Ροχαλητό και αλκοόλ: επηρεάζει το αλκοόλ το ροχαλητό σας;

Υπάρχει σχέση ανάμεσα στο ροχαλητό και το αλκοόλ ή είναι απλώς ένας μύθος που ροχαλάτε περισσότερο όταν πίνετε; Ας βρούμε την απάντηση στις ερωτήσεις. Έχετε παρατηρήσει ποτέ ότι όταν πίνετε αλκοόλ, τείνετε να ροχαλίζετε περισσότερο; Είναι αλήθεια ότι μπορεί να μην είχατε παρατηρήσει. Ήταν μάλλον ο σύντροφος του ύπνου που σας έτρεξε με ενόχληση που σας προειδοποίησε για το θέμα. Το αλκοόλ μπορεί να σας προκαλέσει υπνηλία, αλλά δεν είναι καλός φίλος στον ύπνο σας. Επιδεινώνει το ροχαλητό και παρεμβαίνει στην αναπνοή σας κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Ροχαλητό και κατανάλωση αλκοόλ

Το ροχαλητό και η κατανάλωση αλκοόλ σχετίζονται. Το ροχαλητό μπορεί να συμβεί εξαιτίας της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ κοντά στο κρεβάτι. Το αλκοόλ λειτουργεί ως ένα είδος χαλαρωτικού μυός που μπορεί να προκαλέσει στον σαγόνι και στους μυς του λαιμού σας να γίνει τόσο χαλαρή ώστε να δημιουργεί ένα οδόφραγμα για τον αεραγωγό σας. Μόλις ο αεραγωγός μπλοκαριστεί, η αναπνοή αναγκάζεται και ο αέρας συμπιέζεται μέσα από ένα περιορισμένο χώρο. Η δόνηση του αέρα και ο ιστός που εμποδίζει τον αεραγωγό προκαλεί έναν ήχο ροχαλητό. Ενώ ένας βαθύς ύπνος είναι σίγουρα κάτι που όλοι προσπαθούμε, το αλκοόλ μπορεί να κάνει ένα άτομο να κοιμάται πολύ βαθιά. Η συνέπεια του ύπνου πολύ σωστά είναι ότι το σώμα σας γίνεται λιγότερο ενήμερο για τα μοντέλα αναπνοής και τον έλεγχο του στόματος. Αυτό προκαλεί το στόμα ενός ατόμου να πέσει ανοικτά ακούσια και προκαλεί ροχαλητό.

Λιγότερο αλκοόλ και ροχαλητό μπορεί να υποχωρήσει

Το αλκοόλ σας κάνει να ροχαληθείτε; Ναί! Μπορείτε να κάνετε κάτι γι ‘αυτό; Μπορείτε, απολύτως! Δυστυχώς με το ροχαλητό και το αλκοόλ, η καλύτερη επιλογή είναι να απόσχει, αλλά δεν υπάρχει τίποτα κακό με ένα ποτό ή δύο. Απλά φροντίστε να δώσετε στον εαυτό σας τουλάχιστον μια στερεά τρεις ώρες για να αφομοιώσετε και να επεξεργαστείτε το αλκοόλ, να πίνετε άφθονο νερό και να θυμάστε ότι υπάρχουν και άλλοι τρόποι που μπορείτε να χαλαρώσετε:

  • Διαβάστε ένα βιβλίο: Χαθείτε σε μια ιστορία, μάθετε μια νέα δεξιότητα ή ζείτε αντιληπτά για να βοηθήσετε να απαλλαγείτε από τα πράγματα. Η ανάγνωση μπορεί να είναι τόσο χαλαρωτική όσο και απόδραστη, οπότε προσπαθήστε να γυρίσετε με μια νέα ιστορία (ή το παλιό αγαπημένο σας) για να αποκτήσετε το μυαλό σας μακριά από τα πράγματα πριν από το κρεβάτι.
  • Τονωτικό νερό και φρέσκο ​​χυμό: Εάν θέλετε να φάτε για κάτι, ενώ προσελκύετε τις ειδήσεις ή προετοιμασία για δείπνο, δοκιμάστε ένα αναζωογονητικό μη αλκοολούχο ποτό που θα σας δώσει το γνωστό κοκτέιλ χωρίς τα μειονεκτήματα του αλκοόλ: ουγγιές του τόνου με 4 ουγγιές του αγαπημένου σας χυμού φρούτων για μια αναζωογονητική καλοκαιρινή χαλάρωση.

Καλύτερη πρακτική πόσης

Υπάρχουν τρόποι για την καταπολέμηση του ροχαλητού αν η κατανάλωση αλκοόλ είναι ένα προκαταρκτικό συμπέρασμα. Πολλά εργαλεία υπάρχουν για την αντιμετώπιση του ροχαλητού και της κατανάλωσης αλκοόλ, περιλαμβάνουν αντι-ροχαλητό ακροφύσια που χρησιμεύουν για να τοποθετήσουν τη σιαγόνα με έναν τρόπο που βοηθά στη διατήρηση των αεραγωγών ανοικτή όλη τη νύχτα. Το Air Snore (ένα προϊόν της Bauer Nutrition) είναι ένα από τα καλύτερα ακροφύσια που βοηθούν στην πρόληψη του ροχαλητού. Το Air Snore είναι μοναδικό από άλλα αντικείμενα ψεκασμού, επειδή προσφέρει περισσότερους από έναν τρόπο να σας κρατήσει ήσυχο τη νύχτα. Θα λάβετε δύο στοιχεία στη συσκευασία: το επιστόμιο και τις σταγόνες. Το επιστόμιο Air Snore είναι μια συσκευή που ασκεί ελαφριά πίεση στο σαγόνι σας καθώς κοιμάστε. Διατηρώντας το στόμα ανοιχτό και το πηγούνι τοποθετημένο στη σωστή γωνία, θα εμποδίσει τον αεραγωγό σας να κλείσει τη νύχτα και να βοηθήσει να σταματήσει το ροχαλητό σας. Οι σταγόνες είναι το μυστικό όπλο του συστήματος Air Snore. Παρόλο που στην αγορά υπάρχουν πολλά αντιθαμβωτικά επιστόμια, η Air Snore είναι μία από τις μάρκες που προσφέρουν υγρές σταγόνες που συνοδεύουν το στερεό επιστόμιο. Δεν υπάρχει τίποτα επικίνδυνο για το Air Snore. Οι σταγόνες είναι ακόμη κατασκευασμένες από όλα τα φυσικά συστατικά, όπως ο ευκαλύπτων και το ηλιέλαιο, και το επιστόμιο δημιουργήθηκε με υψηλής ποιότητας φαρμακευτικά υλικά. Μπορούν να αφαιρεθούν ή να ξεπλυθούν ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε να αισθανθείτε πραγματικά ασφαλείς με την Air Snore. Κάντε κλικ παρακάτω για να δοκιμάσετε το Air Snore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>