Πώς να χρησιμοποιήσετε το εκχύλισμα capsicum για καύση λίπους

Το Capsicum είναι ένας τύπος φυτού που έχει θερμογενείς ιδιότητες. Για το λόγο αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εκχύλισμα capsicum για καύση λίπους. Στην πραγματικότητα, το εκχύλισμα capsicum έχει γίνει πολύ συνηθισμένο συστατικό στα βοτανικά χάπια απώλειας βάρους. Πολλοί ειδικοί στη διατροφή συστήνουν στους παχύσαρκους πελάτες τους να λαμβάνουν εκχύλισμα capsicum για καύση λίπους. Μαζί με την άσκηση και μια υγιεινή διατροφή, το εκχύλισμα capsicum μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μείωση του σωματικού βάρους και τη βελτίωση της κινητοποίησης του σωματικού λίπους.

Κοκκινοπίπερο

Το Capsicum είναι το λατινικό όνομα για μερικές ποικιλίες πιπέρι. Όλες οι πιπεριές περιέχουν κάποια ποσότητα καψαϊκίνης, κάτι που δίνει στις καυτερές πιπεριές την πικάντικη γεύση τους και οι γλυκές και πικάντικες πιπεριές μπορούν να σας βοηθήσουν να κάψετε λίπος στο σώμα και να χάσετε βάρος. Σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύθηκε το 2006, η κατανάλωση καψικού κατά τακτά χρονικά διαστήματα μέσα σε δύο εβδομάδες οδήγησε σε μειωμένο σωματικό βάρος και συσσώρευση λίπους στο σώμα. Η μελέτη χρησιμοποίησε το κόκκινο capsicum, το γλυκό, το οποίο είναι ένα πιπέρι χωρίς πιπέρι. Το συμπέρασμα ήταν ότι αυτό το γλυκό κόκκινο καψικό μπορεί να προσφέρει ευεργετικές επιδράσεις λόγω αντιδράσεων συμπαθητικού νευρικού συστήματος.

Η αποτελεσματικότητα του εκχυλίσματος καψικού για καύση λίπους

Μελέτες δείχνουν ότι τα καψούκια και η φυσική τους καψαϊκίνη – η χημική ουσία που δίνει πιπεριές στο μπαχαρικό τους – μπορούν να σας βοηθήσουν να κάψετε λίπος και να χάσετε βάρος. Το εκχύλισμα Capsicum ενθαρρύνει την καύση λίπους με δύο βασικούς τρόπους.

  • Πρώτον, προωθεί την απελευθέρωση λίπους από την αποθήκευση σε μια διαδικασία που ονομάζεται λιπόλυση. Η καψαϊκίνη ενεργοποιεί τη λιπάση, η οποία διασπά το λίπος ώστε να μπορέσουμε να την χρησιμοποιήσουμε ως καύσιμο. Αφού το λίπος απελευθερωθεί από την αποθήκευση στον λιπώδη ιστό μας και απελευθερωθεί στην κυκλοφορία του αίματος, τότε κυκλοφορεί στην κυκλοφορία του αίματος έως ότου μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ενέργεια.

Έτσι, η καψαϊκίνη μπορεί να μας βοηθήσει να καίγουμε το λίπος πιο αποτελεσματικά από ό, τι με τη δίαιτα και την άσκηση μόνο. Αυτό είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα του εκχυλίσματος καψικού για καύση λίπους. Όταν χρησιμοποιούμε λίπος ως πηγή ενέργειας αντί για υδατάνθρακες, έχει ως αποτέλεσμα να χάσει περισσότερο βάρος και ίντσες.

  • Τα καψούκια και η καψαϊκίνη που περιέχεται στο εσωτερικό τους, προάγουν επίσης τη θερμογένεση. Η καψαϊκίνη σε ζεστές πιπεριές κάνει το σώμα μας ζεσταίνεται από μέσα προς τα έξω. Αλλά, το σώμα μας θέλει να παραμείνει σε πολύ ειδική θερμοκρασία. Έτσι, όταν τρώμε ένα πιπέρι (ή συμπλήρωμα capsicum) που εκτοξεύει τη θερμοκρασία του πυρήνα μας, ο μεταβολισμός μας ξεκινάει σε υπερβολική δόση για να κρυώσει το σώμα πίσω.

Ένας ταχύτερος μεταβολισμός σημαίνει περισσότερες θερμίδες που καίγονται και ταχύτερη απώλεια βάρους. Έτσι, η προώθηση της θερμογένεσης είναι ένας άλλος λόγος που οι άνθρωποι χρησιμοποιούν συνήθως το εκχύλισμα καψικού για καύση λίπους. Πολλοί φυσικοί καυστήρες λίπους περιέχουν αυτό το ισχυρό συστατικό για την αύξηση του λίπους καίγονται φυσικά.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εκχύλισμα capsicum για καύση λίπους;

Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εκχύλισμα capsicum για καύση λίπους; Σίγουρα, μπορείτε! Το Capsicum είναι σε θέση να προάγει την απελευθέρωση λίπους από τα κύτταρα και να ενισχύει το κάψιμο λίπους. Ωστόσο, εξακολουθείτε να πρέπει να ακολουθείτε μια υγιεινή διατροφή και να ασκείτε τακτικά. Ο συνδυασμός των σωστών τροφών, η επαρκής δραστηριότητα και η αποτελεσματική συμπλήρωση παραμένει το κλειδί για την επίτευξη των στόχων απώλειας βάρους σας και σωματικής σύνθεσης. Στην εξεύρεση αποτελεσματικών συμπληρωμάτων, δεν δημιουργούνται όλα τα προϊόντα ίσα. Το Capsiplex, για παράδειγμα, έχει γίνει όλο και πιο δημοφιλές ως επιθυμητή μορφή εκχυλίσματος καψικού για καύση λίπους. Το Capsiplex είναι ένα συμπλήρωμα καυσίμου λίπους που περιέχει εκχύλισμα capsicum. Περιέχει επίσης άλλα συστατικά: καφεΐνη, νιασίνη (βιταμίνη Β) και πιπερίνη (που βρίσκονται σε μαύρο πιπέρι). Ως αποτέλεσμα, είναι 100 τοις εκατό φυσικό. Το εκχύλισμα capsicum στα χάπια Capsiplex διεγείρει το μεταβολισμό μας, έτσι ώστε να καίνουμε περισσότερες θερμίδες και συνεπώς να μειώσουμε το σωματικό λίπος. Πώς να πάρετε το Capsiplex; Λοιπόν, χρειάζεται μόνο να πάρετε ένα χάπι την ημέρα το πρωί με ένα ποτήρι νερό, ή για καλύτερα αποτελέσματα, 30-60 λεπτά πριν την άσκηση. Μην ανησυχείτε για τον ερεθισμό του στομάχου, επειδή η Capsiplex χρησιμοποιεί ειδική επικάλυψη που έχει σχεδιαστεί για να αντέχει την οξύτητα του στομάχου. Ως αποτέλεσμα, το εκχύλισμα καψικού παρακάμπτει το στομάχι όπου μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό και αντ ‘αυτού απελευθερώνεται κατευθείαν στο έντερο, όπου δεν υπονοείται ενοχλήσεις. Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την Capsiplex; Απλά κάντε κλικ στο παρακάτω πανό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>