Τα μεγάλα οφέλη της νιασίνης για την ανάπτυξη των μυών

Σε αυτό το άρθρο, επισημάναμε τα οφέλη της νιασίνης για την ανάπτυξη των μυών και περιγράψαμε πώς λειτουργεί. Η νιασίνη, κοινώς γνωστή ως βιταμίνη Β3, είναι μια οργανική ένωση που απαντάται σε τρόφιμα όπως φασόλια, αυγά, γάλα, κρέας, ζύμη, πράσινα λαχανικά και δημητριακά. Αυτό το είδος βιταμίνης Β3 έρχεται επίσης ως συμπληρώματα διατροφής. Είναι μια βασική βιταμίνη και θρεπτική ουσία που μελέτες έχουν βρει αποτελεσματική στη βελτίωση των προφίλ λιπιδίων και χοληστερόλης. Οι άλλες μορφές βιταμίνης Β3 είναι νικοτιναμίδιο και εξανικοτινικό άλας ινοσιτόλης, επίσης οργανικές ενώσεις με τις ίδιες βιταμινικές επιδράσεις όπως η νιασίνη. Όλες οι μορφές βιταμίνης Β3 παίζουν σημαντικό ρόλο στην υποστήριξη του υγιούς DNA. Ωστόσο, μόνο η νιασίνη έχει τη δυνατότητα να τροποποιεί τις παραμέτρους της χοληστερόλης.

Νιασίνη για ανάπτυξη μυών

Ένα από τα κορυφαία κρυφά μυστικά είναι τα οφέλη της νιασίνης για ανάπτυξη μυών και bodybuilding. Είναι καλό για βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Η νιασίνη υποστηρίζει την ανάπτυξη μυών και σας δίνει καλύτερες αντλίες. Γι ‘αυτό τόσοι πολλοί bodybuilders και μοντέλα γυμναστικής καταναλώνουν αυτή τη θρεπτική ουσία πριν από τη λήψη φωτογραφιών. Μπορεί επίσης να προωθήσει το μεταβολισμό της γλυκόζης, να αυξήσει την καλή χοληστερόλη (ενώ περιορίζει την κακή σας χοληστερόλη) και να υποστηρίξει την υγιή παραγωγή ορμονών. Η νιασίνη βρίσκεται εύκολα στα τρόφιμα, όπως οι μπανάνες, τα αυγά, οι σπόροι, τα κρέατα και τα ψάρια. Μπορείτε επίσης να το πάρετε από τη συμπλήρωση.

Νιασίνη για ανάπτυξη μυών: πώς λειτουργεί;

Τα συμπληρώματα νιασίνης χρησιμοποιούνται συχνά για τη μείωση της χοληστερόλης, χάρη στην ικανότητά της να καταστέλλει την αποσύνθεση των λιπών, εμποδίζοντας την είσοδο λιπαρών οξέων στο αίμα. Ωστόσο, διαπιστώθηκε ότι η νιασίνη διεγείρει την ανθρώπινη αυξητική ορμόνη. Η αυξητική ορμόνη είναι σημαντική για όλους, αλλά κυρίως για τους αθλητές και τους bodybuilders καθώς ενισχύει την παραγωγή κυττάρων στους μυς, τα οστά και τα ζωτικά όργανα, επιτρέποντας την ανάπτυξη των μυών καθώς και την αποκατάσταση των τραυματισμένων ιστών. Οι αδένες υπόφυσης μας παράγουν αυξητική ορμόνη, αλλά αυτό μειώνεται καθώς γερνάμε, γι ‘αυτό πρέπει να λάβουμε συμπλήρωμα νιασίνης.

Τα βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα οφέλη της νιασίνης για την ανάπτυξη των μυών

  • Βραχυπρόθεσμα οφέλη.

Οι κύριοι λόγοι που πολλοί bodybuilders χρησιμοποιούν νιασίνη βραχυπρόθεσμα είναι επειδή αυξάνουν την αγγειότητα. Η κατανάλωση συμπληρώματος νιασίνης ως μέρος της προετοιμασίας του διαγωνισμού ή λίγο πριν από μια φωτογράφηση είναι αρκετά συνηθισμένη. Οι διαγωνισμοί είναι συνήθως πολύ σφιχτοί και η ισχυρή ορατή αγγειότητα μπορεί να σημαίνει τη διαφορά μεταξύ πρώτης και δεύτερης θέσης. Να είστε προειδοποιημένοι, αυτό μπορεί να πάρει λίγο πειραματισμό την πρώτη φορά που παίρνετε νιασίνη για την ανάπτυξη των μυών.

  • Μακροπρόθεσμα οφέλη.

Η ανθρώπινη αυξητική ορμόνη είναι μία από τις πιο ισχυρές χημικές ουσίες που παράγει ο οργανισμός. Συγκροτημένο στην αδένα της υπόφυσης, μερικές από τις πολλές λειτουργίες της περιλαμβάνουν τη διατήρηση της νεανικής ηλικίας, την καταστροφή του λίπους και, το σημαντικότερο, την ανάπτυξη μυών. Ανθρώπινη αυξητική ορμόνη συχνά παράγεται όταν κάνετε ασκήσεις βαριάς σύνθεσης, όπως νεκρούς ανελκυστήρες και καταλήψεις. Αλλά η τακτική κατανάλωση νιασίνης μπορεί να βοηθήσει σημαντικά την παραγωγή ανθρώπινης αυξητικής ορμόνης. Η λήψη νιασίνης πριν πάτε για ύπνο με άδειο στομάχι παράγει τα καλύτερα αποτελέσματα.

Λέξεις προειδοποίησης

Ενώ υπάρχουν bodybuilders που λαμβάνουν τακτικά υψηλές δόσεις νιασίνης, υπάρχουν κάποιες ενδείξεις που υποδηλώνουν ότι η παρατεταμένη χρήση με αυτόν τον τρόπο μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο ήπαρ. Είναι πάντα καλύτερο να μιλήσετε με έναν γιατρό ή διατροφολόγο σχετικά με τη ρύθμιση της χρήσης της νιασίνης. Είναι επίσης πολύ σημαντικό να καταναλώνετε το σωστό συμπλήρωμα, καθώς δεν είναι όλα τα συμπληρώματα νιασίνης τα ίδια ή θα προσφέρουν τα ίδια οφέλη. Αν ψάχνετε για ένα ισχυρό αλλά ασφαλές συμπλήρωμα νιασίνης, το Niacin Max είναι η καλύτερη επιλογή. Το Niacin Max είναι δημοφιλές στους αθλητικούς ανθρώπους επειδή είναι τόσο αποτελεσματικό για την παροχή ενέργειας στο σώμα. Όχι μόνο σας δίνει μεγαλύτερη και καλύτερη ενέργεια, αλλά μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να χτίσετε τους μυς και να επιταχύνετε οποιονδήποτε χρόνο αποκατάστασης. Η ανθρώπινη αυξητική ορμόνη μπορεί να αυξηθεί με Niacin Max έως και 600%. Αυτό σημαίνει ότι βοηθάει στην επιτάχυνση της αποκατάστασης μυών, καίει το λίπος και βοηθά τους μυς να ανοικοδομηθούν και να αναπτυχθούν. Ουσιαστικά, σας βοηθά να φτάσετε στο ιδανικό σχήμα φυσικής κατάστασης. Το Niacin Max είναι ένας φυσικός και ασφαλής τρόπος για την αύξηση του αριθμού των ερυθρών αιμοσφαιρίων. Είναι ένα φυσικό αντιοξειδωτικό που θα βοηθήσει επίσης να υπερασπιστεί τις βλάβες των κυττάρων που προκαλούνται από την άσκηση, βοηθώντας έτσι στη μεγιστοποίηση της ικανότητας μεταφοράς οξυγόνου στο αίμα. Το Niacin Max περιέχει 75 mg καθαρής νιασίνης στην κυκλοφορία του αίματος. Απελευθερώνεται πολύ γρήγορα από τη λεπτή ταινία που διαλύεται σχεδόν ακαριαία. Πάρτε 1 λωρίδα το πρωί, καθημερινά με άδειο στομάχι. Αν σκοπεύετε να φάτε, περιμένετε περίπου δέκα λεπτά μεταξύ της λήψης της ταινίας και του φαγητού. Για να πάρετε ακόμη περισσότερα οφέλη από τη νιασίνη για την ανάπτυξη των μυών, εξετάστε τη λήψη μιας δεύτερης ταινίας Niacin Max 3-4 ώρες πριν από τον ύπνο και κάνετε εκπαίδευση τουλάχιστον πέντε φορές την εβδομάδα. Το Niacin Max λειτουργεί για άνδρες και γυναίκες. Για να πάρετε τις καλύτερες προσφορές και το πραγματικό προϊόν, αγοράστε το Niacin Max από την επίσημη ιστοσελίδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>