Πώς να χάσετε βάρος με Glucomannan γρήγορα και με ασφάλεια

Γλυκομαννάνη είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα ινών από γιαμ για όσους κάνουν δίαιτα χάνει βάρος. Ξέρετε πώς να χάσετε βάρος με Glucomannan;

Συσκευασία γύρω από περισσότερα κιλά από ό, τι χρειάζεται ή επιθυμεί είναι ένα κοινό πρόβλημα, πολλοί άνθρωποι θέλουν να είναι πιο λεπτή και να απολαύσουν τα οφέλη για την υγεία από τη διατήρηση ενός φυσιολογικού βάρους. ΓΛΥΚΟΜΑΝΝΑΝΗ πωλείται επίσης ως συμπλήρωμα διατροφής σε μορφή σκόνης, κάψουλας, και τις μορφές δισκίου, είτε ως ένα μόνο συστατικό ή σε συνδυασμό με άλλες ίνες ή βοηθήματα απώλεια βάρους. έχουν άφθονη ισχυρισμοί έχουν γίνει σχετικά με την ικανότητά γλυκομαννάνη να προωθήσει την απώλεια βάρους.

Πώς να χάσετε βάρος γρήγορα και εύκολα με Glucomannan

Γλυκομαννάνη είναι μια υδατο-διαλυτή διαιτητική ίνα. Όπως και άλλες διαλυτές ίνες, πιστεύεται να προωθήσει την απώλεια βάρους μέσω αρκετών μηχανισμών. Τροφοδοτούνται επίσης τα φιλικά βακτήρια στο έντερο, το οποίο να το μετατρέψει σε λιπαρά οξέα βραχείας αλύσου, όπως βουτυρικό, φαίνεται να προστατεύουν έναντι του κέρδους του λίπους σε μερικές μελέτες σε ζώα. Τροφοδοσία του φιλικά βακτήρια του εντέρου μπορούν επίσης να έχουν άλλα οφέλη, και ορισμένες μελέτες έχουν δείξει ένα συσχετισμό μεταξύ αλλαγμένη βακτήρια του εντέρου και το σωματικό βάρος. Γλυκομαννάνη είναι διαφορετική από τις άλλες διαλυτές ίνες λόγω του που είναι ακόμη πιο παχύρρευστο, πράγμα που το καθιστά ιδιαίτερα αποτελεσματικό.

Είναι ασφαλές?

Η πιο κοινή καταγγελία της λήψης γλυκομαννάνη ως συμπλήρωμα σε αρκετές μελέτες ήταν παροδική φούσκωμα και αέρια. Ερευνητές αισθάνονται αυτό μπορεί να οφείλεται στην αιφνίδια εισαγωγή των ινών σε μια δίαιτα χαμηλή σε φυτικές ίνες. Οι περισσότεροι δεν αποτρέπονται από την παρούσα ήπια ενόχληση και μέσα σε λίγες εβδομάδες, αυτές οι παρενέργειες υποχωρήσει. Από εκεί και πέρα, γλυκομαννάνη φαίνεται ασφαλής.

Κλινικά αποδεδειγμένο να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος

Πολύ λίγα θρεπτικά συστατικά μπορούν να λένε ότι έχουν εγκριθεί και αποδεδειγμένη αξιώσεις για να βοηθήσει στην απώλεια βάρους. Το μητρώο της ΕΕ σχετικά με τους ισχυρισμούς διατροφής και υγείας που παρέχει μια οργανωμένη βιβλιοθήκη των ισχυρισμών υγείας από προϊόντα. Στόχος του μητρώου είναι να εξασφαλίσει ότι κάθε ισχυρισμός σχετικά με την επισήμανση των τροφίμων, την παρουσίαση ή τη διαφήμιση στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι σαφής, ακριβής και βασίζεται σε επιστημονικά στοιχεία. Έχει σχεδιαστεί για να αποτραπεί η παραπλάνηση των καταναλωτών με το να πει ένα προϊόν έχει κάτι, το οποίο είναι, κάνει.

Η Επιτροπή Υγείας έχει αποφανθεί ότι Glucomannan στο πλαίσιο μιας δίαιτας μειωμένων θερμίδων συμβάλλει στην απώλεια βάρους – ναι, το κάνει πραγματικότητα το έργο.

Η ευεργετική επίδραση της απώλειας βάρους λαμβάνεται με την ημερήσια πρόσληψη 3 g Glucomannan, λαμβάνονται σε τρεις δόσεις 1 g κάθε, μαζί με 1-2 ποτήρια νερό, πριν από τα γεύματα και στο πλαίσιο ενός ενεργειακού-περιορισμένη διατροφή.

Καλύτερο συμπλήρωμα για να αγοράσετε

Με βάση τα παραπάνω στοιχεία, γλυκομαννάνη είναι ιδανική για την απώλεια βάρους. Τώρα, ποιο είναι το καλύτερο συμπλήρωμα γλυκομαννάνη; Η πιο συνιστώμενη συμπλήρωμα είναι η Proto-Col SlimFizz. Proto-col SlimFizz είναι ένα μοναδικό όρεξη καταπιεστική που περιέχει την πρωτοποριακή ίνα γλυκομαννάνη, ο οποίος είναι μια φυσική διαλυτή ίνα που προέρχεται από ένα υψηλής ποιότητας καθαρού Konjac. Με μόνο 6 θερμίδες ανά ποτό, Slim-Fizz έχει σχεδιαστεί ειδικά για να βοηθήσει στον έλεγχο περιττή πείνα για να βοηθήσει στη μείωση της χοληστερόλης και να βοηθήσει με την απώλεια βάρους, όταν λαμβάνεται ως μέρος μιας δίαιτας ελεγχόμενων θερμίδων.

Τώρα, μπορείτε να αγοράσετε το SlimFizz στην επίσημη ιστοσελίδα. Μπορείτε να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο προκειμένου παρέχουμε εδώ. Θα σας βοηθήσει να ανακατεύθυνση εύκολα και γρήγορα με την επίσημη ιστοσελίδα. Έτσι τώρα, ας αγοράσει την ακριβή SlimFizz να χάσει το βάρος γρήγορα. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>