Τα μεγάλα οφέλη της πρωτεΐνης ορού γάλακτος για τις γυναίκες

Ένα κούνημα πρωτεΐνης ορού γάλακτος για πρωινό είναι ένας τέλειος τρόπος για να ξεκινήσετε τη μέρα. Σε αυτό το άρθρο, θα μιλήσουμε ειδικά για την καλοσύνη της πρωτεΐνης ορού γάλακτος για τις γυναίκες. Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος, δεδομένου ότι προέρχεται από το αγελαδινό γάλα, είναι μια φυσική πρωτεΐνη και είναι ιδανική για τη δημιουργία μυών. Τα επίπεδα πρωτεϊνών εξαντλούνται όταν ασκείτε και η κατανάλωση πρωτεϊνών μετά την άσκηση βοηθά στην αποφυγή της επιδείνωσης των μυών. Και η πρωτεΐνη ορού γάλακτος έχει έναν ταχύτερο ρυθμό απορρόφησης από κάτι σαν την πρωτεΐνη σόγιας, οπότε μπορεί να βοηθήσει στην αποκατάσταση και ανοικοδόμηση αυτών των μυών μετά από μια προπόνηση. Συνηθίζατε να βλέπετε άνδρες και bodybuilders χρησιμοποιώντας πρωτεΐνη ορού γάλακτος. Αλλά γενικά, οι γυναίκες δεν έχουν τις ορμόνες που οι άντρες πρέπει να αποκτήσουν πραγματικά ογκώδεις μυς, οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην προτείνουμε πρωτεΐνες ορού γάλακτος για τις γυναίκες.

Οφέλη από την πρωτεΐνη ορού γάλακτος για τις γυναίκες

Τα αμινοξέα είναι τα δομικά στοιχεία των πρωτεϊνών και οι πρωτεΐνες είναι στη συνέχεια τα δομικά στοιχεία του μυϊκού ιστού, αφού οι μύες είναι εκεί όπου το σώμα αποθηκεύει τα περισσότερα αμινοξέα. Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος είναι μια πλήρης πρωτεΐνη με μεγάλη αναλογία του αμινοξέος L-λευκίνη. Η L-λευκίνη έχει βρεθεί ότι είναι ένα βασικό υπόστρωμα για την διέγερση του στόχου των θηλαστικών της οδού ραπαμυκίνης που ρυθμίζει τη σύνθεση μυϊκής πρωτεΐνης. Επιπλέον, υπάρχουν πολλά οφέλη που μπορούν να αντλήσουν τα θηλυκά από συμπληρωματική πρωτεΐνη ορρού γάλακτος που προέρχεται από τον βιολογικό ρόλο των απαραίτητων αμινοξέων. Τα οφέλη της πρωτεΐνης ορού γάλακτος για τις γυναίκες περιλαμβάνουν:

  • Αυξημένες αναβολικές επιδράσεις άσκησης αντίστασης.
  • Υποστήριξη της άπαχης μάζας σώματος.
  • Ταχεία απορρόφηση και εύκολη πέψη.
  • Απλό / βολικό για να προσθέσετε στη διατροφή κάποιου και να το χρησιμοποιήσετε σε συνταγές.
  • Ενίσχυση της λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος.
  • Μειώνει τη διάσπαση των μυϊκών ιστών (καταβολισμός).

Μπορεί η πρωτεΐνη ορού γάλακτος να βοηθήσει τις γυναίκες να χάσουν βάρος

Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος είναι μεγάλη για την απώλεια βάρους, αν και στην πραγματικότητα δεν καίει λίπος. Ωστόσο, η πρωτεΐνη ορού γάλακτος είναι το πιο ικανοποιητικό μικροθρεπτικό συστατικό (σε σύγκριση με το λίπος και τους υδατάνθρακες), έτσι ώστε να σας κρατά πιο γεμάτο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και να κρατάτε το μπισκότο γραφείου στον κόλπο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Ένας άλλος λόγος πρωτεΐνης ορού γάλακτος είναι καλό για την απώλεια βάρους είναι ότι βοηθά με τη σύνθεση πρωτεϊνών μυών (λόγω υψηλού επιπέδου αμινοξέων διακλαδισμένης αλυσίδας ή BCAA) – οι μύες αναζητούνται κατά τη διάρκεια της απώλειας βάρους όταν το σώμα ψάχνει για ενέργεια. Έτσι, έχοντας πιο φτωχό μυ μπορεί να εξασφαλίσει ότι το σώμα σας πηγαίνει μετά από τα αποθέματα λίπους για την ενέργεια και όχι τους μύες σας. Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος σας βοηθάει να ανακτήσετε ταχύτερα, ώστε να μπορείτε να ασκείστε περισσότερο. Αγωνιζόταν ποτέ να περπατήσετε 2 μέρες μετά από μια έντονη προπόνηση; Δοκιμάστε την πρωτεΐνη ορού γάλακτος για να βοηθήσετε να ξανακάνετε τους μυς σας πίσω στο φυσιολογικό! Αυτό σημαίνει ότι βρίσκεστε πίσω στη σέλα εργασίας πιο γρήγορα από ό, τι διαφορετικά θα ήταν.

Επιλέγοντας την καλύτερη πρωτεΐνη ορού γάλακτος για τις γυναίκες

Συζητήστε με τον γιατρό σας πριν προσθέσετε πρωτεΐνη ορρού γάλακτος στη διατροφή σας. Να είστε βέβαιος να επιλέξετε μια υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη ορού γάλακτος με χαμηλά προστιθέμενα σάκχαρα και προσέξτε για συμπληρώματα πρωτεΐνης ορού γάλακτος που έχουν επιπλέον συστατικά που υποτίθεται ότι προάγουν την απώλεια βάρους. Είναι καλύτερο να πάτε με μια καθαρή σκόνη πρωτεΐνης ορού γάλακτος για να αποφύγετε αρνητικές παρενέργειες από πρόσθετα συστατικά, όπως η καφεΐνη. Κάντε κλικ στο banner παρακάτω αν ψάχνετε για μια συντόμευση για την εξεύρεση της καλύτερης πρωτεΐνης ορού γάλακτος για τις γυναίκες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>