Τα οφέλη της πρωτεΐνης ορού γάλακτος για την εγκυμοσύνη

Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος δεν είναι μόνο ασφαλής για την εγκυμοσύνη, αλλά είναι ακόμη και ευεργετική. Κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει τα μεγάλα οφέλη της πρωτεΐνης ορού γάλακτος για εγκυμοσύνη. Οι έγκυες γυναίκες χρειάζονται περισσότερη πρωτεΐνη κάθε μέρα. Και αν είστε χορτοφάγος ή δεν τρώτε κρέας, τότε η σκόνη πρωτεΐνης ορού γάλακτος θα είναι μια καλή πηγή πρωτεϊνών και άλλων ζωτικών θρεπτικών ουσιών. Η απαίτηση της πρωτεΐνης ορού γάλακτος για την εγκυμοσύνη αυξάνεται καθώς η εγκυμοσύνη προχωρεί και κορυφώνει κατά τη διάρκεια του δεύτερου και τρίτου τριμήνου όταν το μωρό αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς.

Πόση πρωτεΐνη απαιτείται για την εγκυμοσύνη;

Εάν είστε έγκυος, πρέπει να σιγουρευτείτε ότι τρώτε μια ισορροπημένη διατροφή έτσι ώστε και οι δύο να παίρνετε όλες τις απαραίτητες βιταμίνες, πρωτεΐνες, μέταλλα και λίπη. Αλλά μερικές φορές τρώει δικαίωμα δεν είναι αρκετό. Ίσως χρειαστεί να πάρετε κάτι επιπλέον για να βεβαιωθείτε ότι εσείς ή το μωρό σας δεν υποφέρετε από τυχόν ελλείψεις. Αναμένοντας τις μητέρες χρειάζονται περισσότερες πρωτεΐνες μαζί με άλλα ζωτικά θρεπτικά συστατικά, καθώς είναι τα δομικά στοιχεία του σώματος. Η ποσότητα πρωτεΐνης που παίρνετε θα επηρεάσει το βάρος του βρέφους, την περιφέρεια της κεφαλής και τη σύνθεση του σώματος. Μπορεί ακόμη και να έχει μακροπρόθεσμες επιπτώσεις στην υγεία του μωρού. Οι γιατροί συστήνουν επιπλέον 25 γραμμάρια πρωτεΐνης καθημερινά για τις έγκυες γυναίκες. Για να εκπληρώσετε αυτή την αυξημένη απαίτηση πρωτεΐνης, θα πρέπει να βρείτε την καλύτερη πρωτεΐνη ορού γάλακτος για εγκυμοσύνη.

Η ασφάλεια της πρωτεΐνης ορού γάλακτος για την εγκυμοσύνη

Είναι ασφαλές να χρησιμοποιείτε πρωτεΐνες ορού γάλακτος για εγκυμοσύνη; Αυτή η ερώτηση τίθεται από πολλές νέες μαμάδες, αλλά δεν τους κατηγορούμε. Η αλήθεια είναι ότι οι ειδικοί συστήνουν στις γυναίκες που είναι έγκυες και θηλάζουν να πάρουν τουλάχιστον ένα επιπλέον 25 γραμμάρια πρωτεΐνης την ημέρα. Αυτό σημαίνει ότι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης πρέπει να καταναλώνονται περισσότερα πλούσια σε πρωτεΐνη προϊόντα για να βοηθήσουν εσάς και το αναπτυσσόμενο μωρό in utero, αλλά ας είμαστε ειλικρινείς: αυτό μπορεί να είναι μια ψηλή τάξη για να γεμίσετε για μητέρες που έχουν αποστροφή στο κρέας, τα γαλακτοκομικά και τα ψάρια . Τα συμπληρώματα πρωτεΐνης είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποκτήσετε αυτή την πρόσθετη πρωτεΐνη, αλλά οι σκόνες πρωτεΐνης ορού γάλακτος είναι ασφαλείς κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης; Η απάντηση είναι ναι. Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος είναι μια πλήρης πρωτεΐνη υψηλής ποιότητας και πρέπει να είναι μια αποδεκτή πηγή πρωτεϊνών για υγιείς εγκύους και παιδιά, εφόσον δεν είναι αλλεργικοί σε πρωτεΐνες γαλακτοκομικών. Είναι πράγματι πραγματικά δροσερό, επειδή η δεύτερη πιο άφθονη συνιστώσα στην πρωτεΐνη ορού γάλακτος είναι η άλφα-λακταλβουμίνη η οποία είναι μία από τις κύριες πρωτεΐνες ορού γάλακτος στο ανθρώπινο μητρικό γάλα. Τα παρασκευάσματα για βρέφη περιέχουν συχνά πρωτεΐνες ορού γάλακτος, συμπεριλαμβανομένων ειδικών τύπων για πρόωρα βρέφη.

Μερικές σκέψεις πριν από τη λήψη πρωτεΐνης ορρού γάλακτος για εγκυμοσύνη

Πολλοί ειδικοί έχουν καταλήξει στο ίδιο συμπέρασμα ότι είναι πολύ καλό να καταναλώνουμε πρωτεΐνες ορού γάλακτος για εγκυμοσύνη. Ωστόσο, πριν από τη λήψη πρωτεΐνης ορρού γάλακτος, τόσο οι έγκυες όσο και οι γονείς των μικρών παιδιών πρέπει να συμβουλευτούν έναν γιατρό για να βεβαιωθείτε ότι η πρωτεΐνη ορού γάλακτος είναι κατάλληλη για αυτούς. Εάν ο γιατρός σας σας επιτρέπει να παίρνετε πρωτεΐνη ορρού γάλακτος για εγκυμοσύνη, σιγουρευτείτε ότι χρησιμοποιείτε μόνο ένα υψηλής ποιότητας προϊόν πρωτεΐνης ορού γάλακτος. Είναι σημαντικό να αποφεύγετε τις υποτιθέμενες μάρκες με προστιθέμενα σάκχαρα, συνθετικά συστατικά ή χημικά γλυκαντικά. Και θα πρέπει να επιλέγετε μόνο ελάχιστα επεξεργασμένο προϊόν πρωτεΐνης τυρογάλακτος, από αγελάδες που δεν τρέφονται με ορμόνες ή δεν έχουν χορηγηθεί γενετικά τροποποιημένες ζωοτροφές. Εάν εξακολουθείτε να είστε σίγουροι ή έχετε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση πρωτεΐνης ορού γάλακτος για εγκυμοσύνη, κάντε κλικ στο παρακάτω πανό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>