Συνιστώμενη δόση κετονών σμέουρων

Οι δόσεις κετονών σμέουρων ποικίλλουν ανάλογα με τον κατασκευαστή, αλλά ο γενικός μέσος όρος είναι 100 έως 400 χιλιοστόγραμμα, ένας έως δύο φορές την ημέρα. Τα συμπληρώματα κετονών βατόμουρου διατίθενται σε μορφή κάψουλας και είναι ευρέως διαθέσιμα στο διαδίκτυο και σε καταστήματα με βιταμίνες. Η δοσολογία συμπληρώματος κετόνης σμέουρων κυμαίνεται από 100-1,000 χιλιοστόγραμμα, μία ή δύο φορές ημερησίως. Φυσικά, τρώτε μόνο περίπου 0,42 χιλιοστόγραμμα κετονών βατόμουρου ανά κιλό σωματικού βάρους, οπότε αν επιλέξετε να πάρετε συμπληρώματα κετόνης, αυξάνετε την πρόσληψη σας κατά πολύ. Η FDA προειδοποιεί ότι το συμπλήρωμα τείνει να περιέχει υψηλότερες συγκεντρώσεις κετονών βατόμουρου από ό, τι συνιστάται γενικά και η ασφάλεια αυτών των δόσεων δεν έχει αξιολογηθεί σε επιστημονικές μελέτες. Προτού επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε υψηλή δόση κετονών βατόμουρου, θα ήταν καλύτερο να επικοινωνήσετε πρώτα με το γιατρό σας.

Βρείτε την σωστή δοσολογία κετονών βατόμουρου για τον εαυτό σας

Η λήψη της σωστής δόσης κετονών βατόμουρου μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά στην καθημερινή σας ρουτίνα. Η εκτίμηση της δοσολογίας που πρέπει να παίρνετε μπορεί να φαίνεται συγκεχυμένη. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι υπάρχουν αρκετές διαφορετικές μέθοδοι για τον προσδιορισμό της δοσολογίας που πρέπει να λαμβάνετε από κετόνες βατόμουρου. Η σωστή δοσολογία κετονών βατόμουρου μπορεί να ποικίλει ανάλογα με το βάρος ή τις ανάγκες σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τη σωστή δόση για να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Οι σταδιακές αυξήσεις και η προσεκτική παρακολούθηση μπορούν να κάνουν αυτό το συμπλήρωμα να είναι το καλύτερο για εσάς. Ακολουθούν ορισμένα πράγματα που πρέπει να εξετάσετε:

  • Οι περισσότερες στατιστικές λένε ότι δεν πρέπει να έχετε δόση άνω των 300mg την ημέρα για κετόνες βατόμουρου. Αυτός είναι ένας πολύ καλός κανόνας που πρέπει να ακολουθήσετε αν δεν είστε ένα πολύ μεγάλο πρόσωπο. Κάποιος που είναι περισσότερο από 300 κιλά μπορεί να είναι σε θέση να πάρει μέχρι και 340mg την ημέρα.
  • Η χαμηλότερη συνιστώμενη δόση για τις κετόνες βατόμουρου είναι συνήθως περίπου 80 mg την ημέρα. Ένας συνηθέστερος αριθμός είναι 100mg και αυτό γενικά θεωρείται καλό σημείο εκκίνησης. Αυτή η ελάχιστη δόση θεωρείται ότι είναι η μικρότερη ποσότητα που μπορεί να είναι αποτελεσματική.
  • Όταν ξεκινάτε να παίρνετε 100mg την ημέρα για τις πρώτες μέρες μπορεί να είναι μια καλή δόση για αυτές τις κετόνες. Αυτή η δοσολογία μπορεί να σας δείξει αποτελέσματα. Εάν παρουσιάζετε αποτελέσματα μετά τη λήψη αυτής της δοσολογίας, δεν θα χρειαστεί να αυξήσετε τη δόση κετονών σμέουρων.
  • Εάν δεν βλέπετε αποτελέσματα με τα 100mg, μπορείτε να προχωρήσετε έως και 200mg ημερησίως. Αυτό πρέπει να γίνει σταδιακά. Επιπλέον, θα πρέπει να δώσετε αυτή τη δόση τουλάχιστον μία εβδομάδα πριν προσπαθήσετε να την αυξήσετε πια.
  • Εάν αυξήσετε τη δόση στα 300, δεν θέλετε να πάτε πάνω από αυτή τη δοσολογία. Θυμηθείτε να αυξήσετε σταδιακά το ποσό, ώστε να μην συγκλονίζετε το σύστημά σας. Δώστε κάθε αύξηση της δόσης λίγες ημέρες για να εργαστείτε πριν αποφασίσετε ότι χρειάζεστε περισσότερα.

Κανε τα μαθηματα σου

Οι κετόνες βατόμουρου είναι χημικά που βρίσκονται, φυσικά, στα σμέουρα. Είναι υπεύθυνοι για το άρωμα και τη γεύση του μούρου. Θα βρείτε επίσης αυτό το χημικό σε μια σειρά επεξεργασμένων ειδών διατροφής, όπως το παγωτό και πολλά αναψυκτικά. Αυτή η χημική ουσία θεωρείται γενικά ως ασφαλές πρόσθετο τροφίμων. Εάν η κετόνη βατόμουρου είναι ασφαλές πρόσθετο τροφίμων, η κοινή λογική σας λέει ότι πρέπει επίσης να είναι ασφαλής όταν λαμβάνεται ως φάρμακο. Το μόνο πρόβλημα με αυτή την υπόθεση έγκειται στη δοσολογία. Ακόμη και μια ασφαλής ουσία, όταν είναι πολύ συμπυκνωμένη, μπορεί να γίνει τοξική. Οι κετόνες βατόμουρου, όταν καταναλώνονται ως καυστήρες λίπους, δεν έδειξαν ενδείξεις υπερβολικής τοξικότητας, αν και μερικοί άνθρωποι έχουν υποστεί δυσάρεστες παρενέργειες. Όταν υπάρχουν ανεπιθύμητες ενέργειες, τις οποίες δεν συναντούν όλοι όσοι παίρνουν αυτά τα προϊόντα, συνηθέστερα αποτελούνται από ένα αέριο ή ελαφρώς αναστατωμένο στομάχι ή υπερβολικό μετεωρισμό. Διαφορετικοί άνθρωποι αντιδρούν διαφορετικά σε σχεδόν οποιαδήποτε έκδοση εντούτοις, και μερικοί άνθρωποι είναι αλλεργικοί σε ορισμένα συμπληρώματα. Κάνετε την εργασία σας πρώτα πριν πηδήσετε σε κετόνες βατόμουρου για απώλεια βάρους και για άλλους λόγους υγείας. Κάντε κλικ στο banner παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον ασφαλή τρόπο χρήσης αυτού του συμπληρώματος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>