Συμβουλές για την αγορά συμπληρωμάτων για την τριχόπτωση στα αρσενικά

Δεν μπορείτε πάντα να αποτρέψετε τα μαλλιά σας από το να πέσουν έξω, ειδικά καθώς μεγαλώνετε. Ωστόσο, υπάρχουν συμπληρώματα για την τριχόπτωση στα αρσενικά. Πριν βγείτε έξω και αγοράστε συμπληρώματα, μάθετε ποιες έδειξαν κάποια υπόσχεση για την πρόληψη ή τη θεραπεία της τριχόπτωσης. Η φαλάκρα των αρσενικών μοτίβων, γνωστή και ως ανδρογενετική αλωπεκία, είναι ένα κληρονομικό χαρακτηριστικό. Επηρεάζει περισσότερους από τους μισούς άνδρες ηλικίας άνω των 50 ετών.

Γιατί οι άνδρες χάνουν τα μαλλιά τους;

Πολλοί παράγοντες μπορούν να συμβάλουν στην αραίωση των μαλλιών ή του εξογκωτισμού, συμπεριλαμβανομένου του άγχους, των περιβαλλοντικών παραγόντων και των θεμελιωδών προβλημάτων υγείας. Συνιστάται να επικοινωνήσετε με το γιατρό σας εάν έχετε ξαφνική εμφάνιση τριχόπτωσης. Ωστόσο, σε κάποιο σημείο, οι περισσότεροι άνδρες θα βιώσουν ένα βαθμό απώλειας μαλλιών λόγω της αρσενικής φαλάκρας μοτίβο. Αυτή είναι μια γενετική διαδικασία που μπορεί να πάρει οπουδήποτε από πέντε έως 20 χρόνια πριν εμφανιστεί η πλήρης φαλάκρα. Το αρσενικό φαλάκρα σχεδιάζεται από μια χημική ουσία που ονομάζεται διυδροτεστοστερόνη, η οποία μπλοκάρει τα θρεπτικά συστατικά και το οξυγόνο από τους θύλακες των τριχών. Η διυδροτεστοστερόνη δημιουργείται από την τεστοστερόνη και ένα ένζυμο στους αδένες πετρελαίου, γι ‘αυτό και η ουσία είναι πιο κοινή στους άνδρες που έχουν υψηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης.

Βασικά συστατικά των συμπληρωμάτων για την τριχόπτωση στα αρσενικά

Είναι σημαντικό οι άντρες που σκέφτονται να συμπληρώνουν τα μαλλιά να χρησιμοποιούν προϊόντα με προσανατολισμό άνδρας με συγκεκριμένα θρεπτικά συστατικά για να μεγιστοποιήσουν τα οφέλη. Και εδώ είναι τα βασικά συστατικά των συμπληρωμάτων για την τριχόπτωση στα αρσενικά που μπορείτε να μιλήσετε με το γιατρό σας για:

  • Βιοτίνη: Η πιο ισχυρή από την παρτίδα που παράγει γλυκόζη και διασπά τις πρωτεΐνες σε αμινοξέα για την αναδόμηση των βλατίδων των μαλλιών που έχουν υποστεί βλάβη.
  • Ιχθυέλαιο: Περιέχει ωμέγα-3 λιπαρά οξέα που μειώνουν τη φλεγμονή και υποστηρίζουν την πυκνότητα των μαλλιών.
  • Σίδερο: Μεταφέρει οξυγόνο στις ρίζες για να δώσει τις τρίχες πιο λαμπερή και ογκώδης.
  • Νιασίνη: Τρέφει και διατηρεί το κρανίο ενυδατωμένο για ισχυρότερες κλωστές.
  • Βιταμίνες B / C / D / E: Προωθήστε την κυκλοφορία του αίματος, την ανάπτυξη των κυττάρων και την παραγωγή κολλαγόνου, συν την επισκευή και την οικοδόμηση ιστού που είναι απαραίτητο για την ανάπτυξη.
  • Ψευδάργυρος: Λειτουργεί ως συν-παράγοντας για πολλαπλά ένζυμα και συμμετέχει στις λειτουργικές δραστηριότητες του θύλακα.

Τα ορυκτά και οι βιταμίνες είναι αυτά που χρησιμοποιεί το σώμα για να τονώσει την ανάπτυξη των τριχών. Σίγουρα κάποιος μπορεί να καταναλώσει πολλά από αυτά μέσω ενός θρεπτικού συστήματος διατροφής. Ωστόσο, οι περισσότεροι τύποι ισχυρίζονται ότι μόλις έχουν αρκετό χρόνο στη μέρα για να ετοιμάσουν τα γεύματά τους χρησιμοποιώντας τέτοια συστατικά. Αυτό κάνει τα συμπληρώματα για την τριχόπτωση στα αρσενικά ως μια δημοφιλής επιλογή για να πάρετε.

3 συμβουλές για την αγορά συμπληρωμάτων για την τριχόπτωση στα αρσενικά

Προς το παρόν, απλά ξέρετε ότι υπάρχουν πολλά συμπληρώματα για την απώλεια μαλλιών στην αγορά. Ορισμένα συμπληρώματα διατροφής δεν ρυθμίζονται αυστηρά στις Ηνωμένες Πολιτείες από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων, οπότε πρέπει να είστε προσεκτικοί κατά την επιλογή του σωστού προϊόντος. Εδώ είναι τρεις συμβουλές για να εξετάσετε όταν θέλετε να αγοράσετε συμπληρώματα για την απώλεια μαλλιών σε άνδρες:

  • Ελέγξτε την ετικέτα: Κάντε το καλύτερό σας για να ελέγξετε την ετικέτα οποιουδήποτε συμπληρώματος ανάπτυξης τριχών πριν αγοράσετε. Για ένα, μπορεί να υπάρχει ένα συστατικό που είστε αλλεργικός ή διαφορετικά δεν είναι καλό για σας.
  • Βασικά συστατικά: Επομένως, ελέγχετε την ετικέτα, αλλά είναι χρήσιμο να μάθετε ποια συστατικά είναι καλά για εσάς. Έχουμε ήδη συζητήσει σημαντικά συστατικά των συμπληρωμάτων για την τριχόπτωση στα αρσενικά. Αυτές περιλαμβάνουν βιοτίνη, ιχθυέλαιο, σίδηρο, νιασίνη, πολυβιταμίνες και ψευδάργυρο.
  • Τιμή: Το ακριβό δεν σημαίνει απαραίτητα καλύτερο για οποιοδήποτε προϊόν, συμπεριλαμβανομένων συμπληρωμάτων ανάπτυξης τρίχας. Το σημαντικό είναι να βρείτε ένα συμπλήρωμα που λειτουργεί και ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας.

Τελικές λέξεις

Πρέπει επίσης να μιλήσετε με τον γιατρό σας. Τα καλά συμπληρώματα ανάπτυξης τρίχας δεν παρέχουν πάντοτε γρήγορα αποτελέσματα. Ρωτήστε το γιατρό σας εάν υπάρχει συνταγογραφούμενη φαρμακευτική αγωγή που μπορεί να συνδυαστεί με συμπληρώματα για να επιταχύνει τα αποτελέσματα. Πολλοί γιατροί συστήνουν το Propecia στους ασθενείς τους. Και στην πραγματικότητα, το Propecia είναι πράγματι ένα πολύ αποτελεσματικό και ασφαλές φάρμακο για τη θεραπεία της τριχόπτωσης στους άνδρες. Τούτου λεχθέντος, το καλύτερο στοίχημά σας είναι να επικεντρωθείτε σε μια συνδυασμένη προσέγγιση: να πάρετε συμπληρώματα, να έχετε μια υγιεινή διατροφή και να ζητήσετε και από το γιατρό σας για τα φάρμακα που χρειάζεστε. Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στο παρακάτω πανό.

Propecia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>