Πώς να χρησιμοποιήσετε πρωτεΐνη ορού γάλακτος για αύξηση βάρους

Αν έχετε κουραστεί όλη σας τη ζωή, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πρωτεΐνη ορρού γάλακτος για αύξηση βάρους. Αυτή η πρωτεΐνη θα σας βοηθήσει πραγματικά. Μερικοί άνθρωποι ήθελαν να αλλάξουν τα πράγματα και έτσι αποφάσισαν να πάνε σε γυμναστήριο. Κέρδισαν λίγα κιλά βάρους τις πρώτες εβδομάδες της κανονικής άσκησης, αλλά με τις κακές διατροφικές τους συνήθειες, αποστράφηκαν όλα αυτά τα κέρδη. Και έτσι συμβαίνει να είναι ότι είναι ακόμα κοκαλιάρικο. Αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε να προσπαθήσουν. Θα πρέπει να πάρετε μαθήματα από αυτούς τους ανθρώπους. Το να πάτε μόνος στο γυμναστήριο δεν είναι αρκετό, χρειάζεστε επίσης μια καλή διατροφή. Και η πρωτεΐνη ορού γάλακτος είναι ένα σημαντικό στοιχείο που πρέπει να συμπεριληφθεί στη διατροφή σας. Τώρα, το μόνο που έχει σημασία για εσάς είναι να μάθετε πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτή την πρωτεΐνη ορού γάλακτος για κέρδος βάρους.

Πρωτεΐνη ορού γάλακτος για αύξηση βάρους

Για να κερδίσετε βάρος, θα πρέπει να συμπεριλάβετε πρωτεΐνη ορού γάλακτος στη διατροφή σας. Η πρωτεΐνη βοηθά στην ανάπτυξη και επισκευή των μυών σας. Πρέπει να καταναλώνετε περίπου εκατό έως διακόσιες θερμίδες πρωτεϊνών την ημέρα. Αυτό θα σας βοηθήσει να κερδίσετε περίπου ένα έως δύο κιλά την εβδομάδα. Η απόκτηση μιας κιλά ή δύο την εβδομάδα είναι φυσιολογική για το σώμα. Εάν πρόκειται να αρχίσετε να καταναλώνετε σκόνη πρωτεΐνης, τότε θα πρέπει να γνωρίζετε την κλίμακα βιολογικής αξίας. Είναι μια κλίμακα που βοηθά στη μέτρηση της ποσότητας πρόσληψης πρωτεΐνης στο σώμα και επίσης πόση απορροφημένη πρωτεΐνη θα χρησιμοποιηθεί από το σώμα. Στην κλίμακα βιολογικής αξίας, τα αυγά ρυθμίζονται σε 100, τα ποσοστά βοείου κρέατος στα 75 και τα ποσοστά ορού γάλακτος στα 104. Αλλά ο απομονωμένος ορός γάλακτος είναι μια καθαρότερη μορφή ορού γάλακτος που έχει τιμές περίπου 170. Αν θέλετε να κερδίσετε βάρος και να οικοδομήσετε μυς, τότε θα πρέπει να επιλέξετε μια καλύτερη έκδοση πρωτεΐνης σε σκόνη. Η τιμή έχει σημασία, αλλά όταν σκοπεύετε να αλλάξετε τη διατροφή σας και να επικεντρωθείτε σε μια συγκεκριμένη διατροφή, τότε θα πρέπει να περάσετε λίγα χρήματα. Τα προϊόντα απομόνωσης του ορού γάλακτος είναι η πιο ακριβή μορφή πρωτεΐνης που διατίθεται στην αγορά και είναι επίσης η καλύτερη επιλογή για αύξηση του βάρους. Έτσι, τώρα ξέρετε πώς να χρησιμοποιήσετε πρωτεΐνη ορρού γάλακτος για αύξηση του σωματικού βάρους στη διατροφή σας. Ωστόσο, για όσους από εσάς έχουν πολύ πολυάσχολο πρόγραμμα, μπορείτε πάντα να δοκιμάσετε άλλες μορφές τροφίμων που περιέχουν υψηλές ποσότητες πρωτεϊνών, όπως πρωτεϊνικές ράβδους (που έχουν άχρηστες ποσότητες σακχάρων και υδατανθράκων), κοτόπουλο ψητό, αυγά και γάλα. Θα μπορούσατε επίσης να δοκιμάσετε τη λήψη πρωτεϊνών.

Σπιτική πρωτεΐνη ορού γάλακτος ανακινείται για αύξηση βάρους

Είναι εύκολο να κάνετε κούνημα πρωτεϊνών ορού γάλακτος για αύξηση βάρους. Μπορείτε να προσθέσετε στοιχεία που θέλετε να αυξήσετε τις συνολικές θερμίδες όπως:

  • Γάλα.
  • 1 πρωτεΐνη ορρού γάλακτος.
  • Φυστικοβούτυρο.
  • Βρώμη ακατέργαστη.
  • Το σιρόπι του Hershey.

Αλλά μπορείτε να προσθέσετε και άλλα αντικείμενα, όπως ωμό αυγό, σκόνη κακάου, παγωτό βανίλιας, μπανάνες, φράουλες, μέλι και γιαούρτι. Απλά αποφασίστε μόνοι σας ποια τρόφιμα θα προσθέσετε και ότι θα αυξήσουν τις θερμίδες στο κούνημα. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε πρωτεΐνη ορρού γάλακτος για αύξηση βάρους με μικρότερο προϋπολογισμό.

Επιλέγοντας την καλύτερη πρωτεΐνη ορού γάλακτος για αύξηση βάρους

Κατά την επιλογή σκόνης πρωτεΐνης ορού γάλακτος, θέλετε να διασφαλίσετε ότι ευθυγραμμίζεται με τους στόχους σας. Αν και όλες οι σκόνες πρωτεΐνης παρέχουν μια συμπυκνωμένη πηγή πρωτεΐνης, ορισμένοι τύποι μπορεί να είναι πιο αποτελεσματικοί για την επίτευξη συγκεκριμένων στόχων. Αν ο στόχος σας είναι η αύξηση του μυός ή του σωματικού βάρους ή προπονηθείτε σε πολύ έντονο επίπεδο ή ασκείστε δραστηριότητα βασισμένη στην αντοχή, τότε μια σκόνη πρωτεΐνης ορού γάλακτος με φόρμουλα ανάκαμψης μπορεί να είναι πιο κατάλληλη για εσάς. Αυτή η σύνθεση είναι πιο πυκνή σε θερμίδες, συνήθως λόγω υψηλότερης περιεκτικότητας σε υδατάνθρακες και έχει σχεδιαστεί για να μεγιστοποιεί την ανάκτηση και την ανάπτυξη των μυών. Βρείτε τις καλύτερες συστάσεις της πρωτεΐνης ορού γάλακτος για αύξηση βάρους κάνοντας κλικ στο παρακάτω πλαίσιο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>