Συμπλήρωμα διατροφής για θεραπεία παχυσαρκίας

Αυτό το άρθρο παρέχει πληροφορίες για το συμπλήρωμα διατροφής για την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας, συμπεριλαμβανομένης της περίληψης των συστατικών που χρησιμοποιούνται πιο συχνά σε αυτό το είδος προϊόντος. Σχεδόν 80 εκατομμύρια Αμερικανοί ενήλικες είναι παχύσαρκοι, με υψηλότερα ποσοστά σε ενήλικες ηλικίας 40 έως 59 ετών. Η κοινωνικοοικονομική κατάσταση συνδέεται επίσης με την παχυσαρκία. Το χαμηλότερο εισόδημα και τα ενδεχομένως χαμηλότερα επίπεδα εκπαίδευσης συνδέονται με μεγαλύτερους κινδύνους υπέρβαρης. Αν και έχουν εγκριθεί νέα συνταγογραφούμενα φάρμακα για τη θεραπεία της παχυσαρκίας, παραμένουν ανησυχίες για τη μακροπρόθεσμη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Ως αποτέλεσμα, πολλοί ασθενείς που είναι υπέρβαροι ή παχύσαρκοι θεωρούν συχνά ότι χρησιμοποιούν συμπληρώματα διατροφής για θεραπεία παχυσαρκίας.

Συμπλήρωμα διατροφής για την παχυσαρκία: επισκόπηση

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά συμπληρώματα διατροφής για την παχυσαρκία εκεί έξω. Αυτά περιλαμβάνουν όλα τα είδη των χαπιών, των ναρκωτικών και των φυσικών συμπληρωμάτων. Βοηθούν να χάσετε βάρος ή τουλάχιστον να διευκολύνετε την απώλεια βάρους σε συνδυασμό με την υγιεινή διατροφή και την τακτική άσκηση. Έχουν την τάση να εργάζονται μέσω ενός ή περισσότερων από αυτούς τους μηχανισμούς:

  • Μείωση της όρεξης.
  • Μείωση της απορρόφησης του λίπους.
  • Αύξηση της καύσης λίπους.

Κορυφαία 5 συστατικά σε συμπλήρωμα διατροφής για την παχυσαρκία Εδώ είναι τα 5 πιο χρησιμοποιημένα συστατικά στο συμπλήρωμα διατροφής για την παχυσαρκία.

  • 1: Καφεΐνη.

Η καφεΐνη είναι η πιο συχνά καταναλισκόμενη ψυχοδραστική ουσία στον κόσμο. Βρίσκεται φυσικά σε καφέ, πράσινο τσάι και μαύρη σοκολάτα, και προστίθεται σε πολλά μεταποιημένα τρόφιμα και ποτά. Η καφεΐνη είναι γνωστό αναμνηστικό του μεταβολισμού και συχνά προστίθεται στα εμπορικά συμπληρώματα διατροφής για τη θεραπεία της παχυσαρκίας.

  • 2: Καρνιτίνη.

Η καρνιτίνη είναι ένα αμινοξύ που μεταφέρει τα λιπαρά οξέα μέσω των κυττάρων του σώματος και τα ρίχνει σε έναν μεταβολικό κλίβανο, κάνοντας λίπος αντί να το αποθηκεύει. Μια κλινική μελέτη διαπίστωσε ότι η λήψη 200 mg L-καρνιτίνης ημερησίως σε συνδυασμό με κινητική θεραπεία θα μπορούσε να οδηγήσει σε απώλεια βάρους σε άτομα που ήταν υπέρβαρα. Κατά μέσο όρο, οι εθελοντές έχασαν σχεδόν μια λίβρα σωματικού λίπους μέσα σε τέσσερις εβδομάδες – και δεν άλλαξαν τη διατροφή τους ή το επίπεδο άσκησης.

  • 3: Nopal.

Το Nopal είναι ένα καταπληκτικό συστατικό που είναι εξαιρετικά υψηλό σε διαιτητικές ίνες. Οι ίνες είναι ένα υποτιμημένο στοιχείο όταν μιλάμε για μείωση βάρους και πολλά άτομα δεν αναγνωρίζουν τη σημασία που έχει. Η αυξημένη περιεκτικότητα σε ίνες είναι ιδανική για να σας βοηθήσει να νιώσετε γεμάτος όλη την ημέρα, η οποία μειώνει τους ανεπιθύμητους πόθους και θα σας κρατήσει μακριά από άχρηστα γρήγορα φαγητά. Επιπλέον, οι ίνες θα βοηθήσουν επίσης να διαχειριστείτε τις πεπτικές δραστηριότητές σας και να διατηρήσετε το πεπτικό σας σύστημα υγιές. Και ένα πιο υγιές πεπτικό σύστημα αυξάνει σημαντικά τις αποδόσεις σας για μια γόνιμη διατροφή και την αποτελεσματική συντήρηση του βάρους.

  • 4: Μαγνήσιο.

Το μαγνήσιο είναι ένα βασικό μέταλλο και η έρευνά του δείχνει ότι μπορεί να χαλαρώσει τους μυς σας, να σας βοηθήσει να αισθανθείτε ήρεμοι και να βελτιώσετε τον ύπνο σας και όλα αυτά μπορούν να σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος. Η έλλειψη ύπνου αποτελεί βασικό παράγοντα που συμβάλλει στην αύξηση του σωματικού βάρους, πολλές έρευνες υποστηρίζουν αυτήν την έννοια. Αν πάσχετε από αϋπνία, μπορεί να οφείλεται σε ανεπάρκεια μαγνησίου. Τα άτομα με χαμηλή περιεκτικότητα σε μαγνήσιο συχνά εμφανίζουν ανήσυχο ύπνο, ξυπνούν συχνά κατά τη διάρκεια της νύχτας.

  • 5: Ασβέστιο.

Το ασβέστιο συνδέεται συνήθως με υγιέστερα οστά και αποκαθιστώντας την κατάσταση των οστών σας, αλλά έχει πραγματικά και σημαντικό ρόλο στη διαχείριση βάρους. Το ασβέστιο είναι πολύ υπεύθυνο για τον έλεγχο του σωματικού λίπους. Το ασβέστιο είναι υπεύθυνο για τη μεταφορά των σημάτων από ολόκληρο το σώμα σας στον εγκέφαλό σας. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι αν έχετε επαρκή ποσότητα ασβεστίου στο σύστημά σας, τότε το σώμα σας καταλαβαίνει ότι δεν θα εξοικονομήσετε υπερβολικό λίπος που σας κάνει να προσθέσετε βάρος.

Το καλύτερο συμπλήρωμα διατροφής για την παχυσαρκία

Εάν ρωτάτε: “Ποιο είναι το καλύτερο συμπλήρωμα διατροφής για την παχυσαρκία;” Η απάντησή μας είναι “PhenQ”. Γιατί PhenQ; Είναι επειδή το PhenQ συνδυάζει πολυάριθμα συστατικά που χρησιμοποιούνται σε πολλά συμπληρώματα απώλειας βάρους σε ένα μόνο χάπι για να δώσουν στους χρήστες τους εγγυημένη επιτυχία. Η μοναδική δόση του PhenQ περιέχει έναν κατάλογο δραστικών συστατικών όπως το α-Lacys Reset®, το καψικό, η πιπερίνη, η νιασίνη, το ανθρακικό ασβέστιο, το πικολινικό χρώμιο, η καφεΐνη, η νοπαλ και η φουμαρική L-καρνιτίνη αντίστοιχα. Έτσι, αυτό το συμπλήρωμα λειτουργεί ως μια λύση all-in-one για την απώλεια βάρους, καθώς κάθε συστατικό έχει χρήσιμη λειτουργία βοηθώντας με την απώλεια βάρους. Οποιοδήποτε άτομο, ανεξάρτητα από τις διατροφικές του συνήθειες, μπορεί εύκολα να χρησιμοποιήσει το PhenQ. Δεν θα χρειαστεί να πηγαίνετε από μια δίαιτα σε μια άλλη στην προσπάθεια να χάσετε βάρος που μπορεί να είναι ακριβό και ανασφαλές. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να παίρνετε τα χάπια PhenQ τακτικά και να το συνδυάζετε με την υγιεινή και την άσκηση. Είναι τόσο απλό! Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της PhenQ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>