Πώς να χρησιμοποιήσετε πρωτεΐνη ορού γάλακτος για γρήγορη bodybuilding αποτέλεσμα

Νιώστε ότι η κατανάλωση πρωτεΐνης ορού γάλακτος σας δεν δίνει ένα γρήγορο αποτέλεσμα, ίσως να μην πάρετε την κατάλληλη δόση όταν καταναλώνουν. Διαβάστε αυτό το άρθρο για να μάθετε την καλύτερη δόση της πρωτεΐνης ορού γάλακτος για ένα γρήγορο αποτέλεσμα.

Είτε είστε ένα κοκαλιάρικο τύπος προσπαθεί απεγνωσμένα να συσκευάσει σε μυ (ή όχι και τόσο κοκαλιάρικο τύπος που προσπαθεί να μετατρέψει μάζας σώματος σε μυς, συσσωρεύοντας επάνω με το σωστό τρόπο είναι μια πρόκληση. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι περίπλοκη (διαβάστε εδώ για 15 πιο βασικό μυς-οικοδόμησης στοιχεία). με τα κατάλληλα σχήματα κατάρτισης (ναι, θέλετε περισσότερα από ένα ρουτίνας στο κατάστρωμα), το υπόλοιπο των θερμίδων και θρεπτικών ουσιών, και τον τρόπο ζωής σας μπορεί να είναι στο δρόμο σας σε μια πιο παχιά, ισχυρότερη σας.

Γνωρίζοντας περισσότερα σχετικά με πρωτεΐνη ορού γάλακτος

Ορός γάλακτος σε πρωτεΐνες είναι ένας από τους δύο πρωτεϊνών που βρέθηκαν στο γάλα, με την άλλη να είναι καζεΐνη. Όταν ένα πηκτικό (συνήθως ρενίνη) προστίθεται στο γάλα, το τυρόπηγμα (καζεΐνη) και ορού γάλακτος θα διαχωριστούν. Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος είναι το υδατοδιαλυτό μέρος του γάλακτος.

Ορός γάλακτος χρησιμοποιείται ως συμπλήρωμα πρωτεΐνης. Είναι πολύ χρήσιμο για το χτύπημα απευθύνονται καθημερινά τους στόχους της πρωτεΐνης. Ορός γάλακτος απορροφάται πιο γρήγορα από ό, τι άλλες μορφές της πρωτεΐνης, το οποίο σημαίνει ότι αυξάνει επίσης τη σύνθεση των μυϊκών πρωτεϊνών που χρησιμοποιούνται για να σπάσει ένα κατάσταση νηστείας.

Η ImpactWheyProtein τύπου

ImpactWheyProtein είναι σκόνες φυσική πρωτεΐνη που μπορεί να βοηθήσει στην οικοδόμηση μυϊκή μάζα και να σας ωθήσει πιο κοντά προς το ιδανικό επίπεδο της φυσικής σας κατάστασης. Καθιερώθηκε για πρώτη φορά το 2004, ImpactWheyProtein έχει πωλήσει σκόνες πρωτεΐνης σε περισσότερες από 50 χώρες για πάνω από μια δεκαετία και πρωτεΐνη ορού γάλακτος της είναι κατασκευασμένο με υψηλές προδιαγραφές με μόνο τα καλύτερα φυσικά συστατικά.

Αυτό το εμπορικό σήμα νέα φόρμουλα είναι μια πλούσια πηγή πρωτεΐνης ορού γάλακτος, το οποίο προέρχεται από χορτοφάγος τυρί πλούσια σε πρωτεΐνες. Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος είναι γνωστό ότι έχει την υψηλότερη επωφελή βιολογική αξία όλων των πρωτεϊνών. Η ImpactWheyProtein είναι το ιδανικό σκόνη πρωτεΐνης για τους αθλητές και bodybuilders, ή ακόμα και εκείνων που απλά ψάχνουν να δημιουργήσουν μια μικρή επιπλέον μυών.

ImpactWheyProtein για τη διατροφή bodybuilding

Όταν πρόκειται για την οικοδόμηση των μυών ή να χάσουν βάρος είναι απαραίτητο να περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες πρωτεΐνες στη διατροφή σας. Στην καθημερινή ζωή, μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να καταναλώνουν τη συνιστώμενη ποσότητα πρωτεΐνης μόνο μέσω της διατροφής. Η ImpactWheyProtein είναι ένα απλό, αποτελεσματικό και βολικό τρόπο για να συμπεριλάβει όλες τις απαραίτητες πρωτεΐνες και αμινοξέα στη διατροφή σας. Είναι γρήγορο εργασίας, αποτελεσματική και απορροφάται γρήγορα από τον οργανισμό για να βοηθήσει στην τόνωση του μεταβολισμού και την οικοδόμηση της μυϊκής μάζας. σκόνες πρωτεΐνης και η πρωτεΐνη δεν είναι απαραίτητη μόνο για την οικοδόμηση των μυών, αλλά μπορούν επίσης να παίξουν ένα πολύ σημαντικό ρόλο στην απώλεια βάρους.

Πόσο θα πρέπει να πάρετε;

Για καλύτερα αποτελέσματα, σας συνιστούμε να προσθέσετε ImpactWheyProtein περίπου 25g σκόνης σε 150-250ml νερού ή γάλακτος και ανακατεύουμε με ένα αναδευτήρα. Καλό θα είναι να καταναλώνουν επιπτώσεων Ορός γάλακτος σε σκόνη πρωτεΐνης περίπου 30 λεπτά πριν ή μετά τη συνεδρία προπόνηση σας. Για ακόμη καλύτερη κτίριο μυϊκή μάζα, μπορείτε να καταναλώνετε το μείγμα πριν και μετά από κάθε προπόνηση. Μπορείτε να πιείτε ένα μείγμα σκόνης ImpactWheyProtein ανά πάσα στιγμή, να χτίσετε το μυ και να αυξήσει την ημερήσια πρόσληψη πρωτεΐνης σας.

Αξιόπιστες μέρος για να αγοράσει πρωτεΐνη ορού γάλακτος για γρήγορο αποτέλεσμα

ImpactWheyProtein είναι εύκολο να βρει κανείς στο κατάστημα συμπλήρωμα. Ισχυρίστηκαν ότι δίνουν τα περισσότερα οφέλη για το σώμα σας. Θα πρέπει να αναζητήσετε την ποιότητά τους, αλλά και εγγύηση για τους πρώτα. Για να αποφευχθεί η νοθεία, σας προτείνουμε να αγοράσετε ImpactWheyProtein στην επίσημη ιστοσελίδα. Ακολουθήστε αυτό το σύνδεσμο για να σας φέρει στην επίσημη ιστοσελίδα της ImpactWheyProtein συμπλήρωμα για την οικοδόμηση των μυών .

Pure Whey Protein

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>