Πώς να χρησιμοποιήσετε TurmericPlus για ρυθμιζόμενη πίεση του αίματος και την απώλεια βάρους

Κουρκούμη γνωστό έχει πολλά πλεονεκτήματα έναντι του ανθρώπινου σώματος. Εμείς θα σας δείξει πώς να χρησιμοποιήσετε TurmericPlus για τη ρύθμιση της πίεσης του αίματος.

Μπορεί να μην έχετε ακούσει για κουρκουμίνη πριν, αλλά έχετε ίσως ακούσει κουρκούμη, το μπαχαρικό που είναι περισσότερο γνωστή ως συστατικό στην ινδική κάρι και κίτρινο μουστάρδα. Turmeric έχει μεγάλη μειωτήρα φυσικό αρτηριακής πίεσης και καρδιαγγειακών μπαχαρικό για πολλά χρόνια, και το κίτρινο χρώμα προέρχεται από την κουρκουμίνη ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό και αντι-φλεγμονώδη ένωση.

Αυτό έχει βρεθεί ότι μειώνουν την πίεση του αίματος με μείωση της περίσσειας συσσωμάτωση αιμοπεταλίων που εμφανίζεται σε κολλώδη, θρόμβος που σχηματίζουν το αίμα. Επιπλέον, η έρευνα σε ζώα δείχνουν ότι μπορεί να μειώσει μυοκαρδιοπάθεια, αν και πιο ανθρώπινη έρευνα για το υπερτασικό πληθυσμό να επιβεβαιώσουν αυτά τα ευρήματα.

Ο κίνδυνος της υψηλής αρτηριακής πίεσης

Υψηλή αρτηριακή πίεση (υπέρταση) μπορεί να βλάψει ήσυχα το σώμα σας για χρόνια πριν από την εμφάνιση των συμπτωμάτων. Αριστερά ανεξέλεγκτη, μπορεί να περατωθεί με αναπηρία, κακή ποιότητα ζωής ή ακόμη και μια μοιραία καρδιακή προσβολή. Περίπου οι μισοί από τους ανθρώπους με μη επεξεργασμένα υπέρταση πεθαίνουν από καρδιακή νόσο που σχετίζονται με κακή ροή του αίματος (ισχαιμική καρδιακή νόσος) και ενός άλλου τρίτη πεθαίνουν από εγκεφαλικό επεισόδιο. Εδώ είναι μια ματιά στο επιπλοκών υψηλή αρτηριακή πίεση μπορεί να προκαλέσει όταν δεν ελέγχεται αποτελεσματικά.

Ανεύρυσμα

Με τον καιρό, η σταθερή πίεση του αίματος που διακινούνται μέσω εξασθενημένο αρτηρία μπορεί να προκαλέσει ένα τμήμα του τοιχώματος της να διευρύνει και να σχηματίσει ένα εξόγκωμα (ένα ανεύρυσμα). Ένα ανεύρυσμα μπορεί ενδεχομένως να υποστούν ρήξη και να προκαλέσει απειλητική για τη ζωή εσωτερική αιμορραγία. Τα ανευρύσματα μπορεί να σχηματιστεί σε οποιαδήποτε αρτηρία όλο το σώμα σας, αλλά είναι πιο συχνή σε σώμα μεγαλύτερη αρτηρία σας (αορτή).

Στεφανιαία νόσο

Η στεφανιαία νόσος επηρεάζει τις αρτηρίες που τροφοδοτούν με αίμα στον καρδιακό μυ σας. Αρτηρίες μειώθηκε από στεφανιαία νόσο δεν επιτρέπουν στο αίμα να ρέει ελεύθερα μέσα από τις αρτηρίες σας. Όταν το αίμα δεν μπορεί να ρέει ελεύθερα προς την καρδιά σας, μπορείτε να αισθανθούν πόνο στο στήθος, καρδιακή προσβολή ή ανωμαλίες στον καρδιακό ρυθμό (αρρυθμίες).

Νεφρική ανεπάρκεια

Η υψηλή αρτηριακή πίεση είναι μια από τις πιο κοινές αιτίες της νεφρικής ανεπάρκειας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μπορεί να βλάψει τόσο τις μεγάλες αρτηρίες που οδηγούν στα νεφρά σας και τα μικροσκοπικά αιμοφόρα αγγεία (σπειράματα) μέσα στα νεφρά. Ζημιές είτε να κάνει τόσο τα νεφρά σας δεν μπορεί να φιλτράρει αποτελεσματικά τα απόβλητα από το αίμα σας. Ως αποτέλεσμα, επικίνδυνα επίπεδα του υγρού και των αποβλήτων μπορούν να συσσωρεύονται. Μπορεί, τελικά, μπορεί να απαιτούν αιμοκάθαρση ή μεταμόσχευση νεφρού.

Πώς TurmericPlus ρυθμίζει την αρτηριακή σας πίεση

Η αύξηση της πίεσης του αίματος που προκαλείται από L-NAME αποτράπηκε μερικώς από πιπερίνη και κουρκουμίνη, αλλά το αποτέλεσμα του συνδυασμού τους ήταν λιγότερο σημαντική. Ζώα με υπέρταση είχαν αυξημένο πάχος τοιχώματος και εμβαδόν διατομής της αορτής, συνοδεύεται από μια σχετική αύξηση του PTAH θετικών μυοϊνιδίων και μείωση της ελαστίνης, κολλαγόνου και το περιεχόμενο ακτίνης. Η πιπερίνη ήταν σε θέση να μειώσει το περιεχόμενο των μυοϊνιδίων και ελαφρώς αυξηθεί δράση, ενώ η κουρκουμίνη εμπόδισε επίσης ελαστίνη μείωση. Ο συνδυασμός των μπαχαρικών είχε παρόμοια αποτελέσματα επί της αορτικής μορφολογία όσο και η ίδια κουρκουμίνη.

Η χορήγηση πιπερίνη ή κουρκουμίνης, λιγότερο ο συνδυασμός τους, είναι σε θέση να αποτρέψει εν μέρει την αύξηση της πίεσης του αίματος που προκαλείται από χρόνια χορήγηση L-NAME. Οι μπαχαρικά τροποποιούν την αναδιαμόρφωση του τοιχώματος της αορτής που προκαλείται από υπέρταση. Τα αποτελέσματά μας δείχνουν ότι η ανεξάρτητη χορήγηση κουρκουμίνη είναι πιο αποτελεσματική στην πρόληψη αρνητικές αλλαγές στη μορφολογία των αιμοφόρων αγγείων που συνοδεύει την υπερτασική νόσο.

Πού είναι το καλύτερο μέρος για να το αγοράσει;

TurmericPlus αποδεικνύει ότι μπορεί να ρυθμίζει σημαντικά την αρτηριακή σας πίεση. Τώρα είναι η ώρα για να το δοκιμάσετε στο σώμα σας. Μην ξεχάσετε να το αγοράσει μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα. Η ηλεκτρονική παραγγελία σας δίνει επίσης πολλές προσφορές, όπως η χαμηλότερη τιμή πακέτου ή ακόμα και την έκπτωση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>