Συμβουλές πρόληψης των ρυτίδων

Δεν είναι ποτέ πολύ νωρίς, ή αργά, για να ξεκινήσετε την πρόληψη των ρυτίδων. Μπορείτε πάντα να επωφεληθείτε από απλές συμβουλές πρόληψης ρυτίδων που εξηγούνται σε αυτό το άρθρο. Οι λοσιόν κατά της γήρανσης, οι οροί και οι κρέμες που έχετε κολλήσει στο ιατρείο σας μπορεί να κάνουν το δέρμα σας να λάμψει. Αλλά όταν πρόκειται να αποτρέψετε και να ξεθωριάσετε τις λεπτές γραμμές, τις ρυτίδες και τις σκοτεινές κηλίδες που κολλάνε χρόνια στην εμφάνισή σας, κάνοντας έξυπνες αλλαγές στον τρόπο ζωής είναι αυτό που πραγματικά πρέπει να κάνετε.

Τι προκαλεί τις ρυτίδες;

Πολλά πράγματα προκαλούν ρυτίδες. Μερικά πράγματα που δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. αλλά άλλα πράγματα που μπορούμε να επηρεάσουμε. Ένα πράγμα που δεν μπορούμε να αλλάξουμε είναι η φυσική διαδικασία γήρανσης. Διαδραματίζει βασικό ρόλο. Με τον καιρό, όλοι έχουμε ορατές γραμμές και ρυτίδες στο πρόσωπό μας. Είναι φυσικό για το πρόσωπό μας να χάσει μέρος της νεανικής πληρότητάς του. Παρατηρούμε ότι το δέρμα μας γίνεται λεπτότερο και ξηρότερο. Τα γονίδια μας ελέγχουν σε μεγάλο βαθμό πότε συμβαίνουν αυτές οι αλλαγές. Ο ιατρικός όρος για αυτό το είδος γήρανσης είναι “εγγενής γήρανση”. Μπορούμε να επηρεάσουμε έναν άλλο τύπο γήρανσης που επηρεάζει το δέρμα μας. Η επιλογή του περιβάλλοντος και της ζωής μας μπορεί να προκαλέσει ρυτίδωση πρόωρα. Ο ιατρικός όρος για αυτό το είδος της γήρανσης είναι «εξωγενής γήρανση». Με τη λήψη ορισμένων μέτρων πρόληψης των ρυτίδων, μπορούμε να επιβραδύνουμε τις επιπτώσεις που έχει αυτός ο τύπος γήρανσης στο δέρμα μας.

6 συμβουλές πρόληψης των ρυτίδων

Οι ακόλουθες συμβουλές πρόληψης των ρυτίδων λειτουργούν πραγματικά, σύμφωνα με έρευνα, δερματολόγοι και ειδικοί στην ομορφιά.

 1. Μην καπνίζετε: Το κάπνισμα προκαλεί στένωση των αιμοφόρων αγγείων στα εξωτερικά στρώματα του δέρματός σας. Καταστρέφει επίσης τις ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης που δίνουν στο δέρμα την αντοχή και την ελαστικότητά του. Ως αποτέλεσμα, το δέρμα αρχίζει να συρρικνώνεται και να ρυτίδωνται πρόωρα.
 2. Τρώτε τρόφιμα πλούσια σε αντιοξειδωτικά: Με την ελαχιστοποίηση της βλάβης των κυττάρων, καταπολεμούν τη γήρανση από το εσωτερικό, έξω, καθώς είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, χαμηλά σε κορεσμένα λιπαρά και μια καλή πηγή βιταμινών. Κοιτάξτε με πράσινα λαχανικά, φρούτα, ο, τιδήποτε με ωμέγα-3 (άγριο σολομό), αβοκάντο, καρύδια / σπόρους και μούρα.
 3. Πίνετε άφθονο νερό: Πιείτε ένα ποτήρι νερό αμέσως μόλις ξυπνήσετε. Κρατήστε το νερό στο γραφείο σας στη δουλειά. Φέρε ένα μπουκάλι νερό μαζί σου στην τσάντα σου. Πίνετε πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την άσκηση. Εάν ασκείστε για περισσότερο από 60 λεπτά, σκεφτείτε ένα υγιεινό ποτό για σπορ.
 4. Ύπνος: Ο ύπνος είναι ο χρόνος που το σώμα σας επισκευάζει τη ζημιά από την ημέρα και η διακοπή αυτής της διαδικασίας θα επιβραδύνει την κυτταρική κύκλο και θα επηρεάσει τη σωστή ροή του αίματος στο δέρμα, δημιουργώντας το χόρτο της χροιάς. Η έλλειψη ύπνου μπορεί επίσης να επιδεινώσει σχεδόν όλες τις συνθήκες του δέρματος.
 5. Προστασία από τον ήλιο: Η έκθεση στο υπεριώδες φως επιταχύνει τη φυσική διαδικασία γήρανσης του δέρματός σας, προκαλώντας ρυτίδες και τραχύ, λεκέδες δέρμα. Προστατέψτε το δέρμα σας – και αποφύγετε τις μελλοντικές ρυτίδες – περιορίζοντας το χρόνο που περνάτε στον ήλιο και πάντα φοράτε προστατευτικό ρουχισμό και καπέλο.
 6. Μειώστε το άγχος: Προσπαθήστε να ελαχιστοποιήσετε οτιδήποτε σας τονίζει και μπορεί να προκαλεί τις ρυτίδες σας. Ο διαλογισμός και η γιόγκα μπορούν επίσης να βοηθήσουν.

Η απόλυτη πρόληψη των ρυτίδων

Η λήψη του Pure Collagen από το Proto-col είναι ένα ακόμα σημαντικό πράγμα που πρέπει να κάνετε για την πρόληψη των ρυτίδων. Θεωρούμε ακόμη αυτό ως τον τελικό τρόπο πρόληψης των ρυτίδων. Το Pure Collagen εκπληκτικά μπορεί να επηρεάσει ή να θεραπεύσει την εγγενή γήρανση επειδή περιέχει Verisol®, ένα μοναδικό μίγμα από καθαρό υδρολυμένο κολλαγόνο τύπου Ι και III. Αυτό το καταπληκτικό συστατικό λειτουργεί για το δέρμα από μέσα προς τα έξω για να βοηθήσει με την εμφάνιση της γήρανσης και έχει αποδειχθεί ότι είναι επιτυχής σε πολλές κλινικές μελέτες. Από το στόμα καταναλώνεται, οι κάψουλες Pure Collagen με Verisol επηρεάζουν τον μεταβολισμό του κολλαγόνου του δέρματος απευθείας από το εσωτερικό, έτσι ώστε να είναι πολύ πιο ισχυρό από κάθε κρέμα και λοσιόν που μπορούν να φτάσουν μόνο στα εξωτερικά στρώματα του δέρματος. Η τακτική κατανάλωση του Pure Collagen θα σας δώσει τα παρακάτω οφέλη:

 • Λιγότερες ρυτίδες.
 • Καλύτερη ελαστικότητα του δέρματος.
 • Μειωμένη εμφάνιση κυτταρίτιδας.
 • Βελτιωμένη επούλωση πληγών στο δέρμα.
 • Υγιέστερα και ομαλότερα μαλλιά.
 • Καλύτερη ανάπτυξη και ποιότητα των νυχιών.

Μάθετε πώς να λαμβάνετε σωστά το Pure Collagen του Proto-col με την επίσκεψη στον επίσημο ιστότοπο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>