Πώς να χρησιμοποιήσετε μούρα goji για την απώλεια βάρους

Έχετε πρόβλημα με την αύξηση βάρους; Συμπεριλάβετε τα μούρα goji στη διατροφή σας! Η χρήση των μούρων goji για την απώλεια βάρους έχει εγκριθεί από πολλούς ιατρούς. Εάν είστε σαν εκατομμύρια άλλων ανθρώπων που δυσκολεύονται να χάσουν βάρος, πιθανότατα συμμετέχετε σε δύο κοινές συμπεριφορές: Δεν μπορείτε να ελέγξετε την όρεξή σας – ειδικά τις επιθυμίες σας για ζαχαρούχα, αμυλούχα τρόφιμα – και δεν έχετε αρκετή ενέργεια για να ασκήσου τακτικά. Οι επαγγελματίες υγείας συστήνουν στους ανθρώπους να χρησιμοποιούν τα μούρα goji για απώλεια βάρους, επειδή τα φρούτα περιέχουν πλούσια θρεπτικά συστατικά που στοχεύουν άμεσα τα δύο αυτά εμπόδια.

Goji μούρα

Το μούρο goji είναι επίσης γνωστό ως wolfberry. Είναι ένα μικρό, φωτεινό κόκκινο μούρο που προέρχεται από την Ασία και την Ευρώπη και τρώγεται είτε φρέσκο ​​είτε αποξηραμένο. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, πολλοί άνθρωποι χρησιμοποίησαν μούρα goji για σκοπούς απώλειας βάρους. Ορισμένες εταιρείες γυμναστικής και διατροφής στρέφουν το μούρο goji ως σούπερ φρούτο και το χρησιμοποιούν ως συστατικό σε προϊόντα απώλειας βάρους που αποσκοπούν να βοηθήσουν τους καταναλωτές να ρίξουν λίρες πιο γρήγορα.

Η αποτελεσματικότητα των μούρων goji για την απώλεια βάρους

Τα παρακάτω είναι τέσσερις κύριοι λόγοι για την αποτελεσματικότητα των μούρων goji για την απώλεια βάρους:

  • Χαμηλός γλυκαιμικός δείκτης.

Τα μούρα Goji περιέχουν χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη. Συνήθως σε ένα διάγραμμα βαθμολόγησης τροφίμων, τα τρόφιμα που έχουν βαθμολογία 70 ή περισσότερο θεωρούνται τρόφιμα με υψηλό γλυκαιμικό δείκτη και εκείνα κάτω από 55 έδωσαν χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη. Τα τρόφιμα με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη λέγεται ότι ικανοποιούν γρήγορα την πείνα και μειώνουν την επιθυμία για φαγητό. Σε σύγκριση με άλλα φρούτα όπως τα μήλα, τα πορτοκάλια, τις μπανάνες, τα καρπούζια, τις σταφίδες και τα πεπόνια, τα μούρα goji έχουν τον χαμηλότερο γλυκαιμικό δείκτη των 29. Έτσι, τα καταναλώμενα μούρα Goji μειώνουν τις επιθυμίες μας για αμυλώδη και ζαχαρούχα τρόφιμα που αυξάνουν το βάρος.

  • Υψηλή σε ίνες.

Το 21% των μούρων goji αποτελείται από την περιεκτικότητα σε ίνες. Όλες οι τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε ίνες ελέγχουν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα και την όρεξη Μας βοηθούν να νιώθουμε γεμάτοι για μεγαλύτερες περιόδους και αυτό μειώνει την πρόσληψη τροφής.

  • Πηγή ορυκτών.

Εκτός από τις ίνες, τα μούρα goji είναι επίσης εξαιρετικές πηγές ορυκτών που βοηθούν στην απώλεια βάρους. Περιέχουν χρώμιο, το οποίο έχει την ικανότητα να ελέγχει ή να ρυθμίζει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Σε περίπτωση που έχετε καταναλώσει περισσότερες θερμίδες ή ζάχαρη από ό, τι υποτίθεται ότι, η κατανάλωση μούρων goji θα μπορούσε να βοηθήσει στην αποκατάσταση της ισορροπίας και να σας αποτρέψει από το να αισθάνεστε πεινασμένοι αμέσως. Επιπλέον, το χρώμιο βοηθά στη διατήρηση της άπαχης μυϊκής μάζας. Το ασβέστιο είναι ένα άλλο ορυκτό που μπορείτε να προμηθευτείτε από τα μούρα goji. Το ασβέστιο είναι γνωστό για τη βελτίωση των οστών και των δοντιών. Μελέτες έχουν επίσης δείξει ότι τα βελτιωμένα επίπεδα ασβεστίου μπορεί να είναι ανάλογα προς το χαμηλότερο ποσοστό σωματικού λίπους.

  • Θεωρείται ως προσαρμογόνο.

Όταν ενισχύετε τη διατροφή σας με μούρα goji, ενισχύετε επίσης τις ικανότητές σας να ασκείστε και κατά συνέπεια να χάσετε βάρος. Οι βοτανολόγοι ή ειδικοί βοτάνων θεωρούν τα μούρα goji ως adaptogens. Adaptogens είναι φυσικά συστατικά που μπορούν να βελτιώσουν τα επίπεδα αντοχής του σώματός σας σε ανεπιθύμητες συνθήκες. Κατά την άσκηση, η κατανάλωση μούρων goji μπορεί να βελτιώσει την αντοχή, την κυκλοφορία και τη χρήση οξυγόνου. Συνολικά, αυτό θα σας επιτρέψει να ασκείστε περισσότερο και να καίτε περισσότερα λίπη την ίδια στιγμή.

Πώς να χρησιμοποιήσετε μούρα goji για την απώλεια βάρους

Με την τακτική χρήση των μούρων goji, η διαδικασία απώλειας βάρους επιτυγχάνεται μέσω ενός αριθμού των ιδιοτήτων τους. Ωστόσο, ο καρπός δεν θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος γρήγορα, αν χρησιμοποιηθεί χωρίς την εφαρμογή άλλων τρόπων για να χάσετε βάρος. Έτσι θα πρέπει να χρησιμοποιείτε τα μούρα goji σε συνδυασμό με άλλες δίαιτες και workouts. Επιπλέον, η τακτική χρήση των μούρων επιταχύνει τις μεταβολικές διεργασίες. Αυτή η επίδραση επιτυγχάνεται λόγω της παρουσίας μεγάλων ποσοτήτων αντιοξειδωτικών ξηρών φρούτων goji. Επιταχύνουν την κατανομή των λιπωδών κυττάρων και παρέχουν στο σώμα την αντοχή και την ενέργεια, με την οποία γίνεται πολύ πιο σκληρή. Σε αυτό το πλαίσιο συνιστάται να συνδυάσετε τη χρήση των μούρων με τακτική σωματική δραστηριότητα. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η χρήση των μούρων δεν θα σας προκαλέσει δυσφορία. Τα μούρα έχουν μια πολύ ευχάριστη γλυκόξινη γεύση. Η μάσηση τους μπορεί να συγκριθεί με τις σταφίδες. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα φάτε αυτό το προϊόν αποκλειστικά με ευχαρίστηση! Μπορείτε να προσθέσετε αποξηραμένα μούρα goji σε διάφορα τρόφιμα – φρουτοσαλάτες, τσάι, σούπες, ρύζι κ.α. Αυτά βελτιώνουν μόνο τη γεύση και το μπαχαρικό τους. Ωστόσο, θα ήταν σκόπιμο να περιορίσετε ελαφρώς τη διατροφή σας. Πρέπει να σταματήσετε τα γλυκά, λιπαρά, τηγανητά και αμυλώδη τρόφιμα. Λαμβάνοντας goji μούρα παράλληλα, πολύ σύντομα θα δείτε καλά αποτελέσματα στην απώλεια βάρους! Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην χρησιμοποιείτε μούρα Goji για απώλεια βάρους. Οι γιατροί πιστεύουν ακόμη ότι τα μούρα goji είναι ασφαλή. Μπορούν να αγοραστούν χωρίς ιατρική συνταγή. Τέλεια υγιείς άνθρωποι μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν τα μούρα goji. Κάντε κλικ στο banner παρακάτω, εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το σούπερ φρούτο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>