Τα μεγάλα οφέλη της νιασίνης για τους αθλητές

Να είστε έτοιμοι να μάθετε για τα μεγάλα οφέλη της νιασίνης για τους αθλητές, πού να τα βρείτε και γιατί θα πρέπει να ανησυχείτε αν δεν είναι στο καθημερινό σας σχήμα. Η βιταμίνη B3, πιο γνωστή ως νιασίνη, είναι μία από τις οκτώ βιταμίνες Β. Η νιασίνη είναι μια ουσιαστική υδατοδιαλυτή βιταμίνη που σημαίνει δύο πράγματα για σας. Η νιασίνη λαμβάνεται μόνο μέσω διατροφής. Όταν μια βιταμίνη είναι “απαραίτητη” σημαίνει ότι το σώμα σας δεν το παράγει φυσικά. Χωρίς νιασίνη στο σώμα σας, θα αντιμετωπίσετε πολλές διαφορετικές ασθένειες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να βρούμε τρόπους να δώσουμε στο σώμα σας τη σωστή ποσότητα νιασίνης. Οι διατροφολόγοι συνιστούν ακόμη και την υψηλή πρόσληψη νιασίνης για τους αθλητές.

Η σημασία της νιασίνης για τους αθλητές

Ανεξάρτητα από το επίπεδο δραστηριότητας, όλοι μπορούν να επωφεληθούν από την αυξημένη μυϊκή αντοχή. Η ικανότητα να διατηρείται η μυϊκή δραστηριότητα για μεγάλες χρονικές περιόδους μπορεί να βελτιώσει την κινητικότητα των ηλικιωμένων και να δώσει στους αθλητές ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Η μυϊκή αντοχή είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων, όπως η επίδραση των βιταμινών, οι οποίες είναι ζωτικής σημασίας για την αποτελεσματική συστολή των μυών. Οι διατροφολόγοι θυμούνται πάντα τη σημασία της νιασίνης για τους αθλητές, επειδή έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει τη μυϊκή αντοχή, που θα μπορούσε να σας βοηθήσει να αποδώσετε καλύτερα ως αθλητής. Η ιατρική κοινότητα έχει αναγνωρίσει εδώ και καιρό τα πλεονεκτήματα της νιασίνης σε πολλές πτυχές της καρδιάς και της κυκλοφορικής υγείας. Για παράδειγμα, ένα συμπλήρωμα νιασίνης έχει χρησιμοποιηθεί για την αύξηση των επιπέδων καλής χοληστερόλης στο σώμα. Έχει φανεί ότι έχει ευνοϊκό αποτέλεσμα στη μείωση της φλεγμονής των αιμοφόρων αγγείων και στη σταθεροποίηση της πλάκας στα αιμοφόρα αγγεία.

Πώς λειτουργεί η νιασίνη;

Λόγω των πλεονεκτημάτων της νιασίνης όσον αφορά την υγεία των καρδιακών και αιμοφόρων αγγείων και τις ιδιότητες ενίσχυσης της ενέργειας της, υπάρχουν ήδη πολλές επιστημονικές μελέτες σχετικά με τα οφέλη της νιασίνης για τους αθλητές. Μελέτες διαπιστώνουν ότι η νιασίνη ή η βιταμίνη Β3 έχουν παρόμοιες επιδράσεις με άλλες βιταμίνες Β στο ότι βοηθά το σώμα να μετατρέψει τους υδατάνθρακες σε γλυκόζη έτσι ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως καύσιμα. Σε αντίθεση με άλλες βιταμίνες Β, η νιασίνη είναι σημαντική στην παραγωγή ανθρώπινης αυξητικής ορμόνης. Η νιασίνη βοηθά επίσης στη βελτίωση της κυκλοφορίας και αυξάνει τη μυϊκή αντοχή, επιτρέποντας στους αθλητές να τρέχουν μακρύτερα. Η μυϊκή αντοχή ορίζεται συχνά ως η ικανότητα να εκτελούνται πολλές επαναλήψεις μιας δεδομένης κίνησης με ελάχιστη έως μηδενική αντίσταση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η αντοχή θα αποτρέψει επίσης την κόπωση κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης και του αθλητικού ανταγωνισμού. Τα ενεργά άτομα που έχουν έλλειψη στη νιασίνη – συμπεριλαμβανομένων των αθλητών κολλεγίων και άλλων ελίτ ανταγωνιστών – μπορεί να επιδεινωθούν χειρότερα κατά την εκπαίδευση υψηλής έντασης και να έχουν μειωμένη ικανότητα να επισκευάζουν και να χτίζουν μυς από τους ομολόγους τους με πλούσιες σε θρεπτικές ουσίες δίαιτες. Η διατροφή σας μπορεί να επηρεάσει έντονα το πόσο αποτελεσματικά εκτελούν οι μύες σας, ώστε να τρώτε τροφές πλούσιες σε νιασίνη και να λαμβάνετε συμπλήρωμα νιασίνης.

Νιασίνη για τους αθλητές: τελικές λέξεις

Η βιταμίνη Β3 ή η νιασίνη δεν μπορούν να αποθηκευτούν από το ανθρώπινο σώμα, αλλά πρέπει να αναπληρώνονται συνεχώς από πηγές τροφίμων ή συμπλήρωμα νιασίνης. Τα τρόφιμα φυσικά υψηλότερα στη νιασίνη περιλαμβάνουν τα κρέατα οργάνων, το κοτόπουλο, τις ημερομηνίες, τα αβοκάντο, τα καρύδια και τα μανιτάρια. Η υψηλότερη μοναδική πηγή είναι ζύμη ζυθοποιίας. Οι ανάγκες στη νιασίνη αυξάνονται μετά από σωματική άσκηση. Ως εκ τούτου, οι αθλητές απαιτούν περισσότερη νιασίνη από ό, τι λιγότερο ενεργά άτομα. Το στρες, η ασθένεια και ο τραυματισμός των ιστών αυξάνουν επίσης την ανάγκη του σώματος για νιασίνη. Οι περισσότεροι αθλητές δεν μπορούν να πάρουν υψηλή πρόσληψη νιασίνης από τα τρόφιμα που τρώνε καθημερινά, οπότε η χρήση συμπληρώματος νιασίνης είναι απαραίτητη. Αν επιλέξετε Niacin Max ως συμπλήρωμα νιασίνης, είστε σε καλά χέρια. Αυτό το συμπλήρωμα είναι εξαιρετικό. Περιέχει έναν τύπο που είναι υπεύθυνος για τη βελτίωση της ροής του αίματος και την αύξηση των επιπέδων οξυγόνου στο σώμα. Το Niacin Max είναι γνωστό ότι ενισχύει την αντοχή σας, ώστε να μπορείτε να φτάσετε στην κορυφαία σας απόδοση ως αθλητής. Είναι γνωστό ότι απορροφάται γρήγορα στην κυκλοφορία του αίματός σας και παραδίδει τα συστατικά του για να συνειδητοποιήσετε θετικά αποτελέσματα. Παρέχει ζωτικά θρεπτικά συστατικά στο σώμα σας, τα οποία είναι υπεύθυνα για την τόνωση της ανάπτυξης των μυών σας. Σας βοηθά να βελτιώσετε την αθλητική σας απόδοση, να δημιουργήσετε την επιθυμητή σωματική διάπλαση και να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους του γυμναστηρίου σε σύντομο χρονικό διάστημα. Χρησιμοποιείται για να βοηθήσει στην καύση των αποθηκευμένων λιπών για να επιτευχθεί μια πιο λεπτή φιγούρα. Που να αγορασετε το Niacin Max; Η μόνη νόμιμη πηγή του συμπληρώματος αυτή τη στιγμή είναι ο επίσημος ιστότοπος. Ενώ μπορείτε να βρείτε πολλούς άλλους πωλητές online που ισχυρίζονται ότι προσφέρουν το Niacin Max, μην σκεφτείτε ούτε καν να τους παραγγείλετε. Πιθανότατα, προσφέρουν ψεύτικα ή κατώτερα προϊόντα. Για να βεβαιωθείτε ότι αγοράζετε το πραγματικό προϊόν, ασχολείστε μόνο με τον ιστότοπο του προϊόντος.

Niacin Max

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>