Συμβουλές πρόληψης ροχαλητού

Είστε εσείς ή ένας αγαπημένος σας υποφέρουν από ροχαλητό; Ας βοηθήσουμε! Έχουμε μερικές συμβουλές πρόληψης του ροχαλητού που μπορούν να βοηθήσουν αποτελεσματικά στην ανακούφιση του ροχαλητού ενώ κοιμάται. Το ροχαλητό συμβαίνει όταν οι ανώτεροι μύες των αεραγωγών χαλαρώνουν και συστέλλουν τη ροή του αέρα μέσω του λαιμού, αναγκάζοντας τον αέρα μέσα από ένα μικρό χώρο και προκαλώντας μια δόνηση – σκεφτείτε τον τρόπο με τον οποίο ένα καζού ή σαξόφωνο κάνει θόρυβο. Αυτός ο ήχος μπορεί να είναι ενοχλητικός για τους άλλους – και μπορεί επίσης να σας ξυπνήσει τη νύχτα, αφήνοντας σας να νιώσετε υπνηλία και ομίχλη με επικεφαλής την επόμενη μέρα. Γι ‘αυτό πολλοί άνθρωποι που υποφέρουν από ροχαλητό αναζητούν τρόπους πρόληψης ροχαλητού.

Οι αιτίες του ροχαλητού

Σε πολλές περιπτώσεις, το ροχαλητό προκαλείται από την απόφραξη της γλώσσας ή της κάτω γνάθου. Καθώς το στόμα χαλαρώνει κατά τη διάρκεια του ύπνου, ο αέρας παλεύει να φτάσει στους πνεύμονες, με αποτέλεσμα τους γνωστούς ήχους του ροχαλητού. Το ροχαλητό μπορεί επίσης να προκληθεί από τη ρινική συμφόρηση και την κατανάλωση αλκοόλ. Ένας ακόμη παράγοντας κινδύνου συνδέεται συχνά με ροχαλητό:

  • Βάρος – Τα άτομα που είναι υπέρβαρα είναι πιο επιρρεπή σε ροχαλητό

Ανάλογα με την κατάστασή σας, μερικές συμβουλές πρόληψης του ροχαλητού θα μπορούσαν να παρέχουν την ανακούφιση που αναζητούσατε. Έχει μια πλήρη νύχτα του ύπνου αισθάνθηκε σαν απλά ένα όνειρο για εσάς ή το σύντροφό σας; Πολύ σύντομα μπορείτε να περιμένετε μια ειρηνική νύχτα ύπνου!

6 αποτελεσματικές συμβουλές πρόληψης ροχαλητού

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αποτρέψετε το ροχαλητό. Οι ακόλουθες είναι έξι συμβουλές πρόληψης ροχαλητού που περιλαμβάνουν αλλαγές στον τρόπο ζωής και έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικές από πολλούς ανθρώπους.

  1. Εξετάστε το ενδεχόμενο να χάσετε κάποιο βάρος εάν είστε υπέρβαροι: Οι περισσότεροι ροχαλητές τείνουν να είναι υπέρβαροι και η αποβολή υπερβολικού λίπους – μερικές φορές τόσο λίγα από 5 έως 8 κιλά – μπορεί συχνά να συμβάλει στη μείωση, αν όχι στην εξάλειψη, του ροχαλητού.
  2. Αποφύγετε τα αλκοολούχα ποτά: Η κατανάλωση οινοπνεύματος μέσα σε αρκετές ώρες από την παραμονή στον ύπνο προκαλεί χαλάρωση των μυών κοντά στον αεραγωγό.
  3. Αποφύγετε τα υπνωτικά χάπια ή άλλα ηρεμιστικά και τα καταπραϋντικά φάρμακα, όπως τα αντιισταμινικά: Αν και σας κάνουν να κοιμηθείτε, χαλαρώνουν τους μυς του λαιμού σας, καθιστώντας το ροχαλητό χειρότερο.
  4. Σταματήστε το κάπνισμα: Ο καπνός του καπνού μπορεί να ερεθίσει τις μεμβράνες του λαιμού.
  5. Ανυψώστε το κεφάλι σας: Μπορείτε να αγοράσετε ένα ειδικό μαξιλάρι για να σηκώσετε το πηγούνι σας και να κρατήσετε τη γλώσσα σας να μπλοκάρει το πίσω μέρος του λαιμού σας καθώς κοιμάστε. Αλλά οποιοδήποτε μαξιλάρι σχήματος σφήνας θα το κάνει.
  6. Ύπνος στο πλευρό σας: Ενώ οι βαριές ροχαλητές θα ροχαίνουν σε οποιαδήποτε θέση, τα άτομα με μέτριο ροχαλητό τείνουν να ροχαλίζουν μόνο όταν κοιμούνται στην πλάτη τους. Ένα χρήσιμο τέχνασμα είναι να ράψετε μια τσέπη στο πίσω μέρος των νυχτικών σας και να εισάγετε μια μπάλα τένις. Αυτό θα σας κάνει να δυσκολεύεστε να βρεθείτε στην πλάτη σας και θα σας ζητήσουμε να γυρίσετε στην πλευρά σας κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Όταν χρειάζεστε άλλες βοήθειες για πρόληψη ροχαλητό

Αν δεν μπορείτε να δεσμευθείτε άμεσα σε αλλαγές στον τρόπο ζωής, τότε χρειάζεστε και άλλες βοήθειες για την πρόληψη του ροχαλητού. Το στόμιο Air Snore και οι σταγόνες Air Snore είναι αυτές που πραγματικά μπορούν να σας βοηθήσουν. Πρόκειται για προϊόντα της Bauer Nutrition τα οποία έχουν αποδειχθεί επιτυχή στη διακοπή του ροχαλητού.

  • Το στόμιο Air Snore.

Το επιστόμιο Air Snore είναι μια συσκευή προώθησης της κάτω γνάθου που προορίζεται να διατηρεί τον αεραγωγό στο πίσω μέρος του λαιμού σας καθαρισμένο ενώ κοιμάστε πιέζοντας ελαφρά την κάτω γνάθο σας προς τα εμπρός και ασφαλίζοντας την προς τα εμπρός. Αυτό θα σας βοηθήσει να σταματήσετε το ροχαλητό γιατί το ροχαλητό συμβαίνει συχνά όταν ο λαιμός είναι φραγμένος από τη σιαγόνα, τη γλώσσα ή και από τα δύο, καθιστώντας πιο δύσκολο τον αέρα να περάσει. Το επιστόμιο Air Snore προσαρμόζεται στο σχήμα της σιαγόνας σας μέσω μιας απλής διαδικασίας βρασμού και δαγκώματος που πραγματοποιείτε στο σπίτι.

  • Η Air Snore πέφτει.

Το επιστόμιο Air Snore μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με Air Snore σταγόνες. Οι σταγόνες Air Snore μπορούν να εφαρμοστούν στο στήθος, στο λαιμό ή κάτω από τα ρουθούνια πριν από το κρεβάτι, για να μειωθεί η συμφόρηση και να προωθηθεί ο υγιής ύπνος. Οι σταγόνες περιέχουν έλαιο ηλιάνθου, έλαιο φύλλων ευκαλύπτου, λάδι λεβάντας, έλαιο φύλλων μέντας και άγριο πεύκο. Υπάρχουν στοιχεία ότι αυτά τα συστατικά μπορούν να σας βοηθήσουν να κοιμηθείτε. Μπορούν να βοηθήσουν στην ανακούφιση της ρινικής συμφόρησης, εμποδίζοντας το ροχαλητό. Air Snore στόμιο και Air Snore σταγόνες είναι για τους άνδρες και τις γυναίκες. Μπορείτε να τα προμηθευτείτε από την επίσημη ιστοσελίδα της Air Snore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>