Συμπληρώματα για την πρόληψη του πόνου

Υπάρχουν δεκάδες συμπληρώματα πρόληψης αρρυθμιών, αλλά ποια πραγματικά λειτουργούν; Δείτε τις 5 από τις καλύτερες επιλογές. Πολλοί άνθρωποι υποφέρουν από πόνο στις αρθρώσεις, τα χέρια, τους αγκώνες, τους ώμους και αλλού. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο πόνος στις αρθρώσεις προκαλείται από οστεοαρθρίτιδα. Οι άνθρωποι παίρνουν συνήθως συμπληρώματα πρόληψης του πόνου για να αποφύγουν την οστεοαρθρίτιδα. Πόσο αποτελεσματικά είναι αυτά τα συμπληρώματα; Ας ΡΙΞΟΥΜΕ μια ΜΑΤΙΑ.

Τι μπορείτε να κάνετε για τον κοινό πόνο σας;

Η οστεοαρθρίτιδα, επίσης γνωστή ως εκφυλιστική ασθένεια των αρθρώσεων, είναι πολύ συχνή σε άτομα ηλικίας άνω των 30 ετών. Οι αρθρώσεις που επηρεάζονται συχνότερα περιλαμβάνουν εκείνες που λαμβάνουν το μεγαλύτερο βάρος και κακοποίηση όπως είναι οι εξής:

 • Γόνατα.
 • Χέρια.
 • Αγκώνες.
 • Οι ώμοι.

Οι άνθρωποι που έχουν υποστεί αθλητικές βλάβες διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο εκφύλισης της άρθρωσης. Συχνές καθημερινές δραστηριότητες προκαλούν κάποια φθορά στις αρθρώσεις, ιδιαίτερα αν το σωματικό βάρος είναι αυξημένο. Ακόμα και ένα κέρδος βάρους 5 λιβρών μεταδίδει πέντε φορές που θα ισοδυναμούσε με 25 επιπλέον κιλά πίεσης στις κάτω αρθρώσεις του σώματος, διατηρώντας έτσι ένα φυσιολογικό σωματικό βάρος είναι πολύ σημαντικό. Επιπλέον, είναι επίσης πολύ σημαντικό να λαμβάνετε συμπληρώματα πρόληψης αρθρώσεων για να επιβραδύνετε τον εκφυλισμό της άρθρωσης.

Κορυφαία 5 συμπληρώματα για την πρόληψη των αρθρώσεων

Μερικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν κοινά συμπληρώματα για να προσπαθήσουν να βοηθήσουν στην αποφυγή του αρθρικού πόνου που προκαλείται από την οστεοαρθρίτιδα. Η γλυκοζαμίνη, η χονδροϊτίνη, το μεθυλοσουλφονυλομεθάνιο, η κουρκουρίνη και η κουρσετίνη είναι τα πέντε κορυφαία συμπληρώματα πρόληψης του πόνου.

 • Γλυκοζαμίνη και χονδροϊτίνη.

Αυτά τα δύο συμπληρώματα από κοινού είναι από ουσίες που βρίσκονται φυσικά σε υγιή χόνδρο. Οι έρευνες δείχνουν ότι η γλυκοζαμίνη – μόνη της ή σε συνδυασμό με χονδροϊτίνη – φαίνεται να ανακουφίζει τον πόνο, να βελτιώνει την κινητικότητα των αρθρώσεων και να επιβραδύνει τις αρθρώσεις που σχετίζονται με την οστεοαρθρίτιδα.

 • Μεθυλοσουλφονυλομεθάνιο.

Το μεθυλοσουλφονυλομεθάνιο μπορεί να στηρίξει την υγεία των συνδέσμων (τους ινώδεις συνδετικούς ιστούς που συγκρατούν την άρθρωση μαζί). Το θείο που περιέχεται στο μεθυλοσουλφονυλομεθάνιο βοηθά το σώμα να διατηρήσει την ευκαμψία και τη δύναμη του συνδέσμου. Ενώ το μεθυλοσουλφονυλομεθάνιο είναι διαθέσιμο ως μεμονωμένο συμπλήρωμα, αυτό συνηθέστερα περιλαμβάνεται ως μέρος ενός συμπληρώματος συνδυασμού που περιέχει είτε γλυκοζαμίνη, χονδροϊτίνη, είτε και τα δύο.

 • Κουρκούμη.

Το κουρκούμη είναι ένα μπαχαρικό που περιέχει κουρκουμίνη και η λήψη 150 mg από το στόμα καθημερινά έχει δειχθεί ότι έχει κάποια αντιφλεγμονώδη, αντιοξειδωτικά, αντικαρκινικά και ίσως αντι-αθηροσκληρωτικά αποτελέσματα.

 • Κερσετίνη.

Η κουρσετίνη είναι ένας τύπος αντιοξειδωτικού φλαβονοειδούς που καταπολεμά τη φυσική διαδικασία οξείδωσης που συμβαίνει καθώς γερνάμε. Αυτό το αντιοξειδωτικό μπορεί να καταπολεμήσει τις ελεύθερες ρίζες, οι οποίες είναι υπεύθυνες για την αλλαγή του τρόπου λειτουργίας του DNA, την καταστροφή των κυτταρικών μεμβρανών και την αύξηση των κυτταρικών μεταλλάξεων. Οι ερευνητές πιστεύουν ότι η συνεπής χρήση της κουρσετίνης μπορεί να βοηθήσει το σώμα να καταπολεμήσει αποτελεσματικά τις καταστάσεις που σχετίζονται με τη φλεγμονή.

Συμπληρώματα για την πρόληψη των αρθρώσεων: το πιο αξιόπιστο εμπορικό σήμα

Υπάρχουν τόσες πολλές συμπληρώματα πρόληψης πόνου στην αγορά και το ProJoint Plus είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα εμπορικά σήματα. Εδώ είναι τα καλά πράγματα για ProJoint Plus:

 • Υψηλής ποιότητας συστατικά: 7 ουσίες που συνδυάζονται τέλεια.
 • Τα συστατικά περιλαμβάνουν: γλυκοζαμίνη, χονδροϊτίνη, μεθυλοσουλφονυλομεθάνιο, κουρκούζη, κουρσετίνη, μεθειονίνη και βρωμελαϊνη.
 • Τέλειες δόσεις.
 • Χρησιμοποιεί τη ισχυρή μορφή γλυκοζαμίνης – το θειικό άλας, το οποίο είναι πιο ακριβό.
 • Λειτουργεί πολύ γρήγορα (μπορείτε να δείτε μια μικρή αλλαγή σε λιγότερο από μια εβδομάδα).
 • Βελτιώνει πραγματικά τις αρθρώσεις και τις ενισχύει – περισσότερο από άλλα προϊόντα.
 • Το αποτέλεσμα δεν μειώθηκε μετά από λίγο.

Το ProJoint Plus δεν είναι πολύ φθηνό – αλλά σε σύγκριση με άλλα, είναι πολύ φθηνότερο. Το ProJoint Plus αξίζει πραγματικά να αγοράσει για άτομα που θέλουν να αποτρέψουν ή να θεραπεύσουν πόνο στις αρθρώσεις. Κάντε κλικ στο banner παρακάτω για να μάθετε την τιμή του ProJoint Plus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>