Τα καλύτερα συμπληρώματα για το λιπώδες ήπαρ

Μελέτες υποδηλώνουν ότι ορισμένα συμπληρώματα για το λιπώδες ήπαρ μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση του λιπώδους ιστού του ήπατος και να μειώσουν τον κίνδυνο πρόκλησης της ηπατικής νόσου Οι περισσότεροι από εσάς που έχετε σκοντάψει σε αυτό το άρθρο είναι πιθανότατα ενήμεροι για το τι είναι ένα λιπαρό ήπαρ, τελικά, είναι ίσως αυτό που σας έφερε σε αυτή τη σελίδα. Ένα λιπώδες ήπαρ είναι ουσιαστικά ένα υποκείμενο πρόβλημα υγείας και υπάρχουν πολλές αιτίες και επίσης πολλοί τρόποι αντιμετώπισης. Ένας από αυτούς τους τρόπους είναι μέσω της λήψης συμπληρωμάτων. Εδώ θα σας καθοδηγήσουμε για να βρείτε τα καλύτερα συμπληρώματα για το λιπώδες συκώτι.

Τι είναι το λιπώδες ήπαρ;

Ένα λιπαρό συκώτι συμβαίνει όταν υπάρχει υπερβολική συγκέντρωση λίπους στα κύτταρα του ήπατος. Φυσικά, είναι φυσιολογικό για τους ανθρώπους να έχουν λίγο λίπος στα ηπατικά κύτταρα, το ήπαρ σας θεωρείται λιπαρό εάν υπάρχει περισσότερο από 5% λίπος στο ήπαρ. Πολλοί άνθρωποι υποθέτουν συχνά ότι το αλκοόλ είναι υπεύθυνο για ένα αποτυχημένο νεφρό καθώς και για το λιπώδες ήπαρ. Ενώ αυτό μπορεί να συμβαίνει, δεν είναι πάντα η αιτία και μπορεί να προκληθεί από πολλούς παράγοντες, ιδιαίτερα τον τρόπο ζωής. Υπάρχουν πολλές καταστάσεις όπου υπάρχει ένα λιπαρό συκώτι και αυτές εμπίπτουν στην κατηγορία που ονομάζεται “μη αλκοολική λιπαρή ηπατική νόσο”. Στις δυτικές χώρες, αυτή είναι στην πραγματικότητα η πιο συχνά εμφανιζόμενη ηπατική νόσο τόσο σε ενήλικες όσο και σε παιδιά. Το πρώτο στάδιο αυτής της νόσου είναι γνωστό ως μη αλκοολική λιπώδης ηπατική νόσο και, στα αρχικά της στάδια, είναι αναστρέψιμο. Ωστόσο, δεν διαγιγνώσκεται συχνά. Τελικά, η μη αλκοολική λιπώδης ηπατική νόσο μπορεί να μετατραπεί σε πιο σοβαρές καταστάσεις συκωτιού. Η λιπώδης ηπατική νόσος συνδέεται επίσης με άλλες ασθένειες όπως ο διαβήτης τύπου 2, οι νεφροπάθειες και οι καρδιακές παθήσεις.

Λιπαρά συμπτώματα συκωτιού

Υπάρχουν πολλά σημάδια και συμπτώματα λιπώδους ήπατος, αν και όχι όλα αυτά μπορεί να είναι παρόντα. Στην πραγματικότητα, δεν μπορείτε να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε λιπώδη συκώτι.

 • Κόπωση και αδυναμία.
 • Ελαφρός πόνος ή πληρότητα στη δεξιά ή κεντρική κοιλιακή περιοχή.
 • Αυξημένα επίπεδα ηπατικών ενζύμων.
 • Αυξημένα επίπεδα ινσουλίνης.
 • Αυξημένα επίπεδα τριγλυκεριδίων.

Εάν το λιπώδες ήπαρ προχωρήσει σε πιο σοβαρή ηπατική κατάσταση, μπορεί να εμφανιστούν τα ακόλουθα συμπτώματα:

 • Απώλεια της όρεξης.
 • Ναυτία και έμετος.
 • Μέτρια έως σοβαρή κοιλιακό άλγος.
 • Κιτρίνισμα των ματιών και του δέρματος.

Είναι σημαντικό να καταναλώνετε συμπληρώματα για το λιπώδες ήπαρ για να αντιστρέψετε το στάδιο της ηπατικής νόσου. Τα σωστά συμπληρώματα θα βοηθήσουν επίσης στην πρόληψη μιας πιο σοβαρής κατάστασης του ήπατος.

Πώς να θεραπεύσει το λιπώδες ήπαρ: Συμπληρώματα για το λιπώδες ήπαρ

Η καλύτερη θεραπεία για τη λιπώδη ηπατική νόσο, είτε πρόκειται για αλκοόλ είτε όχι, είναι να εργαστείτε για ένα υγιές βάρος μέσω της διατροφής και της άσκησης. Γενικά, τα τρόφιμα που καταπολεμούν την καταστροφή των κυττάρων, διευκολύνουν το σώμα σας να χρησιμοποιήσει ινσουλίνη, ή χαμηλότερη φλεγμονή μπορεί να βοηθήσει στην αναστροφή της κατάστασης. Είναι επίσης πολύ σημαντικό να λαμβάνετε συμπληρώματα για το λιπώδες συκώτι. Οι επιστήμονες έχουν διαπιστώσει ότι ορισμένα συμπληρώματα είναι πραγματικά καλά για το συκώτι. Ωστόσο, η λήψη περισσότερων από ένα συμπλήρωμα δεν είναι μια ενδιαφέρουσα ιδέα για τους περισσότερους ανθρώπους. Σίγουρα θέλετε ένα συμπλήρωμα “όλα σε ένα” που περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζονται για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του ήπατος, ειδικά του λιπώδους ήπατος. Ευτυχώς, ένα τέτοιο συμπλήρωμα “όλα σε ένα” πραγματικά υπάρχει. Είναι το Liver Support Plus! Το Liver Support Plus είναι μια συνεργιστική σειρά βοτανικών εκχυλισμάτων που βελτιώνουν τη λειτουργία του ήπατος. Τα βασικά συστατικά βοηθούν στην αποτοξίνωση και σε άλλες ζωτικές διαδικασίες ενός υγιούς ήπατος. Αυτά τα συστατικά περιλαμβάνουν:

 • ρίζα τεύτλων.
 • γαϊδουράγκαθο.
 • Εκχύλισμα αγκινάρας.
 • Ελάφι.
 • Εκχύλισμα Piedrea Chanca.
 • ρίζα της κιχωρίου.
 • Πικραλίδα.

Το Liver Support Plus μπορεί να μην είναι ειδικά σχεδιασμένο για τη θεραπεία του λιπώδους ήπατος, αλλά είναι ένα από τα καλύτερα συμπληρώματα για λιπώδη συκώτι! Για να υποστηρίξετε το συκώτι σας, το Liver Support Plus είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεστε. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Liver Support Plus με την επίσκεψη στην επίσημη ιστοσελίδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>