Σημαντικές πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε πριν χρησιμοποιήσετε το στεροειδές Dianabol

Παρά την αναμφισβήτητη δημοτικότητα του στενοειδούς Dianabol, υπάρχει η ανάγκη εκπαίδευσης των ανθρώπων για το πώς χρησιμοποιείται το στεροειδές και πώς πρέπει να ληφθεί. Το Dianabol θεωρείται το πιο δημοφιλές και γνωστό στοματικό αναβολικό στεροειδές που χρησιμοποιείται από αθλητές γυμναστικής. Είναι επίσης ένα από τα σπάνια στεροειδή που δημιουργήθηκαν για να ωφελήσουν ειδικά όσους προσπαθούν να κάνουν τα σπυράκια για σπορ. Άλλα ονόματα για το Dianabol περιλαμβάνουν μεθαδενενονη, μεθανοστενολόνη, μεθανδρολόνη, δεϋδρομεθυλοτεστοστερόνη, μεθυλοβολδενόνη και Perabol. Γύρω από το γυμναστήριο, πιθανότατα έχετε ακούσει ότι αναφέρεται από τους λάτρεις του bodybuilding της παλιάς σχολής ως το αγαπημένο τους στεροειδές όλων των εποχών και μπορεί να το αναφέρουν απλώς ως D-bol.

Πώς να πάρετε το Dianabol steroid

Παρόλο που το στεροειδές Dianabol είναι διαθέσιμο σε ενέσιμη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως ως πόσιμο στεροειδές με τη μορφή ενός μικρού δισκίου. Το Dianabol έχει σχετικά σύντομη ημιζωή, που σημαίνει για τον χρήστη να διατηρήσει σταθερό επίπεδο συγκέντρωσης στο αίμα, λαμβάνοντας καλύτερα την κατανομή της ημερήσιας δόσης κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ο διαχωρισμός της δόσης του Dianabol είναι συνήθως εύκολος λόγω της δοσολογίας των διαθέσιμων δισκίων και θα φαινόταν ωφέλιμο να καταναλώνετε τη δόση γύρω από το χρόνο που έχετε ένα γεύμα για να ελαχιστοποιήσετε τυχόν προβλήματα στο στομάχι. Υπάρχει μια άλλη σχολή σκέψεων που μπορείτε να ακούσετε στα άλλα άρθρα σχετικά με το στεροειδές Dianabol και τα φόρουμ για τη σωματική κουλτούρα, τα οποία είναι να καταναλώσετε την πλήρη προ-προπόνηση ημερήσιας δόσης. Αυτή η μέθοδος λέγεται ότι έχει το πλεονέκτημα της μεγαλύτερης πρόσληψης φαρμάκων και μεγαλύτερης απόδοσης στο γυμναστήριο λόγω της μέγιστης συγκέντρωσης στο αίμα που επιτυγχάνεται κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Αυτή η μέθοδος ακούγεται ελκυστική, αλλά πρέπει επίσης να θυμόμαστε ότι αυτό το καθεστώς χορήγησης θα προκαλέσει μεγαλύτερη πίεση στο ήπαρ. Ωστόσο, αυτή η μέθοδος εξακολουθεί να χρησιμοποιείται από πολλούς έμπειρους χρήστες Dianabol, χρησιμοποιώντας κυρίως το φάρμακο ως αναβολική προ-προπόνηση. Για τους περισσότερους χρήστες θα ήταν πιο συνετό να χωρίσετε τη δοσολογία.

Τι είναι το στεροειδές Dianabol που χρησιμοποιείται για

Dianabol στεροειδές μπορεί να είναι επωφελής για τις ακόλουθες χρήσεις:

  • Ιατρικές χρήσεις.

Υπάρχουν πολλές ιατρικές χρήσεις, παρόλο που στις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο σταμάτησε, αφού οι γιατροί αποφάσισαν ότι οι ανεπιθύμητες ενέργειες και οι κίνδυνοι ήταν πολύ σοβαρές για να συνεχίσουν να το χρησιμοποιούν. Δεδομένου ότι είναι μια πιο ισχυρή παραλλαγή της τεστοστερόνης, έχει χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία του υπογοναδισμού, χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης. Αυξάνει την αρτηριακή πίεση, έτσι ορισμένοι γιατροί την συνταγογράφησαν για τη θεραπεία ορισμένων σπάνιων μορφών αναιμίας. Ως έντονα αναβολικό φάρμακο, το Dianabol αντιστρέφει τις καταβολικές διεργασίες. Οι ασθενείς με χρόνιες καταβολικές καταστάσεις, όπως τα θύματα εγκαυμάτων ή εκείνοι με σπατάλες, έχουν υποβληθεί σε θεραπεία με Dianabol. Έχει επίσης χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία του νανισμού της υπόφυσης.

  • Bodybuilding χρησιμοποιεί.

Εξωτερική ιατρική, bodybuilders και άρδευση χρησιμοποιούν κυρίως στεροειδή Dianabol για την οικοδόμηση μυϊκή δύναμη και χύμα. Ενθαρρύνει τη σύνθεση πρωτεϊνών και την κατακράτηση αζώτου, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να χτίσετε τους μυς πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά. Dianabol στεροειδές βελτιώνει επίσης τα επίπεδα ενέργειας σας. Δεν χρειάζεται να παίρνετε κάτι τόσο επικίνδυνο όσο αυτό για να πάρετε αυτά τα αποτελέσματα όμως. Οι άνθρωποι φαίνεται να ξεχνούν ότι αυτά τα στεροειδή έγιναν από τη δεκαετία του 1950. Σε αυτό το σύγχρονο χρόνο, παρόμοια κέρδη στην πραγματικότητα μπορούν να επιτευχθούν με τη χρήση μιας νόμιμης στεροειδούς εναλλακτικής αντ ‘αυτού.

Τοποθέτηση Dianabol με άλλα στεροειδή

Ενώ ένας κύκλος μόνο του στεροειδούς Dianabol μπορεί να παράγει γρήγορα αποτελέσματα εντυπωσιακά, συχνά δεν είναι βιώσιμα. Οι χρήστες συχνά βρίσκουν ότι χάνουν γρήγορα τα κέρδη τους και μπαίνουν στον πειρασμό να το χρησιμοποιούν συνεχώς για να διατηρούν τα αποτελέσματα κύκλου Dianabol. Αυτό δεν συνιστάται επειδή η χρήση του Dianabol για παρατεταμένες περιόδους μπορεί να προκαλέσει σοβαρή βλάβη στο ήπαρ σας και άλλα προβλήματα υγείας. Δεδομένου ότι η χρήση του Dianabol διαρκεί μόνο για μικρό χρονικό διάστημα (συνήθως 4 έως 6 εβδομάδες), είναι προτιμότερο να επιλέξετε μια στοίβα στεροειδών για να επιτύχετε κέρδη που είναι πιο ανθεκτικά. Πολλοί αρχάριοι αποφεύγουν τη στοίβασή τους λόγω φόβου ή άγνοιας όταν, στην πραγματικότητα, είναι πολύ πιο ασφαλείς από την παρατεταμένη χρήση του στεροειδούς Dianabol μόνο. Μάθετε περισσότερα σχετικά με την ασφαλή χρήση αυτού του στεροειδούς κάνοντας κλικ στο παρακάτω πλαίσιο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>