς. Αν αναρωτιέστε πού να αγοράσετε Niacin Max, πωλείται ηλεκτρονικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>