Πώς να συρρικνωθεί φυσικά οι κύστεις των ωοθηκών

Αισθάνεστε μια αίσθηση τσίμπημα στη μήτρα ή τις ωοθήκες σας; Μπορεί να έχετε κύστη ωοθηκών. Σε αυτό το άρθρο θα μάθετε πώς να συρρικνώνετε φυσικά τις κύστεις των ωοθηκών. Οι κύστεις των ωοθηκών είναι σάκοι γεμισμένοι με υγρό σε μια ωοθήκη ή στην επιφάνεια της. Οι λειτουργικές κύστεις (ο πιο συνηθισμένος τύπος κύστεων των ωοθηκών) μπορούν να αναπτυχθούν κάθε μήνα ως κανονικό μέρος του εμμηνορροϊκού σας κύκλου. Οι λειτουργικές κύστεις συνήθως δεν προκαλούν ανησυχία. Ωστόσο, μπορεί να προκαλέσουν δυσφορία κατά καιρούς και υπάρχουν και άλλοι τύποι κύστεων που ενδέχεται να προκαλέσουν σοβαρότερα προβλήματα υγείας. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς να συρρικνώνετε φυσικά τις κύστεις των ωοθηκών, ώστε να μπορείτε να αντιμετωπίζετε τα συμπτώματά σας και να αποφεύγετε τις χειρότερες συνθήκες.

Οι αιτίες και τα συμπτώματα των κύστεων των ωοθηκών

Πολλές γυναίκες έχουν κύστεις ωοθηκών κάποια στιγμή. Οι περισσότερες κύστεις ωοθηκών παρουσιάζουν μικρή ή μηδενική δυσφορία και είναι αβλαβείς. Η πλειοψηφία εξαφανίζεται χωρίς θεραπεία μέσα σε λίγους μήνες. Ωστόσο, μερικές κύστεις ωοθηκών, ειδικά εκείνες που έχουν σπάσει, μπορούν να προκαλέσουν σοβαρό πόνο και σοβαρά συμπτώματα. Τι προκαλεί κύστεις ωοθηκών;

 • Ορμονική ανισορροπία (υπερφόρτωση οιστρογόνων ή κυριαρχία οιστρογόνων).
 • Κάπνισμα τσιγάρου.
 • Πρώιμη εμμηνόρροια (11 ετών ή νεώτερη).
 • Παχυσαρκία.
 • Μερικά φάρμακα.

Ποια είναι τα κοινά συμπτώματα των κύστεων των ωοθηκών;

 • Οξεος ή θαμπή πόνος στην κάτω κοιλιακή χώρα, συνήθως στη μία πλευρά.
 • Φούσκωμα.
 • Ανωμαλίες κατά την εμμηνόρροια.
 • Ναυτία και έμετος.
 • Αίσθημα πλήρους μετά από να φάει ένα μικρό ποσό.
 • Δυσκοιλιότητα.

Οι καλύτεροι τρόποι για τη συρρίκνωση φυσικών κύστεων των ωοθηκών

Οι φυσικές θεραπείες από λειτουργική άποψη διατροφής είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικές για την πρόληψη κύστεων και τη συρρίκνωση αυτών των κύστεων που μπορεί να έχετε ήδη. Εδώ είναι 4 στρατηγικές πώς να συρρικνωθεί κύστεις των ωοθηκών φυσικά.

 • Αποδέσμευση περίσσειας οιστρογόνου: Τα πράσινα λαχανικά, όπως τα λάχανα της βρυξελίνας, τα λάχανα, τα μανιτάρια, το μπρόκολο και το λάχανο είναι πολύ αποτελεσματικά για να βοηθήσουν το σώμα να επεξεργαστεί και να αποβάλει την υπερβολική ποσότητα οιστρογόνων. Προσπαθήστε να συμπεριλάβετε μερικά από αυτά τα veggies σε κάθε γεύμα.
 • Υποστηρίξτε το συκώτι σας: Πρέπει να φάτε για να υποστηρίξετε τη λειτουργία του ήπατος και ο καλύτερος τρόπος να το κάνετε αυτό είναι ασφαλώς με τα τρόφιμα. Τρώτε περισσότερα αυγά για βασικές πρωτεΐνες, γλουταθειόνη-βαρύ λαχανικά όπως αβοκάντο και σπαράγγια, και σούπερ τρόφιμα σεληνίου όπως καρύδια της Βραζιλίας και πλιγούρι βρώμης.
 • Fiber up: Τα φρούτα και τα λαχανικά είναι οι καλύτερες πηγές ινών για τη μείωση της συχνότητας εμφάνισης προβλημάτων υγείας που σχετίζονται με τα οιστρογόνα, συμπεριλαμβανομένων των κύστεων. Προσθέστε πλούσιους σε ίνες σπόρους λίνου στις σαλάτες, τις σούπες και τις λεμονάδες. Chomp σε ένα γεμάτο με ίνες αχλάδι κάθε μέρα στη φρουτοσαλάτα σας.
 • Να είστε καλός για το έντερο: Ζυμωμένα τρόφιμα, είτε αυτά τα λάχανα, το κιμσί ή τα τουρσιά βοηθούν το σώμα σας να διαχειριστεί τα επίπεδα των οιστρογόνων. Το οιστροβόλιο (ένα σύνολο βακτηρίων του εντέρου ή γονιδίων εντέρου) παράγει ένα βασικό ένζυμο που βοηθάει να μεταβολίσετε την περίσσεια οιστρογόνου. Η παροχή στο στόμα σας ό, τι θέλει και χρειάζεται να επεξεργαστεί τα οιστρογόνα και να διατηρήσει την ορμονική ισορροπία είναι ζωτικής σημασίας.

Πώς να συρρικνωθεί κύστεις των ωοθηκών φυσικά γρηγορότερα

Εάν θέλετε να μάθετε πώς να συρρικνώσετε κύστεις των ωοθηκών φυσικά ταχύτερα, τότε θα πρέπει να διαβάσετε το Ovarian Cyst Miracle. Το Ovarian Cyst Miracle είναι ένα ηλεκτρονικό βιβλίο που γράφει ο Carol Foster, το οποίο διδάσκει πώς να συρρικνώνει τις κύστεις των ωοθηκών φυσικά σε 30-60 ημέρες και να σας απαλλάσσει από συμπτώματα σε μόλις 12 ώρες. Το ηλεκτρονικό βιβλίο παρέχει στις γυναίκες μια μέθοδο θεραπείας που τους βοηθά να εξαλείψουν τις κύστεις των ωοθηκών και να ελέγξουν την επανάληψή της. Η μέθοδος θεραπείας στο Ovarian Cyst Miracle δεν είναι παρόμοια με τη συνήθη διατροφή, τα προγράμματα βοτάνων ή τις κρέμες. Αυτή η νέα μέθοδος παρέχει στους χρήστες ολιστικά φυσικές συμβουλές που μπορούν να θεραπεύσουν την κύστη των ωοθηκών με ασφάλεια. Το ηλεκτρονικό βιβλίο περιέχει 190 σελίδες που περιλαμβάνουν οδηγούς διδασκαλίας και λεπτομερείς τεχνικές, έτσι ώστε οι γυναίκες να μπορούν να καταλάβουν και να ακολουθήσουν με ευκολία. Το Ovarian Cyst Miracle έχει λάβει πολλές εκτιμήσεις από τους πελάτες σχετικά με την επιτυχία τους με τη μέθοδο θεραπείας που παρουσιάζεται στο ηλεκτρονικό βιβλίο. Για όσους θέλουν να αποκτήσουν άμεση πρόσβαση για να διαβάσουν τα σχόλια για το Ovarian Cyst Miracle πρέπει να ακολουθήσουν τον επίσημο ιστότοπο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>