συμπλήρωμα ρεσβερατρόλης που εργάζεται για να καθυστερήσουν τη γήρανση

Πολλές μελέτες έχουν αποδείξει ότι το συμπλήρωμα ρεσβερατρόλης εργάζεται για να καθυστερήσει τη γήρανση. Αν ψάχνετε για ένα προϊόν να διατηρήσει νεανικό βλέμμα σας, σκεφτείτε ρεσβερατρόλη!

Η ρεσβερατρόλη είναι όλο και κράχτης ως ελιξίριο υγείας. Στην πραγματικότητα, δήθεν συστατικό για την υγεία το κόκκινο του κρασιού, η ρεσβερατρόλη είναι τώρα διαθέσιμη με τη μορφή των καθημερινών συμπληρωμάτων για την προώθηση της υγείας και της μακροζωίας.

Με βάση τις μελέτες, έχει βρεθεί ότι μία από τις κύριες χρήσεις της ρεσβερατρόλης είναι να επιβραδύνει την εξέλιξη της γήρανσης.

Με αυτόν τον τρόπο, βοηθώντας τους ανθρώπους να διατηρήσουν ή να πάρετε πίσω νεανική εμφάνιση τους.

Η ρεσβερατρόλη για τις ρυτίδες.

Η αντιοξειδωτική ικανότητα της ρεσβερατρόλης είναι γνωστό ότι είναι τόσο ισχυροί και αποδοτική. Στην πραγματικότητα, έχει δειχθεί ότι είναι μεγαλύτερη από εκείνη των βιταμινών Ε και C. Μία μελέτη απέδειξε ότι η ρεσβερατρόλη ήταν 95% αποτελεσματικό στην πρόληψη υπεροξείδωσης λιπιδίων, σε σύγκριση με 65% για τη βιταμίνη Ε και 37% για τη βιταμίνη C.

Σε μια πρόσφατη μελέτη, η αντιοξειδωτική δύναμη των 1% ρεσβερατρόλης συγκρίθηκε με εκείνη του 1% idebenone. Ιδεβενόνη είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό φαρμακευτική. Τα οφέλη του περιλαμβάνουν θωράκιση το δέρμα από την περιβαλλοντική ζημία, βελτιώνοντας την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, μειώνοντας την ξηρότητα, και την εξομάλυνση υφή του δέρματος.

Τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν ότι η ρεσβερατρόλη είχε μια εκπληκτική 17 φορές μεγαλύτερη αντιοξειδωτική ικανότητα από ιδεβενόνη!

Τι ρεσβερατρόλη συμπλήρωμα που λειτουργεί πραγματικά για την καθυστέρηση της γήρανσης;

Η αύξηση της κατανάλωσης των τροφών που περιέχουν υψηλές ποσότητες της ρεσβερατρόλης είναι ένας τρόπος για να καθυστερήσει τη γήρανση. Θα χρειαστείτε περίπου 500 mg ρεσβερατρόλης καθημερινά για να πάρει τα αντι οφέλη γήρανσης.

Αλλά είναι πολύ δύσκολο να πάρετε τη δόση 500mg μόνο από την τροφή. Αυτό μπορεί να σας ζητήσει να πίνουν πάνω από 100 ποτήρια κόκκινο κρασί κάθε μέρα. Ευτυχώς, Resveratrol500mg έχει έρθει ως συμπλήρωμα σε μορφή κάψουλας.

Κάθε κάψουλα περιέχει ήδη Resveratrol500mg συνιστώμενη δοσολογία 500mg της ρεσβερατρόλης. Έτσι, θα πρέπει μόνο να λάβει μια κάψουλα ημερησίως. Είναι πολύ πρακτικό, εύκολο και αποτελεσματικό.

Με ρεσβερατρόλη, ελπίζουμε ότι μπορείτε πάντα να απολαύσετε μια υγιή και ευτυχισμένη ζωή!