Συγκρίνετε πρωτεΐνη ορού γάλακτος με την νοθευμένο για τα συμπληρώματα διατροφής σας

Ορός γάλακτος σε πρωτεΐνες μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσει τη μυϊκή σας μάζα ή ως συμπλήρωμα διατροφής. Εμείς θα συγκρίνει πρωτεΐνη ορού γάλακτος που λειτουργεί ακριβώς για σας.

Νόθευση των συμπληρωμάτων διατροφής αφορά τους κατασκευαστές όσο και για τους καταναλωτές. Επίσης, επηρεάζει την αξιοπιστία της βιομηχανίας συμπληρωμάτων. Η έκταση της προθέσεως νοθεία με συνθετικά φαρμακευτικά προϊόντα διατίθενται στο εμπόριο, ως συμπληρώματα διατροφής είναι σημαντικές και σε άνοδο. Η εσκεμμένη αιχμηρό συμπληρωμάτων διατροφής γίνεται με την πρόθεση να μεταδώσει μια επίδραση που δεν μπορεί να επιτευχθεί με τα διαιτητικά συστατικά μόνα.

Επικίνδυνες των πλαστών συμπλήρωμα

Επειδή η FDA δεν μπορεί να ρυθμίσει τη βιομηχανία συμπληρωμάτων, δεν υπάρχει έλεγχος για αυτά τα συμπληρώματα και τις αξιώσεις τους, αφήνοντας τον καταναλωτή να αποφασίσει τι είναι υγιεινό και ταιριάζει τους στόχους τους. Αυτό θα ήταν μια χαρά, αν η διαφήμιση και το μάρκετινγκ από αυτά τα συμπληρώματα ήταν ειλικρινής. Τα τελευταία νέα, η New York Γενικό Εισαγγελέα Υπηρεσίας ελεγχθεί 24 διαφορετικά προϊόντα από μεγάλες επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου στην περιοχή τους και διαπίστωσε ότι όλα τα αλλά 5 περιείχαν DNA που ήταν αγνώριστη ή από άλλο φυτό από ό, τι ήταν στην ετικέτα. Τα ευρήματα αυτά οδήγησαν το Γενικό Γραφείο Εισαγγελέα για να στείλετε τις παραγγελίες παύουν να τους εμπόρους λιανικής πώλησης για τα προϊόντα αυτά.

Δεν είναι ακριβώς αυτό που παρερμηνεύονται στο μπουκάλι, είναι ό, τι συστατικά έχουν παραληφθεί που μπορεί να προκαλέσει κίνδυνο πάρα πολύ. Ως ένα op-ed New York Times συγγραφέας εξηγεί τις εκτιμήσεις FDA ότι περίπου 50.000 ανεπιθύμητες ενέργειες σε συμπληρώματα διατροφής συμβαίνουν κάθε χρόνο, επειδή πολλά συμπληρώματα περιέχουν και άλλα συστατικά που οι καταναλωτές θα μπορούσαν να είναι αλλεργικοί. Εάν δεν είναι δυνατή αλλεργιογόνα προκαλώντας ανεπιθύμητη ενέργεια, θα μπορούσε να είναι επικίνδυνες χημικές ουσίες, όπως ο μόλυβδος, ο υδράργυρος, το αρσενικό και το σελήνιο.

Το πιο δημοφιλές είδος του συμπληρώματος στην αγορά σήμερα είναι τα συμπληρώματα απώλειας βάρους. Η FDA έχει δει αναφορές αυξημένης πίεσης του αίματος, αίσθημα παλμών της καρδιάς, εγκεφαλικό επεισόδιο, κατάσχεση και θανάτου σε σχέση με τα συμπληρώματα απώλειας βάρους. Ακόμη και διάσημο TV γιατρό και την προσωπικότητα Δρ Οζ ήταν υπό συγκλητικής περιορισμό μετά την προώθηση θαύμα και μαγικές συμπληρώματα απώλειας βάρους στην επίδειξή του, ενώ γνωρίζει ότι τα προϊόντα αυτά δεν κάνουν ό, τι και ο ίδιος υποστήριξε ότι μπορούσαν.

Γνωρίζοντας την αρχική ImpactWheyProtein

Ορός γάλακτος είναι το υγρό που απομένει μετά γάλα έχει πήξει και τεταμένες. Είναι ένα υποπροϊόν της παρασκευής του τυριού ή καζεΐνης και έχει πολλές εμπορικές χρήσεις. Γλυκό ορού γάλακτος παράγεται κατά τη διάρκεια της λήψης των τύπων πυτιά των σκληρών τυριών όπως το τσένταρ ή ελβετικό τυρί. Οξύ ορού γάλακτος (επίσης γνωστό ως ξινό ορό γάλακτος) είναι ένα υποπροϊόν που παράγεται κατά τη διάρκεια της λήψης του οξέος τύπων γαλακτοκομικά προϊόντα όπως το τυρί cottage ή στραγγιστό γιαούρτι.

Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος (που προέρχεται από ορό γάλακτος) πωλείται συχνά ως συμπλήρωμα διατροφής. Τέτοια συμπληρώματα είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στο άθλημα του bodybuilding. Στην Ελβετία, όπου η παραγωγή τυριού είναι σημαντική βιομηχανία, ορός γάλακτος χρησιμοποιείται ως βάση για ανθρακούχα αναψυκτικά, όπως Rivella και Montino. Στην Ισλανδία, υγρό ορού γάλακτος πωλείται ως Mysa.

Μήπως η ImpactWheyProtein λειτουργήσει με ασφάλεια;

ImpactWheyProtein είναι σκόνες φυσική πρωτεΐνη που μπορεί να βοηθήσει στην οικοδόμηση μυϊκή μάζα και να σας ωθήσει πιο κοντά προς το ιδανικό επίπεδο της φυσικής σας κατάστασης. Καθιερώθηκε για πρώτη φορά το 2004, ImpactWheyProtein έχει πωλήσει σκόνες πρωτεΐνης σε περισσότερες από 50 χώρες για πάνω από μια δεκαετία και πρωτεΐνη ορού γάλακτος της είναι κατασκευασμένο με υψηλές προδιαγραφές με μόνο τα καλύτερα φυσικά συστατικά.

Όταν πρόκειται για την οικοδόμηση των μυών ή να χάσουν βάρος, είναι απαραίτητο να περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες πρωτεΐνες στη διατροφή σας. Στην καθημερινή ζωή, μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να καταναλώνουν τη συνιστώμενη ποσότητα πρωτεΐνης μόνο μέσω της διατροφής.

Η ImpactWheyProtein είναι ένα απλό, αποτελεσματικό και βολικό τρόπο για να συμπεριλάβει όλες τις απαραίτητες πρωτεΐνες και αμινοξέα στη διατροφή σας. Είναι γρήγορο εργασίας, αποτελεσματική και απορροφάται γρήγορα από τον οργανισμό για να βοηθήσει στην τόνωση του μεταβολισμού και την οικοδόμηση της μυϊκής μάζας. σκόνες πρωτεΐνης και η πρωτεΐνη δεν είναι απαραίτητη μόνο για την οικοδόμηση των μυών, αλλά μπορούν επίσης να παίξουν ένα πολύ σημαντικό ρόλο στην απώλεια βάρους.

Πώς να συγκρίνετε πρωτεΐνη ορού γάλακτος πρωτότυπο και πλαστά

Η σύγκριση μεταξύ της αρχικής και της ψεύτικο πρωτεΐνη μπορεί να είναι λίγο βρώμικο. Ωστόσο, έχουμε συμβουλές για να αναγνωρίσουν μεταξύ της αρχικής και ψεύτικο. Πρώτον, το αρχικό προϊόν πρέπει να έχει νομική αύξοντα αριθμό από την αρχή? Δεύτερον, έχουν ένα ολόγραμμα από την εταιρεία. Τρίτον, το αρχικό προϊόν που πωλεί πάντα στην επίσημη εταιρείας ή επίσημη ιστοσελίδα, έτσι ώστε όταν αγοράζετε ImpactWheyProtein από το άλλο μέρος, η εγγύηση και να αμφισβητηθεί, δεδομένου ότι ήδη από το τρίτο πρόσωπο. Για να αποδειχθεί αυτή η δήλωση, κάντε κλικ σε αυτόν το σύνδεσμο και να προσπαθήσει να αγοράσει ImpactWheyProtein στην επίσημη ιστοσελίδα. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>