Τα οφέλη της νιασίνης για αθλητές αντοχής

Συνιστούμε τη χρήση νιασίνης για αθλητές αντοχής. Η νιασίνη αυξάνει την ικανότητα μεταφοράς οξυγόνου στο αίμα και αυτό έχει ευεργετικό αντίκτυπο στην αντοχή. Η νιασίνη είναι μια μορφή βιταμίνης Β3 και βοηθά τα κύτταρα σας να μετατρέπουν πρωτεΐνες, λίπη και υδατάνθρακες σε ενέργεια. Με απλά λόγια, βοηθά στην απελευθέρωση ενέργειας από τα τρόφιμα. Το συμπλήρωμα της νιασίνης είναι ιδανικό για ανθρώπους που θέλουν να εντείνουν το παιχνίδι τους σε οποιοδήποτε πεδίο φυσικής κατάστασης. Προτείνουμε συγκεκριμένα τη χρήση νιασίνης για αθλητές αντοχής, όπως δρομείς, κολυμβητές, αθλητές στίβου και κατασκευαστές αμαξωμάτων.

Τι είναι η νιασίνη;

Η νιασίνη, που ονομάζεται επίσης νικοτινικό οξύ, είναι μια βιταμίνη Β (βιταμίνη Β3) που χρησιμοποιείται σε συμπληρώματα βιταμινών. Συχνά χρησιμοποιείται για την πρόληψη καρδιαγγειακών παθήσεων. Μερικοί άνθρωποι λαμβάνουν νιασίνη για τη θεραπεία ανεπάρκειας βιταμινών, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι το παίρνουν για να βοηθήσουν στη μείωση της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων στο αίμα. Η νιασίνη λειτουργεί καλύτερα όταν συνδυάζεται με δίαιτα χαμηλής περιεκτικότητας σε χοληστερόλη και χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά. Η νιασίνη χρησιμοποιείται ως συμπλήρωμα βιταμινών για τη θεραπεία της έλλειψης φυσικής νιασίνης στο σώμα, για τη μείωση του κινδύνου καρδιακής προσβολής σε άτομα με υψηλή χοληστερόλη που έχουν ήδη υποστεί καρδιακή προσβολή και για τη θεραπεία της στεφανιαίας νόσου. Η χρήση νιασίνης μεταξύ των αθλητών είναι επίσης κοινή. Εδώ, θα επικεντρωθούμε στη συζήτηση των πλεονεκτημάτων της νιασίνης για αθλητές αντοχής.

Νιασίνη για αθλητές αντοχής: ποια είναι τα οφέλη;

Η νιασίνη κάνει το σώμα να απελευθερώνει την ανθρώπινη αυξητική ορμόνη πιο γρήγορα. Είναι μια ορμόνη που βελτιώνει σημαντικά το μεταβολισμό μας, επιτρέποντάς μας να καίνουμε περισσότερες θερμίδες κατά τη διάρκεια της ημέρας και τελικά να χάσουμε βάρος. Ένα άλλο πλεονέκτημα της νιασίνης βοηθά το σώμα να αυξήσει την παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων. Το σώμα έχει στη διάθεσή του περισσότερο οξυγόνο, το οποίο μπορεί να παραδοθεί στους μύες. Αυτό σημαίνει ότι το σώμα διαθέτει περισσότερη ενέργεια και λιγότερη κόπωση. Αν είστε αθλητής, αυτή η διαδικασία θα βοηθήσει τους μύες σας να ανακάμψουν γρήγορα και να αυξηθούν σε μέγεθος. Ένα άλλο όφελος που συνδέεται με τη νιασίνη είναι οι αντιοξειδωτικές του ιδιότητες που μπορούν να προστατεύσουν τα ερυθρά αιμοσφαίρια. Αυτό το όφελος είναι ανεκτίμητο για το μακροπρόθεσμο. Χωρίς αυτή την προστασία, οι αθλητές ειδικότερα μπορεί να υποστούν οξειδωτική βλάβη και να μειώσουν τα ερυθροκύτταρα τους. Με την προστασία αυτών των κυττάρων, μπορείτε να συνεχίσετε να παίζετε για χρόνια χωρίς πρόβλημα.

Το καλύτερο συμπλήρωμα νιασίνης για αθλητές αντοχής

Υπάρχουν τόσες πολλές συμπληρώματα νιασίνης στην αγορά, αλλά το Niacin Max είναι το πιο ισχυρό και αποτελεσματικό. Το Niacin Max προσφέρει μια ποικιλία πλεονεκτημάτων για να σας βοηθήσει να επιτύχετε κορυφαία σωματική απόδοση ως αθλητής. Η ανθρώπινη αυξητική ορμόνη μπορεί να αυξηθεί με το Niacin Max έως και 600%! Αυτό σημαίνει ότι βοηθάει στην επιτάχυνση της αποκατάστασης μυών, καίει το λίπος και βοηθά τους μυς να ανοικοδομηθούν και να αναπτυχθούν. Ουσιαστικά, σας βοηθά να φτάσετε στο ιδανικό σχήμα φυσικής κατάστασης. Το Niacin Max είναι ένας φυσικός και ασφαλής τρόπος για την αύξηση του αριθμού των ερυθρών αιμοσφαιρίων. Είναι ένα φυσικό αντιοξειδωτικό που θα βοηθήσει επίσης να υπερασπιστεί τις βλάβες των κυττάρων που προκαλούνται από την άσκηση, βοηθώντας έτσι στη μεγιστοποίηση της ικανότητας μεταφοράς οξυγόνου στο αίμα. Το συμπλήρωμα νιασίνης έρχεται σε ένα λεπτό, ορθογώνιο κουτί με ατομικά τυλιγμένες λωρίδες και τώρα έρχεται και με τη μορφή ψεκασμού. Γίνεται ένα δημοφιλές προϊόν μεταξύ των αθλητών αντοχής και των λάτρεις της γυμναστικής που θέλουν μια μυϊκή σωματική διάπλαση και βελτιώνουν τη σωματική απόδοσή τους και την αντοχή τους. Το Niacin Max περιέχει 75mg καθαρής νιασίνης που είναι γνωστό ότι βελτιώνει τη ροή του αίματος καθώς και αυξάνει τα επίπεδα οξυγόνου στο σώμα σας. Έχει επίσης υψηλή περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά για να σας προσφέρει ευρύ φάσμα οφελών για την υγεία. Οι αθλητές αντοχής που αποφασίζουν να λάβουν συμπλήρωμα νιασίνης, ειδικά το Niacin Max, δεν θα πάνε στραβά. Θα πάρουν πολλά οφέλη από τη νιασίνη. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα οφέλη της νιασίνης για αθλητές αντοχής, κάντε κλικ στο παρακάτω πανό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>