Τα οφέλη της λήψης κολλαγόνου ως συμπλήρωμα διατροφής

Η λήψη του κολλαγόνου κολλαγόνου ως συμπλήρωμα διατροφής έχει ποικίλα οφέλη για το δέρμα, από τη μείωση των ρυτίδων στη βελτίωση της επούλωσης του τραύματος του δέρματος. Το κολλαγόνο είναι η πιο άφθονη πρωτεΐνη στο σώμα σας. Είναι το κύριο συστατικό των συνδετικών ιστών που αποτελούν πολλά μέρη του σώματος, συμπεριλαμβανομένου του δέρματος. Μια από τις πολλές σημαντικές λειτουργίες του κολλαγόνου είναι η παροχή του δέρματος σας με δομή. Δεδομένου ότι η παραγωγή κολλαγόνου του οργανισμού σας μειώνεται καθώς μεγαλώνετε και χρειάζεστε επαρκές κολλαγόνο για υγιές δέρμα, η προσθήκη περισσότερου κολλαγόνου στη διατροφή σας είναι λογική. Τα τελευταία χρόνια, το κολλαγόνο ως συμπλήρωμα διατροφής έχει γίνει δημοφιλές. Οι περισσότεροι υδρολύονται, πράγμα που σημαίνει ότι το κολλαγόνο έχει διασπαστεί, διευκολύνοντας έτσι την απορρόφηση.

Το κολλαγόνο ως συμπλήρωμα διατροφής: τι είναι αυτό;

Υπάρχουν περισσότερα από δώδεκα είδη κολλαγόνου ως συμπληρώματα διατροφής, κάθε ένα από τα οποία αποτελείται από διαφορετικά “πεπτίδια” ή αμινοξέα. Οι τύποι που σχηματίζουν το δέρμα είναι διαφορετικοί από αυτούς που σχηματίζουν χόνδρο. Το να υπολογίσετε ποιες από αυτές μπορούν να βοηθήσουν την υγεία του δέρματός σας είναι μάλλον δύσκολη. Επίσης, τα συμπληρώματα που περιέχουν κολλαγόνο ποικίλουν έναν τόνο. Οι περισσότερες πούδρες κολλαγόνου πεπτιδίων στην αγορά περιέχουν ένα “υδρολυμένο” κολλαγόνο τύπου Ι που εξάγεται από δέρματα, οστά ή ψάρια. Η υδρολυμένη απλά σημαίνει ότι οι αλυσίδες αμινοξέων έχουν αναλυθεί σε μικρότερες μονάδες, μια διαδικασία που επιτρέπει στη σκόνη να διαλυθεί τόσο σε θερμό όσο και σε ψυχρό υγρό. Αυτός ο τύπος κολλαγόνου έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλής λόγω του γεγονότος ότι μπορείτε να το προσθέσετε σε όλα από τον καυτό καφέ και τις σούπες μέχρι το κρύο ετοιμάζω και smoothies.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του κολλαγόνου ως συμπλήρωμα διατροφής

Το κολλαγόνο είναι η πιο άφθονη πρωτεΐνη στο σώμα σας, αλλά η παραγωγή κολλαγόνου αρχίζει να επιβραδύνεται καθώς γερνάτε και συμβαίνει νωρίτερα από ό, τι νομίζετε. Μετά την ηλικία των 25 ετών, καταστρέφουμε περισσότερο κολλαγόνο από ό, τι κάνουμε, γι ‘αυτό αρχίζουμε να βλέπουμε τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Η λήψη υδρολυμένου κολλαγόνου (επίσης γνωστού ως πεπτίδια κολλαγόνου) από το στόμα, είτε σε μορφή κάψουλας είτε σε μορφή σκόνης, είναι ένας εύκολος τρόπος για να ενισχύσετε τα καταστήματα κολλαγόνου. Η έρευνα δείχνει ότι το κολλαγόνο ως συμπλήρωμα διατροφής βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος, μειώνει τις ρυτίδες, ενισχύει την ενυδάτωση του δέρματος και αυξάνει την πυκνότητα των ινοβλαστών – των κυττάρων στον συνδετικό ιστό που παράγουν κολλαγόνο. Τα πεπτίδια κολλαγόνου χρησιμοποιούνται ως συστατικό σε πολλά συμπληρώματα και έχουν δειχθεί σε μελέτες για τη βελτίωση της λειτουργίας του φραγμού του δέρματος και για να βοηθήσουν στην παραγωγή κολλαγόνου μετά από 8 εβδομάδες πρόσληψης. Η τακτική κατανάλωση των συμπληρωμάτων μπορεί να αυξήσει σημαντικά την πυκνότητα του κολλαγόνου στο δέρμα, έτσι ώστε το δέρμα να γίνει πιο παχύ και οι γραμμές να μειωθούν.

Το πιο συνηθισμένο συμπλήρωμα κολλαγόνου

Το Pure Collagen του Proto-col με το VERISOL® είναι το πιο συνιστώμενο συμπλήρωμα κολλαγόνου που πρέπει να κάνετε. Το προϊόν αυτό είναι ουσιαστικά αποτελεσματικό και υποστηρίζεται από επιστημονική ανθρώπινη έρευνα. Το VERISOL® παρασκευάζεται σε μια σφιχτά ελεγχόμενη, ειδική διαδικασία για να αποκτήσει ειδική σύνθεση πεπτιδίων κολλαγόνου, βελτιστοποιημένη για να υποστηρίζει την ομορφιά από μέσα. Το VERISOL® είναι το μοναδικό προϊόν στην αγορά που έχει δοκιμαστεί επιστημονικά με ανθρώπινους συμμετέχοντες που επιβεβαιώνει με αξιοπιστία την αποτελεσματικότητα:

  • Μειώστε τις ρυτίδες λεπτής γραμμής στο πρόσωπο.
  • Αύξηση της ποσότητας κολλαγόνου σε βαθιά στρώματα του δέρματος.
  • Βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος.
  • Μείωση του βάθους των ρυτίδων του προσώπου.
  • Μείωση της εμφάνισης της κυτταρίτιδας.
  • Βελτίωση της επούλωσης των πληγών στο δέρμα.
  • Βελτίωση της ανάπτυξης και της ποιότητας των νυχιών.

Λόγω αυτών των μεγάλων οφελών, σας ενθαρρύνουμε να αγοράσετε αυτό το ανώτερο προϊόν – Pure Collagen με VERISOL®. Το Pure Collagen πρέπει να λαμβάνεται τέσσερις φορές την ημέρα. Οι κάψουλες Pure Collagen μπορούν είτε να καταποθούν με υγρό είτε να σπαστούν, έτσι ώστε η σκόνη κολλαγόνου να μπορεί να ψεκαστεί πάνω σε τρόφιμα ή να αναδευτεί σε ποτά. Κάντε κλικ στο παρακάτω πανό για να μεταβείτε στον επίσημο ιστότοπο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>