συμπλήρωμα γλυκομαννάνη για την απώλεια βάρους που λειτουργεί πραγματικά

Παρέχουμε μεγάλη πληροφορίες σχετικά με το συμπλήρωμα γλυκομαννάνη για την απώλεια βάρους. Αυτό είναι ένα πολύ δημοφιλές λίπος καυστήρα σήμερα.

Όποιος ψάχνει για μια φυσική ενίσχυση για την απώλεια βάρους χρειάζεται να ψάξετε πιο πέρα ​​από γλυκομαννάνη και είναι επίσης ένα από τα λίγα συστατικά που είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο να εργαστούν. Γλυκομαννάνη είναι μια φυσική ίνα που λαμβάνεται από τις ρίζες του φυτού konjac. Επίσης κάλεσε konnyaku πατάτα, ελέφαντας γιαμ, βουντού κρίνος? konjac είναι η μητρική σε πολλές ανατολικές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ιαπωνίας και της Ινδονησίας. Ωστόσο, ξέρετε ποια η καλύτερη Glucomannan κατασταλτικό της όρεξης που λειτουργεί είναι;

Τι είναι η γλυκομαννάνη;

Γλυκομαννάνη είναι ένα συστατικό που προέρχεται από τη ρίζα του φυτού Konjac (Amorphophallus konjac), η οποία έχει καλλιεργηθεί στην Ασία για αιώνες για χρήση ως τρόφιμο και φάρμακο. Γλυκομαννάνη είναι μια διαλυτή ίνα, η οποία έχει την ικανότητα να απορροφήσει όσο 17 φορές το βάρος του σε νερό. Αυτό σημαίνει ότι κατά την είσοδο στο στομάχι, διογκώνεται καθώς απορροφά το νερό, δημιουργώντας χύμα. Αυτό το φαινόμενο προκαλεί καταστολή της όρεξης. Καθώς θεωρείται μια διαιτητική ίνα, γλουκομανάνη χρησιμοποιείται συχνά για τη θεραπεία της δυσκοιλιότητας ή για να βελτιωθεί κινήσεις του εντέρου.

Τα οφέλη γλυκομαννάνη

Αν και η έρευνα βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη και η FDA δεν έχει δώσει την έγκρισή του για τυχόν απαιτήσεις για την υγεία προϊόν γλυκομαννάνη ή απώλεια βάρους, οι προκαταρκτικές μελέτες που υπόσχονται. Σε μια μελέτη του 2007 που δημοσιεύθηκε στο British Journal of Nutrition, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν ένα γλυκομαννάνη και ψύλλιο φλοιό συμπλήρωμα συνδυασμό έχασε περίπου 10 κιλά σε 16 εβδομάδες σε σύγκριση με 1,7 κιλά έχασε στην ομάδα του εικονικού φαρμάκου. Μια άλλη μελέτη που χρησιμοποίησε μόνο γλυκομαννάνη παρουσίασαν κατά μέσο όρο 5,5 κιλά έχασε πάνω από οκτώ εβδομάδες, χωρίς να κάνει καμία άλλη δίαιτα ή αλλαγές στον τρόπο ζωής.

Μελέτες και απώλεια βάρους

Ένας αριθμός μελετών που διεξήχθησαν που μελετούν τη σχέση μεταξύ της κατανάλωσης Glucomannan και απώλεια βάρους. Αυτά έχουν πάντα διαπίστωσε ότι οι χρήστες βιώνουν σημαντικά μεγαλύτερη απώλεια βάρους κατά την κατανάλωση Glucomannan σε σύγκριση με ένα προϊόν το εικονικό φάρμακο. Η πλειοψηφία αυτών των μελετών ενθάρρυνε τους χρήστες να μην αλλάξουν τη συνηθισμένη διατροφή ή την άσκηση τους συνήθειες κατά τη διάρκεια των κλινικών δοκιμών, για να αποκλείσει την απώλεια βάρους οφείλεται σε άλλους παράγοντες.

Πόσο γλυκομαννάνη να χάσετε βάρος

κάψουλες και σκόνες γλυκομαννάνης είναι διαθέσιμα σε δόσεις μόνο-που εξυπηρετούν καθώς και χύμα σκόνη. Ημερήσιες συνολικές δόσεις των 3 έως 4g της γλυκομαννάνη, λαμβάνονται σταδιακά καθ ‘όλη την ημέρα πριν από τα γεύματα, είναι αποτελεσματική για την απώλεια βάρους. Το καλύτερο αποτέλεσμα την απώλεια βάρους από αυτό το συμπλήρωμα διατροφής είναι δυνατή μόνο όταν λαμβάνεται περίπου 30 λεπτά πριν από τα γεύματα. Μπορείτε να αγοράσετε γλυκομαννάνη από οποιαδήποτε αξιόπιστη σε απευθείας σύνδεση πωλητές οι οποίοι είναι γνωστοί για να πουλήσει την καλύτερη ποιότητα των προϊόντων.

κάψουλες Glucomannan για την απώλεια βάρους

Fiber δημιουργεί το αίσθημα της πληρότητας, ως εκ τούτου, πράγμα που καθιστά ευκολότερο να τρώτε λιγότερο φαγητό και να καταναλώνουν λιγότερες θερμίδες. Το Αμερικανικής Διαιτητικής Εταιρείας συνιστά 25g των ινών ημερησίως για τις γυναίκες και 38g για τους άνδρες έως την ηλικία των 50, και 21 και 30 g, αντίστοιχα, μετά την ηλικία των 50. Glucomannan είναι ένας εύκολος τρόπος για να αυξηθεί η ημερήσια πρόσληψη φυτικών ινών και βοηθούν στην απώλεια βάρους.

Άλλα οφέλη για την υγεία

Είναι ένα νερό-διαλυτές φυτικές ίνες. Για το λόγο αυτό, στην ινδική Ayurvedic φυτικά φάρμακα, γλυκομαννάνη χρησιμοποιείται παραδοσιακά ως μια φυσική θεραπεία για την αντιμετώπιση θεμάτων δυσκοιλιότητα και η δυσπεψία. Όπως είχαμε συζητήσει στην αρχή αυτού του άρθρου, το συμπλήρωμα διατροφής μπορεί να απορροφήσει πολλά γλυκόζης και του λίπους στο ίδιο το πεπτικό σύστημα και αφήνει ένα μικρότερο ποσό από αυτά για το σώμα να απορροφήσει. Δεδομένου ότι αυτό το συμπλήρωμα διατροφής σε υψηλό βαθμό ιξώδες στη φύση, είναι σαν ένα σφουγγάρι που ρουφάει ακόμη την περίσσεια χοληστερόλης στο έντερο.

Από που να αγοράσω

Αν θέλετε να αγοράσετε το συμπλήρωμα Glucomannan για την απώλεια βάρους, μπορείτε να επισκεφθείτε τους συνδέσμους εδώ. Είναι άρρωστος ανακατευθύνει σε σας για να είναι στην επίσημη ιστοσελίδα της Πρωτο-Col SlimFizz. Η Proto-Col SlimFizz είναι ένα αξιόπιστο συμπλήρωμα γλυκομαννάνη που λειτουργεί πολύ αποτελεσματικά και σημαντικά. Λειτουργεί ως κατασταλτικό της όρεξης και απώλεια βάρους. Τώρα, κάντε κλικ στο σύνδεσμο για να είναι στην επίσημη ιστοσελίδα της Proto-Col SlimFizz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>