Σχετικά με την αθλητική διατροφή για τους άνδρες

Η αθλητική διατροφή για τους άνδρες διαδραματίζει βασικό ρόλο στη βελτιστοποίηση των ευεργετικών επιδράσεων της σωματικής δραστηριότητας. Η καλή διατροφή είναι απαραίτητη για την κορυφαία απόδοση και μια υγιεινή διατροφή πρέπει να ανταποκρίνεται στις φυσικές σας ανάγκες, να ταιριάζει με τον τρόπο ζωής σας και να είναι ευχάριστη. Οι άνδρες γενικά χρειάζονται περισσότερη ενέργεια κάθε μέρα από τις γυναίκες επειδή είναι συχνά μεγαλύτερες και περισσότερο από το σώμα τους είναι μυϊκές.

Αθλητική διατροφή για τους άνδρες: τα καλύτερα τρόφιμα για φαγητό

Οι άντρες μπορούν να πάρουν επιπλέον ενέργεια τρώγοντας από ολόκληρα τρόφιμα όπως λαχανικά και άπαχο κρέας και εναλλακτικά κρέατα όπως τα όσπρια, το tofu ή τα καρύδια. Γενικά, θα πρέπει να στοχεύετε:

  • Απολαύστε μεγάλη ποικιλία από θρεπτικά τρόφιμα όπως:

o Λαχανικά διαφόρων τύπων και χρωμάτων και όσπρια / φασόλια. o Φρούτα. o Κονσερβοποιημένα τρόφιμα όπως ψωμιά, δημητριακά, ρύζι, ζυμαρικά, ζυμαρικά, πολέντα, κουσκούς, βρώμη, κινούνια και κριθάρι. o Άπαχο κρέας και πουλερικά, ψάρι, αυγά, tofu, καρπούς με κέλυφος και σπόρους. o Γάλα, γιαούρτι, τυρί και / ή εναλλακτικές ουσίες, κυρίως μειωμένο λίπος.

  • Πίνετε άφθονο νερό.
  • Περιορίστε την πρόσληψη τροφών που περιέχουν κορεσμένα λιπαρά, προστιθέμενο αλάτι και προστιθέμενα σάκχαρα.

Η αθλητική διατροφή για τους άνδρες, ωστόσο, δεν μπορεί να λειτουργήσει από μόνη της. Η τακτική άσκηση πρέπει να συμβαδίζει με την υγιεινή διατροφή και ο χρόνος άσκησης προστατεύει μακροπρόθεσμα την υγεία μας. Έτσι, μην ξεχνάτε ποτέ να υποστηρίζετε υγιεινή διατροφή με τακτική σωματική δραστηριότητα!

Αθλητική διατροφή για άντρες: Χρειάζεστε συμπλήρωμα;

Πριν από τη λήψη συμπληρωμάτων ή προϊόντων αθλητικής διατροφής για τους άνδρες, είναι σημαντικό να αναρωτηθείτε εάν έχετε τη σωστή διατροφή για να καλύψετε τις ενεργειακές απαιτήσεις του σώματός σας. Αν χρειαστεί, επισκεφτείτε έναν αθλητικό διαιτολόγο για να πάρετε επαγγελματικές συμβουλές σχετικά με τη σωστή αθλητική διατροφή για τους άνδρες. Αν πρέπει να πάρετε συμπληρώματα αθλητισμού, πρέπει να λάβετε υπόψη σας πολλά πράγματα:

  • Μάθετε αν εργάζονται. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να λάβετε κάποια στοιχεία σχετικά με το παρεχόμενο επιστημονικό υπόβαθρο και στοιχεία. Πρέπει επίσης να ελέγξετε αν τα συμπληρώματα γίνονται για σημαντικά θέματα.
  • Μάθετε για τις πιθανές παρενέργειες. Ακόμη και αν τα συμπληρώματα διατίθενται στην αγορά ως ασφαλή προϊόντα, εξακολουθούν να υπάρχουν πιθανοί κίνδυνοι για την υγεία.
  • Ελέγξτε τη νομιμότητα των προϊόντων. Είναι σημαντικό να δούμε αν ο κατασκευαστής παρέχει λεπτομέρειες σχετικά με τον ποιοτικό έλεγχο και την πιστοποίηση, καθώς και την πολιτική για την προμήθεια πρώτων υλών στο τελικό προϊόν. Πρέπει να το γνωρίζετε για να βεβαιωθείτε ότι τα προϊόντα είναι ασφαλή στη χρήση, ειδικά μακροπρόθεσμα για να επιτύχετε τους αθλητικούς στόχους σας.

Κανόνες στη χρήση της αθλητικής διατροφής για τους άνδρες

Θυμηθείτε ότι δεν μπορείτε να βασίζεστε στην εκπλήρωση της αθλητικής σας διατροφής, λαμβάνοντας μόνο συμπληρώματα. Υπάρχουν ορισμένοι κανόνες που πρέπει να έχετε κατά νου, ιδιαίτερα:

  • Τα τρόφιμα πρώτα: Ακόμη και όταν χρειάζονται συμπληρώματα, δεν είναι αυτή η πλήρης λύση. Οι διατροφικές αλλαγές πρέπει να εφαρμοστούν. Και ακολουθείτε πάντα τον οδηγό χρήσης συμπλήρωσης σωστά.
  • Επιλέξτε το φυσικό: Αποφύγετε τα συμπληρώματα από χημικά συστατικά. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε μόνο φυσικό συμπλήρωμα για να αποφύγετε επικίνδυνες παρενέργειες.

Η έρευνα δείχνει επίσης ότι η αθλητική διατροφή για τους άνδρες μπορεί να προέλθει από τα σπιτικά τρόφιμα. Στην πραγματικότητα, τα σπιτικά φαγητά τείνουν να είναι πιο υγιεινά. Εκείνοι που το κάνουν προτιμούν συνήθως να έχουν μικρότερο ποσοστό γεύματος με λιγότερα κιόζουουλα και λιγότερο λίπος, αλάτι και ζάχαρη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μπορούν να διατηρήσουν υγιές βάρος και τρόπο ζωής. Με τα τρόφιμα σπιτικής παραγωγής, η ποιότητα της διατροφής σας θα βελτιωθεί αναπόφευκτα. Και θα περάσετε χρόνο προετοιμασία των τροφίμων που αποτελείται από περισσότερα λαχανικά και φρούτα. Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την αθλητική διατροφή για τους άνδρες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>