Τα θετικά αναβολικά στεροειδή αποτελέσματα

Ένα από τα θετικά αποτελέσματα αναβολικών στεροειδών είναι η ταχεία αύξηση της μυϊκής δύναμης. Αυτό επιτρέπει στον χρήστη να εκπαιδεύεται πιο συχνά και για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα. Όταν ένα άτομο είναι σε θέση να εκπαιδεύσει πιο συχνά και περισσότερο λόγω των αναβολικών στεροειδών επιδράσεων, αναπόφευκτα οδηγεί σε ταχείες αυξήσεις του άπαχου μυϊκού ιστού. Τα αναβολικά στεροειδή δρουν με τη μίμηση των ιδιοτήτων των φυσικών ορμονών. Έχουν παρόμοια χημική σύνθεση με την τεστοστερόνη και επομένως είναι σε θέση να ενεργοποιήσουν τους υποδοχείς τεστοστερόνης. Μόλις διεγερθούν οι υποδοχείς, λαμβάνει χώρα ένα φαινόμενο ντόμινο των μεταβολικών αντιδράσεων καθώς το φάρμακο καθοδηγεί το σώμα να αυξήσει την παραγωγή των μυϊκών ιστών.

Τι είναι τα αναβολικά στεροειδή;

Τα αναβολικά στεροειδή αναφέρονται σε ορμόνες που λαμβάνονται είτε από το στόμα είτε με ένεση που επηρεάζουν το ορμονικό σύστημα του σώματος ώστε να παράγουν επιπλέον τεστοστερόνη. Ο στόχος της λήψης αναβολικών στεροειδών είναι η αύξηση της μυϊκής μάζας. Το αναβολικό αναφέρεται σε αυτή την ικανότητα δημιουργίας μυών. Τα αναβολικά στεροειδή δεν πρέπει να συγχέονται με τα καταβολικά κορτικοστεροειδή, τα οποία χρησιμοποιούνται συνήθως ως αντιφλεγμονώδη φάρμακα για τη θεραπεία παθήσεων στις οποίες η φλεγμονή είναι μέρος της διαδικασίας της νόσου. Στη σημερινή κοινωνία, η χρήση αναβολικών στεροειδών έχει γίνει κοινή για την αύξηση της αθλητικής απόδοσης.

Αποτελέσματα αναβολικών στεροειδών

Τα αποτελέσματα των αναβολικών στεροειδών μπορεί να είναι θετικά ή αρνητικά, εξαρτάται από τον τρόπο χρήσης αυτών των φαρμάκων. Εάν παίρνετε στεροειδή σύμφωνα με τις οδηγίες και οδηγίες του γιατρού σας, είναι πιθανότατα ασφαλές. Εδώ είναι μερικά από τα θετικά αποτελέσματα αναβολικών στεροειδών:

  • Θα αυξήσει γρήγορα τη δύναμη και τη μάζα των μυών.
  • Βελτιώνει το χρόνο αποκατάστασης μετά τον τραυματισμό των μυών.
  • Θα μειώσει το ποσοστό σωματικού λίπους γρηγορότερα.
  • Αυξάνει την αντοχή και την αντοχή.
  • Μειώστε το χρόνο αποκατάστασης μεταξύ των προπονήσεων.

Τι γίνεται με τις αρνητικές επιπτώσεις; Λοιπόν, εάν η θετική εικόνα του σώματος ενός ατόμου είναι ένας παράγοντας που οδηγεί στη χρήση αναβολικών στεροειδών, τότε η εγκατάλειψη μπορεί να είναι εξαιρετικά δύσκολη. Μερικοί άνθρωποι συνεχίζουν να λαμβάνουν αναβολικά στεροειδή, παρόλο που επηρεάζουν την υγεία τους. Αυτή η ψυχολογική εξάρτηση μπορεί να οδηγήσει σε κατάθλιψη, οργή ή άγχος εάν η πρόσβαση στα στεροειδή δεν επιτρέπεται, ακόμη και προσωρινά.

Πώς να αποτρέψετε τα αρνητικά αποτελέσματα των αναβολικών στεροειδών

Η συνεχής χρήση αναβολικών στεροειδών μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα όπως η ανοχή. Μπορεί ακόμη και να αναγκάσει το σώμα να σταματήσει να παράγει τη δική του τεστοστερόνη. Μερικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν αναβολικά στεροειδή συνεχώς, αλλά άλλοι προσπαθούν να ελαχιστοποιήσουν τις πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειές τους μέσω διαφορετικών τρόπων χρήσης.

  • Ποδηλασία: Το άτομο παίρνει αναβολικά στεροειδή σε κύκλους 6 έως 12 εβδομάδων (γνωστό ως “on” περίοδο), ακολουθούμενος από 4 εβδομάδες έως αρκετούς μήνες εκτός.
  • Στοίβαξη: Οι χρήστες συνδυάζουν διάφορους τύπους στεροειδών ή ενσωματώνουν άλλα συμπληρώματα σε μια προσπάθεια μεγιστοποίησης της αποτελεσματικότητας των στεροειδών. Αυτό ονομάζεται “στοίβαξη”.
  • Πυραμίδες: Μερικοί χρήστες αυξάνουν σταδιακά τη δόση σε μέγιστη τιμή και στη συνέχεια μειώνουν την ποσότητα.

Αναβολικές εναλλακτικές στεροειδών χωρίς παρενέργειες

Μερικοί αθλητές μπορούν να καταχραστούν τα αναβολικά στεροειδή για να χτίσουν τους μυς, να παρατείνουν την αντοχή και να βελτιώσουν την απόδοση. Οι αναβολικοί παράγοντες έχουν απαγορευτεί σε συλλογικό και επαγγελματικό αθλητισμό. Τα αναβολικά στεροειδή περιλαμβάνουν όλα τα συνθετικά παράγωγα της τεστοστερόνης, τόσο από του στόματος όσο και ενέσιμα. Παραδείγματα αναβολικών στεροειδών περιλαμβάνουν τεστοστερόνη, μεθυλοτεστοστερόνη, δαναζόλη και οξανδρολόνη. Ευτυχώς, ένα ευρύ φάσμα εναλλακτικών αναβολικών στεροειδών έχει κατασκευαστεί από την Crazybulk. Οι εναλλακτικές στεροειδών περιλαμβάνουν τα D-Bal, Trenorol, Testo-Max, Clenbutrol, Anadrole και Decaduro. Πρέπει να ξέρετε ότι είναι απολύτως ασφαλείς και νόμιμες! Ορισμένες από τις εναλλακτικές λύσεις στεροειδών θα σας βοηθήσουν να μαζέψετε τη μυϊκή σας μάζα, άλλες που θα σας βοηθήσουν να κόψετε το λίπος και άλλες που θα σας επιτρέψουν να αποκτήσετε γρήγορα δύναμη. Μπορεί να σας ρωτήσω: “Ποιες εναλλακτικές λύσεις αναβολικών στεροειδών είναι οι καλύτερες;” Η επιλογή σας και η απάντηση στην ερώτησή σας θα καταλήξουν σε αυτό που θέλετε να κάνετε από τις τρεις – ίσως θέλετε να κάνετε και τα τρία μαζί! Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Crazybulk όχι μόνο προσφέρει κάθε ένα από τα προϊόντα της ξεχωριστά, αλλά και σε ειδικά σχεδιασμένες στοίβες που μπορούν να έχουν ως έξι από τα συμπληρώματα τους συσκευασμένα σε ένα. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Crazybulk σήμερα για να πάρετε την καλύτερη τιμή για τα προϊόντα τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>