Τα οφέλη της βιταμίνης Β3 για το δέρμα

Ας μιλήσουμε για τα οφέλη της βιταμίνης Β3 για το δέρμα! Η βιταμίνη Β3 προσφέρει πολλά οφέλη που μπορούν να επωφεληθούν από όλες τις ηλικίες και τους τύπους δέρματος. Η βιταμίνη B3 ή η νιασιναμίδη είναι μια υδατοδιαλυτή βιταμίνη που μπορεί να βρεθεί σε φυσικά τρόφιμα και συμπληρώματα. Η λήψη επαρκούς διαιτητικής βιταμίνης Β3 μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση των επιπέδων χοληστερόλης, να θεραπεύσει τον διαβήτη, να μειώσει τον κίνδυνο εμφάνισης καρδιαγγειακών παθήσεων και να προστατεύσει τα άτομα από εγκεφαλικές διαταραχές που σχετίζονται με την ηλικία, συμπεριλαμβανομένης της νόσου του Alzheimer. Η βιταμίνη Β3 μπορεί επίσης να βοηθήσει στη θεραπεία ορισμένων δερματικών παθήσεων, συμπεριλαμβανομένης της ακμής και του έκζεμα. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα οφέλη της βιταμίνης Β3 για το δέρμα.

Βιταμίνη Β3 για το δέρμα: ποια οφέλη προσφέρει;

Συνολικά, η νιασιναμίδη μπορεί να βοηθήσει στην κατασκευή πρωτεϊνών στο δέρμα και να κλειδώσει στην υγρασία για να αποφευχθεί η περιβαλλοντική βλάβη. Τα μεμονωμένα οφέλη της βιταμίνης Β3 για το δέρμα περιλαμβάνουν:

  • Αναζωογονεί το επιδερμικό φράγμα.

Η βιταμίνη Β3 πολλαπλασιάζει την παραγωγή κεραμιδίων, τα οποία είναι μερικά από τα πιο σημαντικά λιπίδια, οδηγώντας σε ισχυρότερο δέρμα και την πρόληψη της απώλειας νερού, που θα βοηθήσει το δέρμα σας να παραμείνει ενυδατωμένο.

  • Μειώνει την κηλίδωση και την ερυθρότητα.

Με τη βιταμίνη Β3 που βελτιώνει το φραγμό των επιδερμικών λιπιδίων, το δέρμα είναι σε θέση να προστατεύεται φυσικά από τους επιβλαβείς περιβαλλοντικούς ρύπους. Αυτοί οι παράγοντες μπορεί να περιλαμβάνουν βλάβη που προκαλείται από τη θερμότητα (ακόμα και ο στεγνωτήρας σας μπορεί να βλάψει το δέρμα σας), το νερό, τον ιδρώτα, τον άνεμο και τον ήλιο.

  • Μειώνει τη χρώση.

Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο, οι τραυματισμοί του δέρματος, οι κηλίδες και η φλεγμονή μπορούν να προκαλέσουν υπερχρωματισμό. Η βιταμίνη Β3 μειώνει την παραγωγή χρωστικών ουσιών και την επακόλουθη μεταφορά της χρωστικής στο δέρμα. Το αποτέλεσμα? Μια πιο ομοιόμορφη χροιά.

  • Προστατεύει από ζημιά από τον ήλιο.

Η βιταμίνη B3 μπορεί ταυτόχρονα να αποκαταστήσει τα υγιή κύτταρα του δέρματος προστατεύοντάς τα ταυτόχρονα από τις βλάβες που προκαλούνται από τις υπεριώδεις ακτίνες.

  • Προστατεύει από το οξειδωτικό στρες.

Η βιταμίνη Β3 βοηθά στην κατασκευή κυττάρων στο δέρμα, προστατεύοντάς τα ταυτόχρονα από περιβαλλοντικές πιέσεις, όπως το ηλιακό φως, τη ρύπανση και τις τοξίνες.

  • Ελαχιστοποιεί τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.

Η έρευνα έχει βρει ότι η βιταμίνη Β3 βοηθά στη μείωση ορισμένων σημείων ηλιακής βλάβης που έρχονται με τη γήρανση. Αυτό περιλαμβάνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.

  • Ρυθμίζει το λάδι.

Η βιταμίνη B3 μπορεί επίσης να βοηθήσει στη ρύθμιση της ποσότητας πετρελαίου που παράγουν οι σμηγματογόνοι αδένες και στην αποτροπή της υπερδιέγερσης των αδένων σας.

  • Αντιμετωπίζει την ακμή.

Η βιταμίνη Β3 μπορεί να είναι χρήσιμη για σοβαρή ακμή, ειδικά φλεγμονώδεις μορφές όπως οι παλμοί και οι φλύκταινες. Με την πάροδο του χρόνου, μπορεί να δείτε λιγότερες αλλοιώσεις και βελτιωμένη υφή του δέρματος.

Πώς να πάρετε βιταμίνη Β3 για το δέρμα

Η βιταμίνη B3 είναι μια υδατοδιαλυτή βιταμίνη που μπορεί να βρεθεί φυσικά σε τρόφιμα όπως: μανιτάρια, αβοκάντο, μπρόκολο, ντομάτες, σπανάκι, γλυκοπατάτες, καρότα και σπόροι. Ορισμένοι από εσάς μπορεί να μην είστε σε θέση να πάρετε επαρκή βιταμίνη Β3 από την καθημερινή διατροφή. Σε αυτή την περίπτωση, θα χρειαστεί να πάρετε ένα συμπλήρωμα νιασίνης. Η νιασίνη δεν είναι ακριβώς η ίδια με τη νιασιναμίδη (βιταμίνη Β3). Είναι δύο διαφορετικοί τύποι βιταμίνης Β-3. Ωστόσο, το σώμα σας μπορεί να κάνει τη νιασιναμίδη από το συμπλήρωμα νιασίνης που έχετε πάρει. Αυτό συμβαίνει όταν υπάρχει υπερβολική ποσότητα νιασίνης στο σώμα.

Το σωστό συμπλήρωμα νιασίνης που πρέπει να ληφθεί

Συστήνουμε ιδιαίτερα το Niacin Max για να το πάρετε. Πρόκειται για ένα φυσικό συμπλήρωμα που περιέχει δύο συστατικά. Το κύριο συστατικό είναι η νιασίνη, και το δευτερογενές συστατικό ονομάζεται νιασιναμίδη (μορφή βιταμίνης Β3). Όπως γνωρίζετε ήδη, η νιασιναμίδη μπορεί να σας δώσει υγιές, όμορφο δέρμα. Το Niacin Max έχει σχεδιαστεί ειδικά για να είναι πιο ισχυρό και αποτελεσματικό από άλλα συμπληρώματα νιασίνης. Προσφέρει πολλά οφέλη για την υγεία που περιλαμβάνουν την προώθηση υγιέστερου δέρματος και μαλλιών. Το Niacin Max είναι ακόμα σε θέση να επιταχύνει τα φυσικά επίπεδα ανθρώπινης αυξητικής ορμόνης κατά 600%, γεγονός που συμβάλλει στην αναστροφή της διαδικασίας γήρανσης. Τα οφέλη της βιταμίνης Β3 για την υγεία του δέρματος είναι πραγματικά. Εάν δεν χρησιμοποιείτε βιταμίνη Β3 για το καλό του δέρματός σας, είναι ένα μεγάλο μειονέκτημα. Κάντε κλικ στο παρακάτω παράθυρο για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στο υγιές δέρμα με βιταμίνη Β3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>