Συμπλήρωμα για την ακράτεια ούρων που λειτουργεί πραγματικά

Λαμβάνοντας υπόψη τη λήψη συμπληρώματος για την ακράτεια ούρων; Εδώ θα βρείτε το καλύτερο συμπλήρωμα για τη θεραπεία ή τη μείωση των συμπτωμάτων της ακράτειας ούρων. Η ακράτεια ούρων συμβαίνει όταν χάσετε τον έλεγχο της ουροδόχου κύστης ή διαρρέετε ούρα ακούσια. Αντιμετωπίζει κυρίως τις γυναίκες, ιδίως τις γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας. Όσο περισσότερες φορές γεννιέται μια γυναίκα, τόσο αυξάνει ο κίνδυνος ακράτειας ούρων. Το κάπνισμα αποτελεί επίσης παράγοντα κινδύνου. Οι περισσότερες από αυτές τις γυναίκες έχουν ακράτεια ακράτειας, όπου διαρρέετε ούρα όταν γελάτε, βήχετε, φτάνετε ή ασκείτε. Ένας άλλος τύπος είναι η ακράτεια ακράτειας, όταν μπορεί να χρειαστεί να «πάει» ξαφνικά και δεν μπορεί να κρατήσει τα ούρα μέσα. Ορισμένες γυναίκες έχουν και τους δύο τύπους. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να εμφανίσουν προσωρινή ακράτεια. Υπάρχει κάποιο συμπλήρωμα για την ακράτεια ούρων που πραγματικά λειτουργεί; Ναι υπάρχει. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε.

Συμπτώματα της ακράτειας ούρων

Υπάρχουν διάφοροι τύποι ακράτειας ούρων, καθένας από τους οποίους παρουσιάζει λεπτές διαφορές στα συμπτώματα και τις αιτίες.

 • Η ακράτεια του άγχους συμβαίνει όταν διαρρέουν ούρα κατά τη διάρκεια της άσκησης, βήχας, φτάρνισμα, γέλιο, ανύψωση βαρέων αντικειμένων ή άλλες κινήσεις σώματος που ασκούν πίεση στους κάτω κοιλιακούς μύες και στην ουροδόχο κύστη.
 • Προτρέψτε τα αποτελέσματα ακράτειας όταν οι άνθρωποι δεν μπορούν να κρατήσουν τα ούρα τους αρκετά μακριά για να φτάσουν στην τουαλέτα εγκαίρως και να αισθανθούν την ανάγκη να πάνε αμέσως.
 • Η ακράτεια υπερχείλισης συμβαίνει όταν διαρρέουν μικρές ποσότητες ούρων από μια ουροδόχο κύστη που είναι πάντα γεμάτη.
 • Η λειτουργική ακράτεια είναι μια κατάσταση που αντιμετωπίζουν πολλοί άνθρωποι με φυσιολογική ρύθμιση της ουροδόχου κύστης, οι οποίοι, λόγω προβλημάτων με προσωπική κινητικότητα, δυσκολεύονται να φτάσουν εγκαίρως στην τουαλέτα.

Ποιες είναι οι αιτίες της ακράτειας ούρων;

Η ακράτεια ούρων δεν είναι ασθένεια, είναι σύμπτωμα. Μπορεί να οφείλεται σε καθημερινές συνήθειες, υποκείμενες ιατρικές παθήσεις ή φυσικά προβλήματα. Ορισμένα ποτά, τρόφιμα και φάρμακα μπορεί να λειτουργούν ως διουρητικά – προωθώντας την ουροδόχο κύστη σας και αυξάνοντας τον όγκο των ούρων. Περιλαμβάνουν:

 • Αλκοόλ.
 • Καφεΐνη.
 • Ανθρακούχα ποτά και αφρώδες νερό.
 • Τεχνητά γλυκαντικά.
 • Πιπεριές τσίλι.
 • Τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε μπαχαρικά, ζάχαρη ή οξύ, ειδικά εσπεριδοειδή.
 • Καρδιακές και αρτηριακές φαρμακευτικές αγωγές, ηρεμιστικά και μυοχαλαρωτικά.
 • Μεγάλες δόσεις βιταμίνης C.

Η ακράτεια ούρων μπορεί επίσης να προκληθεί από μια εύκολα θεραπευόμενη ιατρική κατάσταση, όπως η λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος και η δυσκοιλιότητα. Η ακράτεια ούρων μπορεί επίσης να είναι μία επίμονη κατάσταση που προκαλείται από υποκείμενα φυσικά προβλήματα ή αλλαγές, όπως η εγκυμοσύνη, ο τοκετός, οι αλλαγές με την ηλικία και η εμμηνόπαυση. Όποια και αν είναι η αιτία της ακράτειας ούρων σας, υπάρχει συμπλήρωμα ακράτειας ούρων που μπορεί να θεραπεύσει αποτελεσματικά τα συμπτώματά σας.

Συμπλήρωμα για την ακράτεια ούρων: τα συστατικά

Υπάρχουν δύο κύρια συστατικά που πρέπει να περιλαμβάνονται σε κάθε συμπλήρωμα για την ακράτεια ούρων:

 • Εκχύλισμα κολοκύθας: Για πολλά χρόνια, οι σπόροι κολοκύθας έχουν χρησιμοποιηθεί για να υποστηρίξουν την υγεία των ούρων. Το εκχύλισμα κολοκύθας μπορεί να μειώσει τα συμπτώματα της ακράτειας ούρων και να ενισχύσει τον έλεγχο της ουροδόχου κύστης.
 • Ισοφλαβόνες σόγιας: Οι ισοφλαβόνες είναι φυτοοιστρογόνα (φυτικά οιστρογόνα) που έχουν ήπια οιστρογόνο δράση στο σώμα. Επειδή ενεργούν όπως το οιστρογόνο, μπορούν να βοηθήσουν στην ενίσχυση των μυών της ουροδόχου κύστης, υποστηρίζει επίσης τη ροή των ούρων και μειώνει τον πόνο στην ουροδόχο κύστη, καθώς και τη βελτίωση των μετεμμηνοπαυσιακών συμπτωμάτων.

Στην πραγματικότητα, οι ντόπιοι Αμερικανοί έχουν χρησιμοποιήσει ένα από αυτά τα εκχυλίσματα για την αντιμετώπιση ουρολογικών προβλημάτων εδώ και αιώνες. Και σε πιο πρόσφατες περιπτώσεις, μια μελέτη από κορυφαίους ιαπωνικούς επιστήμονες έδειξε ότι αυτός ο συνδυασμός φυσικών φυτικών εκχυλισμάτων μπορεί να μειώσει την ακράτεια σε άτομα με υπερδραστήρια ουροδόχο κύστη σε ποσοστό έως 79% των περιπτώσεων.

Το καλύτερο συμπλήρωμα για την ακράτεια ούρων

Και με βάση την έρευνά μας, το καλύτερο συμπλήρωμα για την ακράτεια ούρων είναι το Flotrol. Το Flotrol είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που υπόσχεται φυσική υποστήριξη της ουροδόχου κύστης λόγω των οργανικών συστατικών του που περιλαμβάνουν εκχύλισμα σπόρου κολοκύθας και ισοφλαβόνες σόγιας. Τα συστατικά Flotrol έχουν αποδειχθεί επιστημονικά ασφαλή και αποτελεσματικά στην υποστήριξη του καλύτερου ελέγχου της ουροδόχου κύστης. Τα οφέλη του Flotrol:

 • Υποστηρίζει τον έλεγχο της ουροδόχου κύστης και την υγεία της ουροδόχου κύστης φυσικά.
 • Αντιμετωπίζει την ακράτεια ούρων.
 • Σας βοηθά να αποφύγετε τις άγρυπνες νύχτες, τα ατυχήματα και τις διαρροές.
 • Ειδικά σχεδιασμένο για ώριμους ενήλικες.
 • Δεν απαιτείται συνταγή.

Κάθε φιάλη Flotrol περιέχει 60 κάψουλες. Η ημερήσια συνιστώμενη δοσολογία Flotrol έχει ως εξής: 5 καψάκια που διασκορπίζονται καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας (συνοδεύονται από γεύμα) κατά τη διάρκεια των πρώτων 2 εβδομάδων χορήγησης, στη συνέχεια μείωση σε 3 κάψουλες / ημέρα (πάλι με γεύμα) για το υπόλοιπο της περίοδο. Το Flotrol είναι ένα καινοτόμο προϊόν που μπορεί να βοηθήσει άτομα με ακράτεια ούρων. Πηγαίνετε στον επίσημο ιστότοπο για να αγοράσετε αυτό το υπέροχο συμπλήρωμα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>