Πώς να χρησιμοποιήσετε πρωτεΐνη ορού γάλακτος για την αντοχή

Υπάρχουν πολλοί αθλητές που χρησιμοποιούν πρωτεΐνη ορού γάλακτος για αντοχή. Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος είναι πράγματι ένα τέλειο συμπλήρωμα πρωτεΐνης για τους αθλητές. Η πρωτεΐνη ορρού γάλακτος είναι ένα μείγμα πρωτεϊνών που βρίσκονται στο συνήθως απορριφθέν υγρό μέρος που παράγεται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παρασκευής τυριού. Βρίσκεται στο γάλα όλων σχεδόν των ζώων, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων. Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος είναι πλούσια σε βιταμίνες, μέταλλα και απαραίτητα αμινοξέα που χρειάζονται για την ανάπτυξη και την αντοχή των μυών. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς μπορείτε να πάρετε πρωτεΐνη ορού γάλακτος για αντοχή.

Γρήγορη επισκόπηση της πρωτεΐνης ορού γάλακτος

Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος έχει γίνει μία από τις πιο γνωστές πηγές πρωτεϊνών. Ο ορός γάλακτος είναι ένα παραπροϊόν της διαδικασίας παρασκευής τυριού. Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος είναι εύκολα εύπεπτη και απορροφάται γρήγορα. Η πρωτεΐνη ορρού γάλακτος περιέχει μεγάλη ποσότητα αμινοξέων διακλαδισμένης αλυσίδας (BCAA) λευκίνη. Από τα τρία BCAAs (λευκίνη, ισολευκίνη, βαλίνη), η λευκίνη έχει αποδειχθεί ότι είναι η πρωταρχική BCAA υπεύθυνη για τη διέγερση της πρωτεϊνικής σύνθεσης. Η σύνθεση πρωτεϊνών είναι ζωτικής σημασίας για την επισκευή και ανάπτυξη των μυών προκειμένου να ενισχυθεί η ανάρρωση και η αντοχή του αθλητή. Η σύνθεση πρωτεϊνών πρέπει να υπερβαίνει την κατανομή των μυών που εμφανίζεται κατά τη διάρκεια της άσκησης. Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος είναι ένα συμπλήρωμα αγαπημένο για πολλούς αθλητές, αλλά είναι εντάξει για τους μη αθλητές να λαμβάνουν πρωτεΐνη ορρού γάλακτος για αντοχή. Η τακτική κατανάλωση πρωτεΐνης ορού γάλακτος είναι πολύ καλή για τη γενική υγεία.

Οφέλη για την υγεία της πρωτεΐνης ορού γάλακτος

Οι περισσότεροι διατροφολόγοι έχουν συμφωνήσει για το μεγάλο όφελος της πρωτεΐνης ορού γάλακτος για την αντοχή και την ανάπτυξη των μυών. Ωστόσο, υπάρχουν ακόμα πολλά άλλα οφέλη για την υγεία που προσφέρει η πρωτεΐνη ορού γάλακτος. Ακολουθούν μερικά παραδείγματα:

  • Διαχείριση βάρους.

Μια δίαιτα με μειωμένες θερμίδες, υψηλότερη πρωτεΐνη, συμπεριλαμβανομένης της πρωτεΐνης ορού γάλακτος, μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα της απώλειας βάρους βοηθώντας σας να χάσετε περισσότερο λίπος και / ή να διατηρήσετε περισσότερο άπαχο μυ. Οι θερμίδες για θερμίδες, πρωτεΐνες ορού γάλακτος μπορούν να βοηθήσουν τους ανθρώπους να αισθάνονται πλήρως περισσότερο από τους υδατάνθρακες ή τα λίπη, ενώ καίγονται περισσότερες θερμίδες στη διαδικασία.

  • Ευεξία.

Η κατανάλωση μιας δίαιτας που περιλαμβάνει πρωτεΐνη ορού γάλακτος συμβάλλει στην προαγωγή της ισχυρής ανοσίας και στην προστασία της υγείας των ενεργών ατόμων. Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος είναι μια πηγή πρωτεΐνης υψηλής ποιότητας με όλα τα απαραίτητα αμινοξέα που απαιτούνται για καλή υγεία.

  • Ανάκτηση άσκησης.

Η κατανάλωση πρωτεΐνης ορού γάλακτος και η άσκηση άσκησης αντίστασης σε τακτική βάση μπορεί να βοηθήσει στην οικοδόμηση περισσότερων άπαχων μυών απ ‘ό, τι η εκπαίδευση αντίστασης ή η κατάρτιση αντίστασης σε συνδυασμό με την κατανάλωση υδατανθράκων. Η κατανάλωση πρωτεΐνης ορού γάλακτος μετά την άσκηση βοηθά στην κατασκευή και την αποκατάσταση των μυών.

  • Υγιής γήρανση.

Αναδυόμενη έρευνα δείχνει ότι οι ηλικιωμένοι Αμερικανοί μπορεί να είναι σε θέση να μειώσουν τη συρρίκνωση της μυϊκής μάζας που σχετίζεται με την ηλικία, συμμετέχοντας σε κατάρτιση αντίστασης και καταναλώνοντας υψηλότερο από το συνιστώμενο διαιτητικό επίδομα πρωτεΐνης.

Πώς να πάρετε πρωτεΐνη ορού γάλακτος για αντοχή

Μιλήσαμε ότι η πρωτεΐνη ορού γάλακτος είναι μεγάλη για την αντοχή. Τώρα σίγουρα θέλετε να μάθετε πώς να καταναλώνετε πρωτεΐνη ορού γάλακτος για αντοχή. Λοιπόν, μετά από μια προπόνηση είναι ο πιο προφανής χρόνος για να καταναλώσει σκόνη πρωτεΐνης ορού γάλακτος γιατί αυτό είναι όταν το σώμα σας χρειάζεται το περισσότερο. Η κατανάλωση ενός ανακατεύματος ορού γάλακτος αναμεμειγμένου με κρύο νερό ή γάλα εντός 30 λεπτών από την ολοκλήρωση της προπόνησης θα ξεκινήσει τη διαδικασία αποκατάστασης με την κατακλυσμό της κυκλοφορίας του αίματος σας με αμινοξέα τα οποία μεταφέρονται γρήγορα στα μυϊκά σας κύτταρα όπου μπορούν να τεθούν ως νέοι μυϊκοί ιστός . Μπορείτε επίσης να πάρετε πρωτεΐνη ορού γάλακτος άλλες φορές: συνδυάστε μια κουταλιά της αγαπημένης σας σκόνης πρωτεΐνης ορού γάλακτος με ένα αυγό και μια μπανάνα για μερικά πρωινό με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες ή τηγανίτες επιδόρπια, για παράδειγμα. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν βρίσκεστε έξω και δεν έχετε χρόνο να φάτε ένα κατάλληλο γεύμα πλούσιο σε πρωτεΐνες. Κάντε κλικ στο πανό κάτω για να πάρετε άλλες συμβουλές για την κατανάλωση πρωτεΐνης ορού γάλακτος για αντοχή.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>