Συνιστάται καθαρισμό του παχέος εντέρου για αιμορροΐδες που μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα

Ποια είναι η γνώμη σας για τον καθαρισμό του παχέος εντέρου για αιμορροΐδες; Σας καθοδηγούμε, προσφέροντας τα σχόλια σε αυτό το άρθρο.

Πολλοί γιατροί, διατροφολόγοι, και φυσικά επαγγελματίες υγείας υποστηρίζουν τα οφέλη της αποτοξίνωσης και καθαρισμού του παχέος εντέρου σας ως έναν τρόπο για να βελτιώσει τη γενική υγεία και την ευημερία σας. Με τον καιρό, το παχύ έντερο γίνεται εκτίθενται σε διάφορες τοξίνες που έχουν συγκεντρωθεί μέσα από περιβαλλοντικούς παράγοντες, καθώς και λιγότερο-από-το ιδανικό δίαιτες που είναι γεμάτη με εξευγενισμένα σάκχαρα και τα κρέατα γεμάτο ορμόνες.

Colon καθαρίσει και αιμορροΐδες

Αιμορροΐδες είναι μια κοινή και οδυνηρή θέμα με πολλούς ανθρώπους. Οι αιμορροΐδες που χαρακτηρίζεται από πρήξιμο των αιμοφόρων αγγείων γύρω από τον πρωκτό. Προκαλούνται όταν είστε δυσκοίλιοι (ή έγκυες), και στέλεχος να απελευθερώσει τα έντερα. Καταπόνηση προκαλεί τις φλέβες να πρηστεί, και έκρηξη.

Εξαιτίας αυτού, το παχύ έντερο αρχίζει να εκκρίνει μια βλέννας, η οποία στη συνέχεια παγιδεύει φυσικά τις τοξίνες μέσα στο σώμα σας. Όσο περισσότερο ότι είστε εκτεθειμένοι σε αυτές τις τοξίνες, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχετε να αυξάνεται καλά. Καθαρισμός του παχέος εντέρου σας είναι ένας τρόπος για να βοηθήσει ξεπλύνετε τις τοξίνες από το σύστημά σας, επιτρέποντάς σας να ελευθερώσετε χώρο στο εσωτερικό του παχέος εντέρου σας για να επιτρέψει την καλύτερη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών από τις τροφές σας.

Colon καθαρισμός απεξάρτηση για τις αιμορροΐδες

Υψηλή ίνα καθαρισμό του παχέος εντέρου είναι συχνά καλό για αιμορροΐδες. Ως εκ τούτου, ένας τρόπος με τον οποίο είναι ιατρική θεραπεία για αιμορροΐδες. Καθαρισμό του παχέος εντέρου επικάλυψη είναι στη χρήση των διαιτητικών ινών.

ίνα περιβλήματος psyllium είναι το κύριο συστατικό των περισσοτέρων πάνω από τα παρασκευάσματα μετρητή ινών. Αν και παραδοσιακά στο εμπόριο ως καθαρτικό, είναι μόνο πραγματικά ένα καθαρτικό για τους ανθρώπους που είναι χρόνια δυσκοιλιότητα (το οποίο είναι ένα ανησυχητικό αριθμό των ανθρώπων στη Δυτική πολιτισμών). Όταν προστίθενται καθημερινά σε μια τυπική δυτική διατροφή, παρέχει την διαιτητική ίνα που λείπει. Psyllium είναι ένα χύδην σχηματισμού καθαρτικό. Αυτό σημαίνει ότι δεν απορροφάται από τις μικρές ή μεγάλες έντερο, αλλά παραμένει εντός του γαστρεντερικού σωλήνα για όλη την πορεία της.

Καθώς περνά μέσα από ένα δυσκοιλιότητα εντέρου, ψύλλιο δρα ως ένα σφουγγάρι για να φέρει το νερό μέσα στο έντερο. Περισσότερο νερό στο εσωτερικό του παχέος εντέρου καθιστά αποστασία ευκολότερη, επειδή αντί για σκληρό, ξηρά κόπρανα, το σκαμνί είναι μαλακό και κινείται εύκολα. Σε περιπτώσεις ήπιας διάρροιας, κελύφη ψυλλίου απορροφά πραγματικά το νερό που είναι ήδη στο έντερο και σχηματίζει στερεά κόπρανα από εκείνα, τα οποία ήταν χαλαρά. Δεδομένης αυτής της διπλής δράσης, ίνα ψύλλιο πρέπει να θεωρηθεί ως φυτικές ίνες και όχι ως καθαρτικό. Προωθεί την κανονικότητα και σκαμπό συνέπειας και όχι απλά την προώθηση της αφόδευσης.

ColonDetoxPlus για αιμορροΐδες

Όπως είναι γνωστό, ColonDetoxPlus περιέχει Psyllium. Ξανθά ψύλλιο χρησιμοποιείται ως καθαρτικό και για το μαλάκωμα κόπρανα σε άτομα με αιμορροΐδες, ραγάδες του πρωκτού, και μετά την πρωκτική επέμβαση. Χρησιμοποιείται επίσης για τη διάρροια, σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου (IBS), η ελκώδης κολίτιδα, και η δυσεντερία. Άλλες χρήσεις περιλαμβάνουν υψηλή χοληστερόλη, υψηλή αρτηριακή πίεση, ο διαβήτης, ο καρκίνος, τον έλεγχο του βάρους, και σοβαρή νεφρική νόσο.

Σε περίπτωση που έχετε αγοράσει ColonDetoxPlus;

Φυσικά, ColonDetoxPlus είναι κατασκευασμένο από 100% φυσικά συστατικά και εκχυλίσματα που βοηθούν στην βελτίωση της πέψης, συμβάλλοντας στην πρόληψη λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος, και να θεραπεύσει φλεγμονώδεις καταστάσεις του εντέρου.

Τώρα, για να αγοράσετε αυτό το ColonDetoxPlus, απλά επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα μέσω του συνδέσμου. Αυτό ColonDetoxPlus είναι διαθέσιμη μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα. Αυτή η ιστοσελίδα θα εγγυάται την αυθεντικότητα του προϊόντος και της παραγωγικότητας. Απλά βρείτε τις εγγυημένες ColonDetoxPlus μόνο στον επίσημο δικτυακό τόπο μέσω αυτού του συνδέσμου για να επισκεφθείτε γρήγορα. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>