Συμπληρώματα εκχυλίσματος Capsicum για απώλεια βάρους

Προσθέτοντας κάτι ζεστό και πικάντικο στη διατροφή σας, όπως τα συμπληρώματα εκχύλισμα capsicum, πριν από την προπόνηση σας μπορεί να βελτιστοποιηθεί η καύση θερμίδων σας. Το Capsicum προέρχεται από κόκκινες πιπεριές. είναι αυτό που τους δίνει την πικάντικη γεύση τους. Μικρά επίπεδα καψικού μπορούν να βρεθούν και στην πάπρικα, η οποία χρησιμοποιείται για τη γεύση λιγότερο πικάντικων τροφίμων όπως κέτσαπ, τυρί και σαλάτες. Τα συμπληρώματα εκχυλίσματος Capsicum είναι συνήθως διαθέσιμα σε μορφή κάψουλας, έτσι ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τα πλεονεκτήματα του Capsicum, αν και δεν σας αρέσουν τα πικάντικα τρόφιμα.

Τι είναι το καψικό;

Το Capsicums, γνωστό και ως πιπεριές, είναι ένα είδος φυτού που είναι ιθαγενές στις ηπείρους της Βόρειας και Νότιας Αμερικής, όπου έχουν καλλιεργηθεί εδώ και χρόνια. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές ποικιλίες πιπεριών, από πιπεριές σε καυτερή πιπεριά. Οι φυσικές χημικές ουσίες στις πιπεριές έχουν υποβληθεί σε εκτεταμένη έρευνα και έχουν λάβει σημαντική προσοχή τα τελευταία χρόνια. Η πλειοψηφία των ερευνητών έχει επικεντρωθεί στην ικανότητα capsicums να υποστηρίξει τη διαχείριση βάρους. Ως αποτέλεσμα, οι κατασκευαστές συνεργάστηκαν με κορυφαίους προμηθευτές για να παρέχουν υψηλής ποιότητας συμπληρώματα από εκχύλισμα καψικού που διατηρούν όλες τις ιδιότητες σε βολική και εύκολη κατάποση μορφή κάψουλας.

Πώς λειτουργούν τα συμπληρώματα από εκχύλισμα καψικού;

Το Capsicum είναι το όνομα των τροπικών πιπεριών που βρίσκετε σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του εκχυλίσματος που βρίσκεται στο καγιέν, το jalapeno και σε άλλους τύπους πιπεριών. Αυτό το απόσπασμα είναι καλύτερο γνωστό ως καψαϊκίνη και είναι αυτό που προκαλεί τη θερμότητα που δοκιμάζετε όταν τρώτε ένα καυτό πιπέρι. Αλλά αυτό δεν είναι μόνο αυτό που κάνει. Το εκχύλισμα Capsicum είναι επίσης γνωστό για τις ιδιότητες επούλωσης και απώλειας βάρους, και έχει χρησιμοποιηθεί για πολλά χρόνια ως συμπλήρωμα διατροφής. Αλλά τι κάνει; Βλέπετε, η οικογένεια πιπεριών τσίλι είναι πλούσια σε «καψαιόειδή» που έχουν μια ιδιόμορφη ικανότητα: ενισχύουν το μεταβολισμό, μειώνουν τις θερμίδες και καίγονται το σωματικό λίπος. Το εκχύλισμα έχει χρησιμοποιηθεί ως μπαχαρικό για πάντα, αλλά οι θερμογενείς ιδιότητες των πιπεριών μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση της όρεξης και στην εξάντληση του λίπους. Δείτε πώς.

  • Όταν τρώτε ένα θερμογόνο φαγητό, όπως πιπεριές, προκαλεί την αύξηση της θερμοκρασίας του πυρήνα του σώματός σας.
  • Όταν η θερμοκρασία του πυρήνα σας αυξάνεται, ο μεταβολισμός σας αυξάνεται.
  • Καθώς τρώτε άλλα τρόφιμα, τα θερμογόνα φαγητά βοηθούν το σώμα σας να αφομοιώσει καλύτερα τα άλλα τρόφιμα και να επιταχύνει τις κινήσεις του εντέρου.

Σκέψου το. Αρχίζετε να ιδρώνετε περισσότερο όταν τρώτε κάτι που είναι ζεστό. Η αδρεναλίνη σας επίσης αυξάνεται, δίνοντάς σας περισσότερη ενέργεια. Περισσότερη ενέργεια συνήθως ισοδυναμεί με υψηλότερο μεταβολισμό, που σας βοηθά να χάσετε βάρος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να καταναλώνετε συμπληρώματα από εκχύλισμα capsicum, ειδικά αν δεν τρώτε πολύ πικάντικα τρόφιμα.

Capsiplex: ο καλύτερος τρόπος για να χάσετε βάρος

Περιέχοντας φυσικά συστατικά, το Capsiplex είναι ακόμα ένα θαύμα που σας βοηθά να επιτύχετε την έξυπνη εμφάνιση που ονειρεύεστε. Τα χάπια Capsiplex μπορούν να θεωρηθούν ως συμπληρώματα εκχυλίσματος καψικού, επειδή περιέχουν μια μεγάλη ποσότητα καψικού, μια μορφή θερμού εκχυλίσματος πιπεριού. Αυτό μπορεί να ακούγεται λίγο περίεργο να χρησιμοποιήσετε capsicum σε ένα συμπλήρωμα διατροφής αλλά η έρευνα έχει αποδείξει την αποτελεσματικότητα αυτού του καψικού, το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί για πάνω από 30 χρόνια και χρησιμοποιείται ευρέως ως μέρος των σχεδίων δίαιτας. Μερικοί άνθρωποι θεωρούν ότι το Capsiplex είναι ένα απλό εκχύλισμα καψουριού σε σκόνη που παρέχεται με τη μορφή ενός χαπιού, ωστόσο, στην πραγματικότητα το εκχύλισμα διεξάγεται μέσω μιας σύνθετης χημικής διαδικασίας και τελικά διατίθεται ως προϊόν υψηλής ποιότητας για το αδυνάτισμα. Το Capsiplex περιέχει ακόμη και άλλα ευεργετικά φυσικά συστατικά. Όλα τα συστατικά συνεργάζονται αρμονικά για την υποστήριξη της διαδικασίας απώλειας βάρους με γρήγορο, υγιεινό και ασφαλή τρόπο. Αν χρειάζεστε ένα, μπορείτε να κάνετε κλικ απευθείας στο banner παρακάτω για να αγοράσετε το Capsiplex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>