Συνιστάται να λαμβάνετε φθηνό συμπλήρωμα για την υγεία του προστάτη;

Μπορεί το φθηνό συμπλήρωμα υγείας του προστάτη να βοηθήσει με τις διαταραχές του προστάτη Πολλές διαφημίσεις και ιστότοποι θα θέλατε να πιστεύετε ότι αυτό το συμπλήρωμα μπορεί να λειτουργήσει. Στην πραγματικότητα, τα περισσότερα φτηνά συμπληρώματα υγείας του προστάτη δεν θα βοηθήσουν στη θεραπεία των διαταραχών του προστάτη. Και κανένα από αυτά τα συμπληρώματα δεν φαίνεται να εμποδίζει τη διεύρυνση του προστάτη, την προστατίτιδα και τον καρκίνο του προστάτη. Μερικοί άνθρωποι λένε ότι ορισμένα φθηνά συμπληρώματα μπορούν να λειτουργήσουν αποτελεσματικά, ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζετε τις παρενέργειες. Οι δοκιμές μας βρήκαν φθηνά συμπληρώματα τα οποία δεν περιέχουν ασφαλή συστατικά και δόσεις. Ορισμένα προϊόντα φαίνεται επίσης να παραβιάζουν τους κανόνες της FDA για το τι θα έπρεπε (και δεν έπρεπε) να υπάρχει στις ετικέτες.

Φτηνές αναθεώρηση συμπλήρωμα υγείας προστάτη

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ορισμένα φτηνά συμπληρώματα μπορεί να βοηθήσουν στη θεραπεία των προβλημάτων του προστάτη, αλλά τα στοιχεία δείχνουν ότι άλλα δεν θα το κάνουν. Στην πραγματικότητα, τα περισσότερα φθηνά συμπληρώματα υγείας του προστάτη δεν αναμένεται να αποτρέψουν τη διόγκωση του προστάτη, της προστατίτιδας και του καρκίνου του προστάτη. Το Saw palmetto και η βήτα σιτοστερόλη είναι τα δύο πιο σημαντικά ενεργά συστατικά για την αντιμετώπιση του προστάτη, αλλά υπάρχουν πολλά φθηνά συμπληρώματα προστάτη που δεν περιέχουν καθόλου δισκία πλίνθου και βήτα σιτοστερόλη. Κάποιοι μπορεί να περιέχουν αυτά τα συστατικά, αλλά σε δόσεις πολύ μικρότερες από τις προτεινόμενες από ειδικούς. Οι δοκιμές μας βρήκαν ακόμη συμπληρώματα προστάτη με συστατικά που δεν έχουν εγκριθεί από το FDA. Έτσι, το καλύτερο είναι να αποφύγετε τα φθηνά συμπληρώματα του προστάτη επειδή αυτό δεν μπορεί να σας δώσει οφέλη για την υγεία και ασφάλεια.

Υψηλής ποιότητας συμπλήρωμα για την υγεία του προστάτη

Οι δοκιμές μας προσδιόρισαν επίσης προϊόντα με συστατικά που μπορούν να βοηθήσουν στη θεραπεία των διαταραχών του προστάτη. Είναι με ακριβή σήμανση, χωρίς επικίνδυνες χημικές ουσίες, και περιέχουν συστατικά από φυτά. Τα υψηλής ποιότητας συμπληρώματα υγείας του προστάτη δεν προσφέρονται σε χαμηλές τιμές. Μπορεί να είναι λίγο ακριβό αλλά μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα έχετε πραγματικά οφέλη για την υγεία χωρίς παρενέργειες. Φυσικά συστατικά που χρησιμοποιούνται συνήθως σε υψηλής ποιότητας συμπληρώματα υγείας προστάτη περιλαμβάνουν:

  • Saw palmetto: Το Saw palmetto είναι ένας νάνος φοίνικας που είναι εγγενής στις νοτιοανατολικές περιοχές της Βόρειας Αμερικής. Το εκχύλισμα φρούτων saw palmetto χρησιμοποιείται συχνά για τη θεραπεία του διευρυμένου προστάτη, τη βελτίωση της λειτουργίας των ούρων και την ενίσχυση της ανάπτυξης των τριχών. Αυτό έχει επίσης αντικαρκινικές επιδράσεις.
  • Σπόροι κολοκύθας: Οι σπόροι κολοκύθας περιέχουν πολλά θρεπτικά συστατικά που συμβάλλουν στη μείωση του μεγέθους του προστάτη. Πρώτον, περιέχουν προστατευτικές ενώσεις που ονομάζονται φυτοστερόλες, οι οποίες έχουν βρεθεί ότι συμβάλλουν στη μείωση του μεγέθους του προστάτη. Η πλούσια περιεκτικότητά τους σε ψευδάργυρο είναι ένας άλλος λόγος για τον οποίο οι σπόροι κολοκύθας θεωρούνται καλό για την υγεία του προστάτη. Ο ψευδάργυρος είναι ένα βασικό μεταλλικό άλας στην αντιμετώπιση της διεύρυνσης του προστάτη.
  • Εκχύλισμα σκόρδου: Μια δίαιτα υψηλή σε σκόρδο μπορεί να μειώσει κατά το ήμισυ τον κίνδυνο καρκίνου του προστάτη, σύμφωνα με την έρευνα. Το σκόρδο είναι πλούσιο σε ενώσεις που ονομάζονται alliums, οι οποίες είναι δραστικές έναντι ουσιών που παράγονται φυσιολογικά στο σώμα και συνδέονται με τη γήρανση και την ανάπτυξη του καρκίνου. Οι επιστήμονες λένε ότι οι άνδρες πρέπει να τρώνε δέκα γραμμάρια σκόρδου κάθε μέρα για να αποκτήσουν την καλύτερη προστασία.
  • Βήτα-σιτοστερόλη: Η βήτα σιτοστερόλη είναι ένας τύπος καλής χοληστερόλης που βρίσκεται σε όλες τις φυτικές τροφές, συμπεριλαμβανομένων των φρέσκων λαχανικών, των φρούτων, των ξηρών καρπών και των σπόρων. Η βήτα-σιτοστερόλη έχει μελετηθεί για τη βοήθειά της στην υποστήριξη της ανδρικής υγείας, καθιστώντας το ένα βασικό φυσικό συστατικό στα συμπληρώματα υγείας του προστάτη.

ProstaSURE: το πιο συνηθισμένο συμπλήρωμα για την υγεία του προστάτη

Το ProstaSURE είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα που έχει αποδειχθεί αποτελεσματικό στην υποστήριξη της υγείας του προστάτη. Τα συστατικά του ProstaSURE είναι τα καλύτερα, περιλαμβάνουν το saw palmetto, το κολοκυθάκι, το εκχύλισμα σκόρδου και το βήτα-σιτοστερόλη. Το ProstaSURE εμπλουτίζεται ακόμη και με διάφορες βιταμίνες και μέταλλα, όπως ψευδάργυρο, σελήνιο και βιταμίνη D3, που μπορούν να βοηθήσουν την αρσενική υγεία και ευημερία. Το ProstaSURE σίγουρα δεν είναι ένα φτηνό συμπλήρωμα για την υγεία του προστάτη. Αυτό μπορεί να είναι λίγο ακριβό, αλλά το σημαντικό είναι ότι θα έχετε υψηλή ποιότητα, ασφάλεια και πραγματικά οφέλη ειδικά για τον προστάτη σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ProstaSURE όχι μόνο για την πρόληψη διαταραχών του προστάτη, αλλά και για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων που έχουν ήδη προέλθει. Εάν ενδιαφέρεστε να αγοράσετε το ProstaSURE και να αποδείξετε τα οφέλη του, κάντε κλικ στο παρακάτω πανό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>