σχέδιο συμπλήρωμα γλυκομαννάνη διατροφή που λειτουργεί γρήγορα

Το σχέδιο συμπλήρωμα διατροφής Glucomannan είναι ο καλύτερος τρόπος για να χρησιμοποιήσει ένα υγιές πρόγραμμα. Αυτό το μικρό τρόπος είναι να έχουμε ένα χαμηλότερο σχέδιο σε θερμίδες.

Πολλοί άνθρωποι που προσπαθούν να βρουν δίαιτες για να χάσετε βάρος σπάνια σκέφτονται της συνολικής θερμιδικής πρόσληψης τους και τον τρόπο που το σώμα τους απορροφά το λίπος. Για τη συντριπτική πλειοψηφία, τρώγοντας ένα γεύμα σχέδιο 1200 θερμίδες είναι ακριβώς πάρα πολύ μικρό και δεν υπάρχει κανένας πιθανός τρόπος για να χάσετε βάρος με βιώσιμο τρόπο, με τη μέθοδο αυτή. Μερικοί ακόμη ανησυχείτε για την πείνα, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα μια ανησυχία που πρέπει να έχετε.

Τι είναι η γλυκομαννάνη;

Γλυκομαννάνη είναι μια φυσική, υδατο-διαλυτή διαιτητική ίνα που εξάγεται από τις ρίζες του γιαμ ελέφαντα, επίσης γνωστό ως konjac. Glucomannan περιλαμβάνει 40% του ξηρού βάρους του γιαμ ελέφαντα, η οποία είναι αρχικά από τη Νοτιοανατολική Ασία. Έχει μια μακρά ιστορία της χρήσης σε φυτικά μείγματα και παραδοσιακά φαγητά όπως το τόφου, ζυμαρικά, και konjac ζελέ. Glucomannan έχει μια εξαιρετική ικανότητα να απορροφούν νερό και είναι ένα από τα πιο ιξωδών διαιτητικές ίνες γνωστές. Απορροφά τόσο πολύ υγρό ότι αν αδειάσει μια κάψουλα Glucomannan σε ένα μικρό ποτήρι ζεστό νερό, το όλο πράγμα μετατρέπεται σε gel. Αυτές οι μοναδικές ιδιότητες που πιστεύεται ότι μεσολαβούν επιπτώσεις της στην απώλεια βάρους.

Πώς καθιστά δυνατή 1.200 θερμίδες γλυκομαννάνη

Όποιος προσπαθεί να έχει ένα πλάνο γευμάτων 1200 θερμίδες πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι γλυκομαννάνη πρόκειται να διευκολύνει να το πράξουν λόγω των εγγενών ιδιοτήτων του πολυσακχαρίτη. Εάν τρώτε πάρα πολύ φαγητό, είναι πιθανώς επειδή το σώμα σας δεν παίρνει το πλήρωμα αισθάνεται ότι χρειάζεται. Αυτό το συμπλήρωμα διατροφής μπορεί να σας βοηθήσει να ξεπεράσουμε αυτό το πρόβλημα με κάνουν να νιώθεις μια πληρέστερη πολύ και επομένως λιγότερο πιθανό να χρειάζονται περισσότερη τροφή. Ακόμα κι αν σκέφτεστε ότι 1200 θερμίδες είναι αδύνατο να ζήσει μακριά, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι το κάνουν επειδή δεν χρειάζεται τις επιπλέον θερμίδες.

Πώς γλυκομαννάνη βοηθήσει με την απώλεια βάρους;

Γλυκομαννάνη είναι μια υδατο-διαλυτή διαιτητική ίνα. Όπως και άλλες διαλυτές ίνες, πιστεύεται να προωθήσει την απώλεια βάρους μέσω αρκετών μηχανισμών: Έχει μια πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες, καταλαμβάνει χώρο στο στομάχι και προωθεί ένα αίσθημα πληρότητας (κορεσμού), μείωση της πρόσληψης τροφής σε ένα επόμενο γεύμα, καθυστερεί την κένωση του στομάχου, συμβάλλοντας στην αύξηση του αισθήματος κορεσμού. Είναι όπως και οι άλλες διαλυτές ίνες, μειώνει την απορρόφηση των πρωτεϊνών και του λίπους.

Μελέτες για ίνα, σε γενικές γραμμές, να αποδείξει ότι βρίσκεται σε μια θετική επίδραση στην απώλεια βάρους. Σε μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Annals of Internal Medicine, ερευνητές εξέτασαν μια θεωρία. Μπορεί να τροφοδοτήσει τα φιλικά βακτήρια στο έντερο, το οποίο να το μετατρέψει σε λιπαρά οξέα βραχείας αλύσου, όπως βουτυρικό, φαίνεται να προστατεύουν έναντι του κέρδους του λίπους σε μερικές μελέτες σε ζώα. Τροφοδοσία του φιλικά βακτήρια του εντέρου μπορούν επίσης να έχουν άλλα οφέλη, και ορισμένες μελέτες έχουν δείξει ένα συσχετισμό μεταξύ αλλαγμένη βακτήρια του εντέρου και το σωματικό βάρος. Οι μηχανισμοί αυτοί πιστεύεται ότι είναι παρόμοια με τα αποτελέσματα των άλλων διαλυτών ινών στην απώλεια βάρους.

Λαμβάνοντας γλυκομαννάνη και άλλα φάρμακα

Είναι σημαντικό για σας να επικεντρωθεί στην πάρει το καλύτερο βάρος για το σώμα σας με φυσικές μεθόδους, αλλά γλυκομαννάνη συχνά έρχεται σε σύγκρουση με άλλα φάρμακα. Αν παίρνετε φάρμακα που χρησιμοποιούνται για τα έντερα σας ή άλλα προβλήματα με το λαιμό και το στομάχι, ίσως να θέλετε να συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία αν είναι μια καλή ιδέα. Εάν είστε, επίσης, που ασχολούνται με τα φάρμακα που δεν μπορεί να κάνει φυτικές ίνες ένα καλό συμπλήρωμα, και βεβαιωθείτε ότι είστε εντάξει να τους πάρει. Σε γενικές γραμμές, και φροντίστε να μην πάρετε πάρα πολύ ή θα ερεθίσει το στομάχι σας, το λαιμό και τα έντερα πολύ άσχημα.

Από που να αγοράσω

Αν θέλετε να αγοράσετε το σχέδιο διατροφής συμπλήρωμα Glucomannan, μπορείτε να επισκεφθείτε τους συνδέσμους εδώ. Είναι άρρωστος ανακατευθύνει σε σας για να είναι στην επίσημη ιστοσελίδα της Πρωτο-Col SlimFizz. Η Proto-Col SlimFizz είναι ένα αξιόπιστο συμπλήρωμα γλυκομαννάνη που λειτουργεί πολύ αποτελεσματικά και σημαντικά. Λειτουργεί ως κατασταλτικό της όρεξης και απώλεια βάρους. Τώρα, κάντε κλικ στο σύνδεσμο για να είναι στην επίσημη ιστοσελίδα της Proto-Col SlimFizz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>