Τα καλύτερα συμπληρώματα ήπατος για αλκοολικούς

Λαμβάνοντας υπόψη τη λήψη συμπληρώματος για τη θεραπεία της ηπατικής νόσου που σχετίζεται με το αλκοόλ; Καλά, διαβάστε αυτό το άρθρο για να μάθετε τα καλύτερα συμπληρώματα ήπατος για αλκοολικούς. Η ηπατική νόσο που σχετίζεται με το αλκοόλ περιλαμβάνει τρεις καταστάσεις: λιπώδες ήπαρ, αλκοολική ηπατίτιδα και κίρρωση. Η βαριά κατανάλωση αλκοόλ για λίγες μόνο μέρες μπορεί να οδηγήσει σε λιπαρό ήπαρ – το αρχικό στάδιο της ηπατικής νόσου. Το λιπώδες ήπαρ χαρακτηρίζεται από υπερβολική συσσώρευση λίπους στο εσωτερικό των ηπατικών κυττάρων. Η κατανάλωση μεγάλου ποσού για μεγαλύτερες περιόδους μπορεί να οδηγήσει σε μια πιο σοβαρή και δυνητικά θανατηφόρα κατάσταση, η αλκοολική ηπατίτιδα – μια φλεγμονή του ήπατος. Εάν η πόση συνεχίζεται, αυτή η φλεγμονή οδηγεί τελικά σε αλκοολική κίρρωση, στην οποία υγιή ηπατικά κύτταρα αντικαθίστανται από ιστό ουλής, αφήνοντας το ήπαρ αδύνατο να εκτελέσει τις ζωτικές λειτουργίες του. Ορισμένα συμπληρώματα ήπατος για αλκοολικούς μπορούν να αποτρέψουν θανατηφόρες καταστάσεις. Ωστόσο, η λήψη συμπληρωμάτων μόνο δεν είναι σίγουρα αρκετή. Πρέπει επίσης να ζήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και να περιορίσετε την κατανάλωση αλκοόλ. Εάν είναι απαραίτητο, σταματήστε να πίνετε.

Τα κορυφαία συστατικά των συμπληρωμάτων του ήπατος για αλκοολικούς

Πολλά από τα συμπληρώματα ήπατος για τους αλκοολικούς περιέχουν ένα συνδυασμό τριών φυτικών συστατικών:

 • γαϊδουράγκαθο.

Ο γαϊδουράγκαθος γάλακτος έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως σε παραδοσιακά βότανα για να υποστηρίξει τη λειτουργία του ήπατος. Ένα παραγόμενο γαϊδουράγκαθο γάλακτος ονομάζεται σιλυμαρίνη. Μελέτες δείχνουν ότι η σιλυμαρίνη έχει θετικές επιδράσεις στην υποστήριξη του ήπατος από το οξειδωτικό στρες.

 • Φύλλα αγκινάρας.

Η αγκινάρα είναι μια φυσική μορφή αντιοξειδωτικού. Το εκχύλισμα αγκινάρας έχει αποδειχθεί σε μεγάλο βαθμό ότι προσφέρει οφέλη για την υγεία το συκώτι και έχει αποδειχθεί αυτό μέσω συνεχιζόμενων ερευνών και κλινικών μελετών.

 • ρίζα πικραλίδα.

Η ρίζα της πικραλίδας παρέχει υποστήριξη για τις δυσμενείς επιδράσεις του οξειδωτικού στρες, το οποίο συχνά σχετίζεται με αναφορές για ηπατική δυσφορία. Η ρίζα της πικραλίδας έχει μια ήπια, αλλά θετική χολερειακή επίδραση στο ήπαρ. Αυτά είναι τρία μεγάλα συστατικά που απαιτούνται για την πρόληψη της ηπατικής νόσου, ειδικά στους αλκοολικούς. Ωστόσο, ορισμένοι επιστήμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο συνδυασμός γαϊδουράγκαθου, φύλλου αγκινάρας και ρίζας της πικραλίδας δεν είναι ακόμη αρκετά ισχυρός για να βοηθήσει τους αλκοολικούς να αποτρέψουν και να αντιστρέψουν την ηπατική βλάβη. Τα καλύτερα συμπληρώματα ήπατος για τους αλκοολικούς πρέπει να περιέχουν κάποια επιπλέον φυσικά συστατικά.

Τα καλύτερα συμπληρώματα ήπατος για αλκοολικούς

Το Liver Support Plus είναι ένα από τα καλύτερα συμπληρώματα ήπατος για αλκοολικούς. Πολλοί άνθρωποι θεωρούν ακόμα το Liver Support Plus ως το καλύτερο! Το Liver Support Plus είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα βοτάνων για την καλύτερη υγεία του ήπατος και προσφέρει την υποστήριξη που το ήπαρ σας χρειάζεται να εκτελεί πάντα άριστα. Το Liver Support Plus έχει αποκλειστική φόρμουλα με μοναδικό συνδυασμό από επτά φυσικά συστατικά. Περιλαμβάνουν γαϊδουράγκαθο γάλα, φύλλα αγκινάρας, ρίζα πικραλίδα, ρίζα κιχωρίου, ράβδους, παντζάρια και εκχύλισμα chanca piedrea, τα οποία έχουν αποδειχθεί ότι αποτρέπουν και αντιστρέφουν τη βλάβη του ήπατος.

 • ρίζα της κιχωρίου.

Η ρίζα του τσικουριού βοηθά στον καθαρισμό του αίματος. Είναι πλούσιο σε φυσικά αντιοξειδωτικά και προτείνεται να βοηθήσει στην υποστήριξη της κατάστασης της ηπατικής λειτουργίας και της υγείας.

 • Ελάφι.

Το Yarrow υποστηρίζει υγιέστερη ηπατική λειτουργία. Σε μια πρόσφατη μελέτη, το ραβδόχαρτο έδειξε πιθανά οφέλη από τη φυσική ηπατική λειτουργία, έχοντας μια ήπια αύξηση της χολερεοειδικής δραστηριότητας, η οποία είναι η διαδικασία έκκρισης χολής από το ήπαρ.

 • Παντζάρια.

Το παντζάρι είναι γνωστό για τις ισχυρές αντιοξειδωτικές του ιδιότητες, βοηθώντας το σώμα με υποστήριξη για τις δυσμενείς επιδράσεις των ελεύθερων ριζών. Το παντζάρι προάγει επίσης μια υγιή και φυσική φλεγμονώδη ανταπόκριση.

 • Εκχύλισμα Chanca piedra.

Το Chanca piedra είναι γνωστό σε όλη την Κίνα για την ικανότητά του να συμβάλλει στη βελτίωση της συνολικής υγείας του ήπατος. Χρησιμοποιείται στην κοινότητα φυσικών φαρμάκων για την προώθηση της υγιούς ηπατικής λειτουργίας.

Τελικές λέξεις

Σας αρέσει να απολαμβάνετε ένα πιο περιστασιακό αλκοολούχο ποτό; Εάν η απάντηση είναι ναι, υπάρχει μια πιθανότητα ότι το σώμα σας κάνει μερικές εκπληκτικές χημικές αντιδράσεις για να μεταμορφώσει μια κατά τα άλλα δηλητηριώδη ουσία σε ευφορία, τότε σε ένα αίσθημα ζεστού, ιδρωμένου θανάτου το επόμενο πρωί. Αλλά η σκέψη για πιθανή βλάβη στο συκώτι είναι τόσο έντονη όταν απλά προσπαθείτε να χαλαρώσετε μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά ή ένα μακρύ πρωινό στην εργασία ή λίγες εβδομάδες ανεργίας. Αυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν αντιλαμβάνονται είναι ότι, μετά από μια νύχτα κατανάλωσης οινοπνεύματος, ένα φυσικό συμπλήρωμα που ονομάζεται Liver Support Plus μπορεί να βοηθήσει στην προστασία του ήπατος από βλάβες. Ως ένα από τα καλύτερα συμπληρώματα ήπατος για τους αλκοολικούς, το Liver Support Plus προσφέρει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

 • Προστασία του ήπατος από χημικές ουσίες και επιβλαβείς τοξίνες από το αλκοόλ.
 • Βοηθώντας να αποτρέψετε τις απολύσεις και την καούρα.
 • Διασφάλιση ότι το πεπτικό σας σύστημα λειτουργεί καλά.
 • Διατηρώντας ένα υγιές ήπαρ αυξάνοντας την κυκλοφορία του αίματος και εμποδίζοντας τις τοξίνες να φτάσουν στο συκώτι σας.

Είτε είστε αλκοολικός είτε όχι, εάν είστε σοβαροί για τη διατήρηση της υγείας του ήπατος σας, πάρτε το Liver Support Plus τακτικά. Θα πρέπει να παίρνετε 2 κάψουλες από αυτό το συμπλήρωμα ήπατος κάθε μέρα! Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συμπλήρωμα ήπατος για αλκοολικούς, κάντε κλικ στο παρακάτω πλαίσιο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>