Πώς να χάσετε το λίπος σε 3 εβδομάδες

rying να πάρει λεπτό σε ένα μήνα; Αισθάνεστε κουρασμένοι με τις ασκήσεις σας, αλλά το λίπος σας δεν χάνει σύντομα; Διαβάστε τον οδηγό για την απώλεια λίπους σε 3 εβδομάδες με ασφάλεια αυτό. 

Τώρα, μπορείτε να δοκιμάσετε το πρόγραμμα διατροφής σε 3 εβδομάδες που θα σας βοηθήσουν να χάσετε λίπος σας. Θα πρέπει να εξισορροπήσει το σάκχαρο στο αίμα σας, από τις τροφές που τρώτε, επειδή χρησιμοποιείται σε αποθήκες λίπους ως ενέργεια. Για να, το σώμα σας καίει περίσσεια του λίπους, Συνδυασμένη καθημερινή σας τροφές με υδατάνθρακες, φρέσκα λαχανικά και φρούτα, ποιότητας πρωτεΐνη και προσθέτοντας την ενίσχυση και καρδιαγγειακές ασκήσεις. Έτσι, το σώμα σας δεν έχει καμία πιθανότητα, αυτό αρχίζει να χρησιμοποιεί περίσσεια του λίπους σας, και να χάσει στο πιο αδύνατα.

Αυτή η διατροφή σας βοηθά να επιτευχθεί απώλεια λίπους σε 3 εβδομάδες Υπάρχουν κάποιες τροφές που συνιστώνται για σας, τρώτε έξι ή επτά φρούτα και λαχανικά κάθε μέρα, φάτε μια μικρή πρωτεΐνη σε κάθε γεύμα και ποτό οργανικά γάλατα.

Αν θέλετε να μαγειρέψετε κάτι, χρησιμοποιούν παρθένο λάδι καρύδες, για σαλάτα χρησιμοποιεί παρθένο ελαιόλαδο. Θα πρέπει να πίνετε έξι έως οκτώ ένα ποτήρια νερό την ημέρα, πάρτε ένα μπουκάλι νερό, αν θέλετε να πάτε παντού.

Η καθημερινή διατροφή που θα πρέπει να αφορούν για να βεβαιωθείτε ότι η απώλεια λίπους σε 3 εβδομάδες πετύχει το πρόγραμμα. Κατ ‘αρχάς, θα πρέπει να αποφύγετε τις επεξεργασμένους υδατάνθρακες που έχουν υποβληθεί σε επεξεργασία με την πρόσθετη με τις χημικές ουσίες και ζάχαρη. Τα παραδείγματα των προϊόντων τροφίμων που περιέχουν επεξεργασμένους υδατάνθρακες, όπως ψωμί, πίτσα, ψωμί, μπισκότα, κέικ, κ.λπ.

Οι υδατάνθρακες που θα πρέπει να επιλογή είναι ανεπεξέργαστο υδατάνθρακες που είναι πλούσια σε βιταμίνες, φυτικές ίνες και μέταλλα. Τα παραδείγματα των προϊόντων τροφίμων που περιέχουν ανεπεξέργαστο υδατάνθρακες περιλαμβάνουν καστανό ρύζι, φασόλια, πλιγούρι βρώμης, πίτουρο δημητριακών, κεχρί, κριθάρι, κους-κους, σιτάρι, κλπ Τότε, δεν έχετε το κρέας σχάρα ή ψάρι μέχρι να μαυρίσει, γιατί αυτό προκαλεί ζημιά δωρεάν ακτινοβολίας.

Για να πάρει την απώλεια λίπους σε 3 εβδομάδες, θα πρέπει να ακολουθείται με βάση τις κατηγορίες από το φαγητό που τρώμε κάθε μέρα. Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι τα τρόφιμα που τρώτε έχουν υψηλή θρεπτική αξία. Θα πρέπει να περιέχει υδατάνθρακες, πρωτεΐνες και βιταμίνες. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε κάποια συμπληρώματα διατροφής που συνιστώνται από το γιατρό.

Με βάση τις κατηγορίες των τροφίμων, μπορείτε να κάνετε τον κατάλογο των τροφίμων που θα πρέπει να τρώτε από Δευτέρα έως Κυριακή. Για την εβδομάδα δύο και τρία, μπορείτε να επαναλάβετε την εβδομάδα ένα, μέχρι να φτάσετε το ιδανικό βάρος που θέλετε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>