Πώς να χρησιμοποιήσετε κετόνες βατόμουρου για απώλεια βάρους

Η χρήση κετονών βατόμουρου για την απώλεια βάρους έχει γίνει μια παγκόσμια αίσθηση, δεδομένου ότι ονομάζεται ως θαύμα σε ένα μπουκάλι από τον Δρ. Oz στην δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή του. Μετά από όλα, όταν ένας αξιόπιστος και διάσημος γιατρός λέει κάτι τέτοιο και έχει κλινικά στοιχεία για να υποστηρίξει τον ισχυρισμό του, δεν είναι περίεργο γιατί όλοι θέλουν τις κετόνες βατόμουρου. Κετόνη βατόμουρου είναι μια φυσική ουσία που δίνει ισχυρό άρωμα στα κόκκινα σμέουρα. Χρησιμοποιείται εδώ και πολλά χρόνια σε καλλυντικά και ως άρωμα και γευστικό παράγοντα για τρόφιμα και ποτά. Σήμερα, οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν κετόνες βατόμουρου για απώλεια βάρους.

Η απόδοση των κετονών βατόμουρου για απώλεια βάρους

Το μεγάλο ζήτημα είναι ότι οι επιστήμονες δεν γνωρίζουν ακριβώς πώς οι κετόνες βατόμουρου δουλεύουν τη μαγεία τους. Ωστόσο, γνωρίζουν τα οφέλη για την υγεία που παρέχουν οι κετόνες βατόμουρου. Μερικές μελέτες έχουν διεξαχθεί σε τρωκτικά, οι οποίες δείχνουν ότι οι κετόνες βατόμουρου συμβάλλουν στη συρρίκνωση των λιπωδών κυττάρων και αυξάνουν τη λιπάση, η οποία βοηθά στη διάσπαση του λίπους. Βοηθά επίσης στον μεταβολισμό.

Χρήσιμες συμβουλές όταν χρησιμοποιείτε κετόνες βατόμουρου για απώλεια βάρους

Κετόνη βατόμουρου είναι ένα συμπλήρωμα που έχει κάνει ένα buzz στην αγορά υγείας και ευεξίας. Με την κριτική που πήρε από έναν διάσημο γιατρό, αυτό δεν προκαλεί έκπληξη. Κετόνη σμέουρων έχει πράγματι αξία απώλειας βάρους, και δεν είναι δημοφιλής για τίποτα. Έχει βρεθεί ότι επιταχύνει το μεταβολισμό, το οποίο είναι πολύ σημαντικό εάν κάποιος θέλει να χάσει βάρος γρήγορα και φυσικά. Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να μεγιστοποιήσετε τα οφέλη των κετονών βατόμουρων για απώλεια βάρους.

  • Αγορά.

Όταν αγοράζετε κετόνη βατόμουρου, ελέγξτε προσεκτικά την ετικέτα του προϊόντος. Τα πράγματα που πρέπει να ελέγξετε περιλαμβάνουν τη χώρα παραγωγής και τα συστατικά της.

  • Δοσολογία.

Για να μεγιστοποιήσετε τα αποτελέσματα του συμπληρώματος, βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τη συνιστώμενη δόση. Μια κάψουλα των 500 mg πρέπει να λαμβάνεται δύο φορές την ημέρα, 30 λεπτά πριν από το γεύμα με ένα ποτήρι νερό οκτώ ουγκιά. Ωστόσο, όσοι έχουν γνωστούς ιατρικούς όρους συμβουλεύονται να συμβουλεύονται τους επαγγελματίες του τομέα υγειονομικής περίθαλψης πρώτα πριν πάρουν το συμπλήρωμα κετονών βατόμουρου για απώλεια βάρους.

  • Στάση.

Η στάση σας παίζει μεγάλο ρόλο στην επιτυχία της προσπάθειας απώλειας βάρους σας με κετόνη βατόμουρου. Πρέπει να έχετε κατά νου ότι ενώ οι υπερβολές χρησιμοποιούνται για να την περιγράψουν, όπως το αποκαλούν συμπλήρωμα θαύματος, πώς λειτουργεί για εσάς θα εξαρτηθεί επίσης από τη στάση σας. Εάν νομίζετε ότι θα σας κάνει να χάσετε βάρος γρήγορα με σας κάθονται γύρω και δεν κάνετε το κομμάτι σας, τότε απλά θα απογοητευτείτε. Ονομάζεται συμπλήρωμα επειδή προστίθεται σε κάτι για να ολοκληρωθεί ένα σύνολο και το μέρος σας στο σύνολο είναι να διατηρήσετε έναν υγιεινό τρόπο ζωής όσο μπορείτε.

Τελικές σκέψεις

Υπάρχει σίγουρα άφθονο θετικό πληροφορίες έξω εκεί touting κετόνες βατόμουρο ως το επόμενο καλύτερο πράγμα στον κόσμο της απώλειας βάρους. Από την άλλη πλευρά, χρειάζονται ακόμη περισσότερα επιστημονικά στοιχεία που ενισχύουν την άμεση επίδραση των κετονών βατόμουρου για απώλεια βάρους για να καταστεί οριστική η δήλωση. Ωστόσο, ο ισχυρισμός είναι σίγουρα πολλά υποσχόμενος, αλλά η αποτελεσματικότητα των κετονών βατόμουρων εξακολουθεί να καθορίζεται από την προσπάθεια που έχετε θέσει για να τρώτε καλά και να ασκείτε τακτικά. Κάνετε περισσότερες έρευνες σχετικά με τη χρήση κετονών βατόμουρου για απώλεια βάρους κάνοντας κλικ στο παρακάτω πλαίσιο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>