Τα καλύτερα συμπληρώματα για την ταχύτερη ανάπτυξη των τριχών

Εδώ θέλουμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε τα καλύτερα συμπληρώματα για την ταχύτερη ανάπτυξη των τριχών. Τα συμπληρώματα τροφοδοτούν το σώμα σας με τα συγκεκριμένα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται για πιο υγιή μαλλιά. Όπως και τα σώματά μας, τα σκέλη μας απαιτούν τα θρεπτικά συστατικά να αναπτυχθούν ισχυρά. Υπάρχουν πολλές αιτίες απώλειας τρίχας και όταν συμβεί σε σας, μπορεί να είναι απογοητευτικό να υπολογίσετε την καλύτερη πορεία δράσης και τα καλύτερα συμπληρώματα για ταχύτερη ανάπτυξη τριχών. Μιλήσαμε με ειδικούς για να βοηθήσουμε να απομυθοποιήσουμε αυτό το θέμα. Και οι δύο συμφωνούν ότι δεν υπάρχει θεραπεία “ενιαίου μεγέθους” για την απώλεια μαλλιών και το καλύτερο σχέδιο μπορεί να περιλαμβάνει συνδυασμό προσθήκης συμπληρωμάτων και προσαρμογής της διατροφής σας ώστε να διασφαλιστεί ότι περιλαμβάνει τις κατάλληλες δόσεις βασικών θρεπτικών ουσιών όπως ο σίδηρος.

Τι είναι ένα συμπλήρωμα ανάπτυξης μαλλιών;

Πολλές φορές, δεν μπορούμε να πάρουμε όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται το σώμα μας μόνο από τα τρόφιμα. Αυτό είναι όπου τα συμπληρώματα έρχονται μέσα. Τα συμπληρώματα ανάπτυξης της τρίχας έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να περιλαμβάνουν ακριβώς αυτό που το σώμα σας χρειάζεται για την ταχύτερη ανάπτυξη των μαλλιών. Συμπληρώματα για την ταχύτερη ανάπτυξη των μαλλιών συχνά συνιστώνται από γιατρούς, δερματολόγους και κομμωτές επειδή μπορούν να βοηθήσουν φυσικά να μειώσουν την τριχόπτωση, να πυκνώσουν κάθε σκέλος μαλλιών, να προωθήσουν την ανάπτυξη των μαλλιών και ακόμη και να βελτιώσουν την κατάσταση του δέρματος και των νυχιών. Συνδυάστε τα συμπληρώματα ανάπτυξης μαλλιών με τον υγιεινό τρόπο ζωής για να δείτε πιο σημαντικά αποτελέσματα σε λιγότερο χρόνο. Λαμβάνοντας τα βήματα για να βελτιώσετε τη διατροφή σας, τρώτε περισσότερα ψάρια, πιείτε περισσότερο νερό, μειώνοντας τη χρήση καυτών εργαλείων, θα κάνει τα μαλλιά σας να γίνουν ταχύτερα, μακρύτερα και ισχυρότερα σε ελάχιστο χρόνο.

Ποια είναι τα καλύτερα συμπληρώματα για την ταχύτερη ανάπτυξη των τριχών;

Αυτό που τρώτε όχι μόνο επηρεάζει το σώμα σας στο εσωτερικό, αλλά και το εξωτερικό επίσης, το οποίο περιλαμβάνει την υγεία των μαλλιών. Ορισμένα στοιχεία δείχνουν ότι ορισμένα συμπληρώματα μπορεί να συμβάλουν στη βελτίωση της τριχοφυΐας. Συμπληρώματα για ταχύτερη ανάπτυξη μαλλιών περιλαμβάνουν βιοτίνη, ψευδάργυρο και σίδηρο.

  • Βιοτίνη.

Η βιοτίνη είναι μια ομάδα βιταμινών γνωστών ως “βιταμίνες Β”. Περιλαμβάνεται σε αυτή την ομάδα η βιταμίνη Β-12, η ​​οποία βοηθά με τις ανεπάρκειες του σιδήρου καθώς και άλλα καλά πράγματα. Αυτή η κατηγορία ηλεκτρικού ρεύματος κάνει πολλά καλά πράγματα για το ανθρώπινο σώμα, αλλά ένα από τα πιο γνωστά είναι η θεραπεία της τριχόπτωσης. Άλλες χρήσεις αυτής της ομάδας βιταμινών από το σώμα περιλαμβάνουν την παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων και με την οποία το οξυγόνο και άλλα θρεπτικά συστατικά διανέμονται στις ρίζες των μαλλιών στο τριχωτό της κεφαλής.

  • Ψευδάργυρος.

Τα μαλλιά χρειάζονται ψευδάργυρο για να αναπτυχθούν και για τις ρίζες να επισκευαστούν. Επίσης, διατηρεί τους αδένες που παράγουν το λάδι γύρω από τη βάση μαλλιών που λειτουργεί όπως πρέπει. Μπορείτε να δοκιμάσετε συμπληρώματα ψευδαργύρου με χαλκό για καλύτερα αποτελέσματα.

  • Σίδερο.

Ο σίδηρος είναι απαραίτητο συστατικό στην καλλιέργεια ή την εκ νέου ανάπτυξη των μαλλιών που έχουν αραιωθεί. Αυτό το στοιχείο είναι μέρος του μακιγιάζ των ερυθρών αιμοσφαιρίων που μεταφέρει οξυγόνο και άλλα θρεπτικά συστατικά στη ρίζα των μαλλιών. Εάν τα μαλλιά υποσιτίζονται, είτε θα παραμείνουν αδρανείς είτε θα πέσουν έξω. Αυτός ο τύπος απώλειας τρίχας (απώλεια σιδήρου) μπορεί να αντιστραφεί λαμβάνοντας συμπληρώματα σιδήρου ή κατανάλωση τροφών πλούσιων σε σίδηρο.

Τα συμπληρώματα για ταχύτερη ανάπτυξη τρίχας πραγματικά λειτουργούν;

Εάν έχετε διαγνωστεί με μια ανεπάρκεια σε μια συγκεκριμένη βιταμίνη, ορυκτό ή θρεπτικό συστατικό, τότε τα συμπληρώματα ανάπτυξης μαλλιών θα έχουν αξιοσημείωτη επίδραση στην ανάπτυξη των μαλλιών σας ή την αναγέννηση. Εν τω μεταξύ, είναι πάντα σημαντικό να διατηρήσετε μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή. Πρέπει πάντα να σιγουρευτείτε ότι τρώτε καλά και παίρνετε τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη βιταμινών και θρεπτικών ουσιών.

Πόσο καιρό χρειάζεται για να δείτε τα αποτελέσματα;

Τα τριχωτά κύτταρα αναπτύσσονται απίστευτα γρήγορα, αλλά καθώς τα μαλλιά είναι ένας μη ζωτικός ιστός, οποιαδήποτε ανεπάρκεια πιθανότατα θα παρουσιαστεί αρχικά ως υπερβολική αποβολή. Όταν η απώλεια μαλλιών είναι το αποτέλεσμα ανεπάρκειας βιταμινών ή ορυκτών, τα συμπληρώματα μπορούν επομένως να κάνουν έναν κόσμο καλής. Λόγω της φύσης του κύκλου ανάπτυξης μαλλιών, συνήθως θα αρχίσετε να βλέπετε αποτελέσματα εντός 6 έως 12 εβδομάδων. Εάν θέλετε ταχύτερα αποτελέσματα, μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο λήψης Propecia – ενός φαρμάκου συνταγογράφησης για τη θεραπεία της τριχόπτωσης. Το Propecia έχει αποδεδειγμένο ιστορικό επιτυχίας βοηθώντας τους ανθρώπους να σταματήσουν την πρόοδο των μαλλιών που υποχωρούν, να χάσουν πρόωρα τα μαλλιά τους λόγω γενετικών παθήσεων, εκείνων που πάσχουν από αλωπεκία και ένα ευρύ φάσμα παθήσεων. Το φάρμακο έλαβε σφραγίδα έγκρισης το 1997 από το FDA και θεωρήθηκε πλήρως ως νόμιμο φάρμακο για την πρόληψη και την αποκατάσταση της τριχόπτωσης. Λάβετε πιο ολοκληρωμένες πληροφορίες σχετικά με το Propecia κάνοντας κλικ στο παρακάτω πλαίσιο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>