Πώς να χρησιμοποιήσετε σκόνη πρωτεΐνης ορού γάλακτος: τα απλά βήματα

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε πριν υπολογίσετε πώς να χρησιμοποιήσετε πρωτεΐνη ορού γάλακτος είναι να κατανοήσετε τι χρησιμοποιείται αυτό το προϊόν. Τα συμπληρώματα πρωτεΐνης ορού γάλακτος χρησιμοποιούνται από εκείνους που θέλουν να αυξήσουν τη μυϊκή τους μάζα. Μια δίαιτα πρωτεΐνης πρέπει να είναι σε συνδυασμό με ένα πρόγραμμα άσκησης. Αν ξεκινάτε απλά να χρησιμοποιείτε πρωτεΐνες ορού γάλακτος, μαζί με το πρόγραμμα άσκησης, τότε μιλήστε με έναν επαγγελματία διατροφής ή έναν εκπαιδευτή bodybuilder στο γυμναστήριο σας. Επιπλέον, μελετήστε προσεκτικά τις οδηγίες επισήμανσης για το προϊόν πρωτεΐνης ορού γάλακτος και επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του κατασκευαστή για περισσότερες πληροφορίες.

Γιατί χρειάζεστε πρωτεΐνη ορού γάλακτος

Εάν ακολουθείτε οποιοδήποτε πρόγραμμα άσκησης, είτε βασίζεται σε βάρη, καρδιο, είτε σε εκπαίδευση αντοχής, τότε μπορείτε να επωφεληθείτε από περισσότερη πρωτεΐνη από την πιο συνηθισμένη σύσταση 55g ημερησίως από τους διατροφολόγους. Ο ορός γάλακτος προσφέρει έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο για να αυξήσετε την ημερήσια πρόσληψή σας, ειδικά μετά την προπόνησή σας, όταν μπορεί να μην είστε διατεθειμένοι να μαγειρεύετε και να φάτε ένα πλήρες γεύμα. Αλλά είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι η ένδειξη είναι στο όνομα των συμπληρωμάτων – έχουν σχεδιαστεί για να καλύψουν τα διατροφικά κενά μιας πλήρους και ποικίλης διατροφής. Η λήψη της πλειοψηφίας της καθημερινής σας πρωτεΐνης από το κόκκινο και το λευκό κρέας και τα ψάρια είναι ο τρόπος να πάτε, επειδή θα καταναλώνετε επίσης τις απαραίτητες βιταμίνες, μέταλλα και άλλα θρεπτικά συστατικά ζωτικής σημασίας για τη βέλτιστη υγεία. Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε σωστά την πρωτεΐνη ορού γάλακτος για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτό το συμπλήρωμα.

Πώς να χρησιμοποιήσετε πρωτεΐνη ορρού γάλακτος

Το ζήτημα του πώς να χρησιμοποιήσετε σωστά την πρωτεΐνη ορού γάλακτος είναι απίστευτα απλό και δεν είναι κάτι που πρέπει να είναι υπερβολικά αναμενόμενο.

  • Οποιοσδήποτε τύπος σκόνης πρωτεΐνης είναι τελικά ωραίος όσο καλύπτετε τη συνολική πρόσληψη πρωτεΐνης για την ημέρα από διάφορες πηγές και η απόφαση πρέπει απλώς να βασίζεται στην προτίμηση γεύσης και το κόστος. Τούτου λεχθέντος, η προεπιλεγμένη σύσταση μας είναι να πάμε με ένα μείγμα απομονωμένου ορού γάλακτος και συμπυκνωμένου ορού γάλακτος.
  • Μπορείτε να καταναλώνετε οποιαδήποτε ποσότητα πρωτεϊνικής σκόνης ανά ημέρα μέχρι περίπου το ήμισυ της συνολικής πρόσληψης πρωτεϊνών. Το συγκεκριμένο ποσό που καταναλώνετε θα πρέπει απλώς να βασίζεται σε αυτό που προτιμάτε από την άποψη της γεύσης και της ευκολίας.
  • Όταν συζητάτε για τον τρόπο χρήσης της πρωτεΐνης ορού γάλακτος, ο συγχρονισμός δεν θα κάνει σημαντική διαφορά στα αποτελέσματά σας. Μπορείτε να καταναλώνετε σκόνη πρωτεΐνης οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας όταν ταιριάζει καλύτερα στη συνολική διατροφή σας.

Όταν όλα καταλήγουν σε αυτό, αυτές οι σκόνες είναι απλώς μια άλλη μορφή πρωτεΐνης που συμπεριλαμβάνεται στη διατροφή σας όπως και κάθε άλλη και γι ‘αυτό δεν χρειάζονται ειδική θεραπεία. Δεν πρόκειται να «υπερφορτώσουν» τα μυϊκά σας κτίρια ή τα αποτελέσματα καύσης λίπους με οποιοδήποτε αξιοσημείωτο τρόπο και είναι απλώς μια προαιρετική προσθήκη στο πρόγραμμά σας, με το πρωταρχικό όφελος να είναι απλώς ένα γούστο και ευκολία.

Δοκιμάστε για αλλεργίες ορού γάλακτος

Αν αυτή είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείτε πρωτεΐνη ορρού γάλακτος, ίσως θελήσετε να δοκιμάσετε για οποιεσδήποτε αλλεργίες ή ευαίσθητες προτού να καταπιείτε. Λόγω της συγκέντρωσης ορού γάλακτος σε πολλές σκόνες, μπορεί να αντιμετωπίσετε μια απροσδόκητη αντίδραση σε μια πρωτεΐνη στα γαλακτοκομικά προϊόντα που είναι γνωστή ως καζεΐνη. Τα σημάδια μιας αλλεργίας μπορεί να περιλαμβάνουν μυρμηκίαση ή πρησμένα χείλη, κνίδωση και άλλα δερματικά εξανθήματα. Για να αποφύγετε τυχόν δυσάρεστες αλλεργικές αντιδράσεις, ρωτήστε το γιατρό σας αν μπορεί να κάνει μια δοκιμή αλλεργίας, ώστε να μπορείτε να καταλάβετε πώς να χρησιμοποιήσετε πρωτεΐνες ορού γάλακτος με ασφάλεια και σιγουριά. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πρόσληψη πρωτεϊνών ορού γάλακτος, κάντε κλικ στο παρακάτω πανό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>