Συμβουλές για την αγορά του καλύτερου δισκίου κολλαγόνου

Το κολλαγόνο έχει γίνει δημοφιλές για την επίδρασή του στο δέρμα, τα μαλλιά, τα νύχια και άλλα. Μάθετε σε αυτό το άρθρο πώς μπορείτε να επιλέξετε το καλύτερο δισκίο κολλαγόνου. Η επιλογή του καλύτερου δισκίου κολλαγόνου μπορεί να είναι προκλητική. Τόσα πολλά προϊόντα, τόσο πολύ μάρκετινγκ, τόσοι πολλοί ισχυρισμοί υγείας. Πολλοί από αυτούς τους ισχυρισμούς είναι αληθινοί. Τα συμπληρώματα κολλαγόνου έχουν αποδειχθεί ότι μειώνουν τις ρυτίδες και επιταχύνουν την επούλωση των πληγών. Μπορούν ακόμη και να ωθήσουν τη μακροζωία. Εξαιτίας αυτού, θα θέλετε να συμπεριλάβετε πεπτίδια κολλαγόνου στο διατροφικό σας οπλοστάσιο. Αλλά όταν πρόκειται για την επιλογή του καλύτερου δισκίου κολλαγόνου, πρέπει να κάνετε κάποια εργασία – να μην τεθεί τυφλή πίστη στο μάρκετινγκ προϊόντων.

Τι είναι το κολλαγόνο;

Αυτό το άρθρο λέει όλα όσα πρέπει να ξέρετε πριν αγοράσετε ένα συμπλήρωμα κολλαγόνου. Θα πάρετε σύντομα το καλύτερο δισκίο κολλαγόνου, αλλά πρώτα: μια μικρή επιστήμη για το ίδιο το κολλαγόνο. Έτσι, τι είναι το κολλαγόνο; Το κολλαγόνο είναι μια πρωτεΐνη που βρίσκεται στους συνδετικούς ιστούς του σώματός μας. Το κολλαγόνο προσδίδει στην επιδερμίδα μας υποστήριξη και ελαστικότητα, διατηρώντας την απαλή και σταθερή. Το σώμα μας παράγει φυσικά το κολλαγόνο που χρειάζεται, αλλά η παραγωγή αρχίζει να μειώνεται καθώς γερνάμε. Αυτή η πτώση οδηγεί επίσης στη γήρανση του δέρματός μας, προκαλώντας λεπτές γραμμές, ρυτίδες και δέρμα που χάνει σταθερότητα και ελαστικότητα. Η ιδέα της κατανάλωσης συμπληρωμάτων κολλαγόνου για την προώθηση πιο σταθερού, νεανικού δέρματος προέρχεται από την Ιαπωνία και τώρα προσελκύει την προσοχή διασημοτήτων και εκδόσεων ομορφιάς στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη. Τώρα πούδρα πρωτεΐνης κολλαγόνου, τα δισκία κολλαγόνου είναι διαθέσιμα παντού, ακόμη και στο κατάστημα παντοπωλείων – αλλά δεν είναι όλοι οι τύποι συμπληρωμάτων κολλαγόνου δημιουργούνται ίσοι. Με τόσες πολλές μάρκες για να επιλέξετε – πώς ξέρετε ποιο είναι το καλύτερο δισκίο κολλαγόνου που θα λειτουργήσει για το δέρμα σας;

Πώς να επιλέξετε το καλύτερο δισκίο κολλαγόνου

Για την υψηλότερη ποιότητα, επιλέξτε προϊόντα κολλαγόνου που παρασκευάζονται από φυσικά συστατικά χωρίς γλουτένη και χωρίς λακτόζη. Το καθαρό κολλαγόνο πρέπει να είναι άχρωμο όταν αναμιγνύεται με νερό και ουσιαστικά άγευστο, εκτός εάν χρησιμοποιείτε ένα μείγμα που περιλαμβάνει γεύσεις, εκχυλίσματα ή άλλα συστατικά. Αν έχει κιτρινωπό ή καφέ χρώμα ή γεύση “off”, είναι πιθανό ότι έχει χαμηλότερη ποιότητα. Θα βρείτε κολλαγόνο σε σκόνες, δισκία, κάψουλες, μίγματα ποτών και κόμμι. επιλέξτε τη φόρμα που νομίζετε ότι θα πάρετε πιο συχνά. Ορισμένα προϊόντα μπορεί επίσης να περιέχουν βιοδραστικά πεπτίδια κολλαγόνου, τα οποία είναι πολύ μικρότερα από τα κανονικά μόρια κολλαγόνου. Αυτό τους επιτρέπει να απορροφώνται ταχέως από το σώμα, όπου ενεργούν στο βαθύ στρώμα δερμάτων-κολλαγόνου του δέρματος.

Ποιο είναι το καλύτερο δισκίο κολλαγόνου;

Όταν μιλάμε για το καλύτερο δισκίο κολλαγόνου, αυτό που έρχεται στο μυαλό μας για πρώτη φορά είναι το Pure Collagen του Proto-Col. Το Pure Collagen του Proto-Col έρχεται στην πραγματικότητα με τη μορφή κάψουλων. Αυτές οι κάψουλες περιέχουν VERISOL®, βιοδραστικά πεπτίδια κολλαγόνου που αυξάνουν ουσιαστικά την υγρασία του δέρματος και αποτρέπουν το σχηματισμό των ρυτίδων με την τόνωση του μεταβολισμού του δέρματος και του σχηματισμού νέου κολλαγόνου. Το VERISOL® παράγεται από φυσικό κολλαγόνο και έχει εξαιρετική βιοδιαθεσιμότητα. Μπορεί να ενσωματωθεί εύκολα στα πιο ποικίλα προϊόντα – από φαρμακευτικές εφαρμογές όπως κάψουλες και δισκία, έως συμπληρώματα διατροφής και προϊόντα επιδοκιμασίας όπως σοκολάτα ή στιγμιαία καφέ. Το Pure Collagen του Proto-col, που χορηγείται από το στόμα, επηρεάζει άμεσα τον μεταβολισμό του δέρματος από το εσωτερικό. Τα οφέλη περιλαμβάνουν:

  • Μείωση της ρυτίδων.
  • Βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος.
  • Αναστροφή της γήρανσης του δέρματος.
  • Βελτίωση της εμφάνισης του δέρματος.
  • Υποστήριξη της ενυδάτωσης του δέρματος.
  • Μείωση της εμφάνισης της κυτταρίτιδας στο δέρμα.

Για να μάθετε πώς να παίρνετε αυτό το συμπλήρωμα κολλαγόνου, παρακαλούμε επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Proto-col.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>